Eşim Hemen Bebek İstiyor

Bebek ne zaman isterse o zaman gelir açıkçası. Korunduğu halde hamile kalan milyonlarca insan da var, hiç korunmayıp hamile kalamayan da.. Kader kısmet. Allah kalbine göre versin canım.
 

o zaman inşaallah diyeyim. istediğin zaman inşaallah hayırlısıyla hemen hamile kalırsın. malesef birçok insan için bu böyle olmuyor ve çok zor bir imtihan olabiliyor.
 

Bekarken hele ki gebelik öncesi çoğu bayan ince zaten tatlım. Bence bu konuyu düşünmen için çok erken. Çocuk sahibi olabilmek ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek gibi şeyler düşünmen çok daha mantıklı bence. Ayrıca istesen bile bakalım normal doğum yapabilecek misin.. o yüzden dediğim gibi senin için normal doğum un cinselliği etkiler mi düşüncesi çok erken. Bi hamile kal bakalım 30 lu haftalara gel, o zaman bol bol düşünürsün
 

O nasil oluyormus yahu, dis gebelik yuzunden iliskiye girmeden hamile kalanlar?
 
senın yasayamadıgın bazı özgurluklerı evlendıkten sonra yaşama istedıgını okdr ıyı anlıyorumkı , cnku bende aynı seylerı yasadım. cok baskılı sıkı bi ailem yoktu gercı ama babam tıtız sert bı adam , arkadaslarım tatıllere konserlere gıderdı bırbırlerınde kalırdı ben asla gıdemezdım.hep evlennce rahat rahat gezıcem tozucam derdım.23 yasında ewlendım zaten 3 yıllık evlıyım.
dedıklerımıde bır guzel yaptım bebek dusuncem zaten hıc yoktu eşimde dusunmuyordu. sosyal acıdan cok aktiftik gezdım eglendım yedım ıctım...sonra bebege karar verdık.ıkı tarafta ısteyınce hersey daha guzel oluyor.sımdı dunya bı yana bebegım bı yana sabırsızlkla kucagıma almayı beklıyorum
 
Doğuracak, bütün sorumluluğunu üzerine alacak, geceleri uyumayıp emzirecek olan erkekler değil, o yüzden kendilerini hazır hissedip hissetmeme olayı kadınlara nazaran daha az.
Önce gezin tozun, çocuk zaten hayatınızın büyük bir bölümünü işgal edecek, yapmak istediklerinizi ancak okula yollayınca yaparsınız yoksa =)
Normal doğum cinselliğe zarar vermez. Aksine doğumdan önce orgazm olamayan çoğu kadın doğumdan sonra ilk orgazmını yaşıyor diye okumuştum ben, ben de öyle bir sorun yoktu çok şükür, ama doğum yine de iyi yönde etkiledi beni bu konuda diyebilirim.
Sezryan tavsiye etmem, rahim içindeki sıvı tam çıkmıyor sezaryanda, doğum sonrası kiloları atmak daha zor oluyor ve ömür boyu çirkin bir yara izi kalıyor karın bölgesinde.
Anal seks öncesi lavmanına da koptum gülmekten =)=)
 
Emzirme sürecinin başında isteksizlik değil de doğum öncesine nazaran daha çok kuruluk oluyor. Vagina esnek bir organ, doğumda genişler açılır, doğumdan sonra toparlanıp eski halini alır. 2. ve sonraki çocuklarda bir miktar genişleme oluyormuş, ama öyle bahsedilenin aksine kova gibi olmuyor yani =) O yüzden birinci çocukta korkacak bir şeyiniz yok =)
 

Cocuk olunca kendine vakit kalmıyor
Yapmak istediklerini yapmadan cocuk yapma bencede
ayrica once evliligin sorumluluguniu sindirip daha sonra çocuk sorumlulugu almanizi tavsiye ederim
 
Bence de bir 6 aylık süre isteyin. 6 ay sonra duruma göre korunmayı bırakırsınız zaten ilk denemede hamile kalacaksınız diye birşey yok. Doğum ve cinsellik üzerine deneyimsel hiçbir bilgim yok ama kegel hem cinselliğin kalitesini arttırıyormuş hem de doğumu kolaylaştırıp, hem doğum sonrasında bölgenin çabuk toparlanmasını sağlıyormuş. Özel bir çekinceniz varsa konuyla ilgili denemeye değer.
 
hemen çocuk yapmayın benimle evlenen arkadaşların hep çocukları oldu hiçte mutlu değiller benim eşimde çok istiyor ama daha zamanı var dediğin gibi gezip tozma vakti çocukla yapılmıyor şekerim
 

Bencede öyle. Bi kaç gece uykularının bölünmesini "babalık" felan zannediyorlar.
Bu gün 5 gibi dışarıda buluşucaz, konuşup biraz(1 yıl felan) zaman istiycem.

Valla hamilelik, benim cinsel yaşamımı da iyi yönde etkilesin diye bi beklentim yok. Olanı bozmasın yeter.
Orgazm olamayan kadınları da anladığımı sanmıyorum.
"Ön hazırlık+en az 15 dk cinsel birleşme=orgazm"
Bunun en basit formülü bu. Hatta;
"Ön hazırlığın kalitesi+kadının o anki ruh hali=orgazmış şiddeti"
"kadının o anki ruh hali+cinsel birleşmenin hızı=orgazmın çabukluğu"
Kişilerde fizyolojik bi problem yoksa, yapması zor şeyler değil bunlar.
Hani "zor olsa x'ler yapamazdı" diye bi tabir kullanacağım ama ırkçı olacak


Anal seks öncesi lavmanına da koptum gülmekten =)=)
[/QUOTE]Hem espri olsun, hem de belki bi hatunun işine yarar diye yazdım
 
Hem espri olsun, hem de belki bi hatunun işine yarar diye yazdım[/QUOTE]

hly örneklerin cok enteresan gerçekten....
 
Son düzenleme:
Hem espri olsun, hem de belki bi hatunun işine yarar diye yazdım[/QUOTE]
Ahah, var mı böyle bir şey gerçekten ? =)=)
 
Temsil ettiği olguyu iyi yansıtıyor ama

Verdiğin detaylar komik olmaktan ziyade ilginç geldi. Nişanlısını nasıl kafalayacağını bilemeyen bir kadın icin oldukça akıllıca.
 
Teşekkür ederim cevabın için. Sanırım öyle yapacağım.
Kafama takılan bir nokta da; normal doğumun cinselliğe zarar verdiği söyleniyor.


Bir adam eşi doğum yaparken bebeğin çıkışını görmüş. Tabi kadının lohusalık dönemi bitmiş ama erkek sokulmuyormuş karısına, kadın da eşinin annesine gitmiş durumu anlatmış. Adamın annesi oğlunu çağırmış. Bak oğlum demiş ve bir kase bale parmak sokmuş ve sonra çıkarmış. İşte aynen böyle, karından uzak durma demiş.

40 günlük dönem, rahmin toparlanması için geçen süredir. O dönemde kadının vücudu gibi rahim de yenilenir. Hatta bazı doktorlar, doğum sonra ilk ilişki de rahmin sıkılaşması sonucu, ilişki de zorluk yaşanabileceği söylenir.

Kafanızı böyle boş hurafelerle doldurmayın bence. Zaten ilişkiye girdikçe, bu açılma kaçanılmaz.


Bebeğe gelince, ben ve eşim nişanlılık dönemimizi çok dolu dolu yaşadığımız için, bebek için çok beklemek istemedik. Yurt içi yurt dışı taillerimizi falan yapmıştık. Gitmek istediğimiz tek bir yer kaldı, eşim "ona da çocuğumuzla gideriz" dedi. Ben hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum. Allah bana önce eşimi hediye etti, şimdi de ondan bir parça taşıyorum içimde. Daha güzel ne olabilir ki?
 
Verdiğin detaylar komik olmaktan ziyade ilginç geldi. Nişanlısını nasıl kafalayacağını bilemeyen bir kadın icin oldukça akıllıca.

Arada salağa yatmak insanın hayatını ilginç şekilde kolaylaştırıyor
Hem 5 yıl üniversite okuduysan, ihtiyacın olduğunda böyle örnekler verebilmelisin bence
 
Arada salağa yatmak insanın hayatını ilginç şekilde kolaylaştırıyor
Hem 5 yıl üniversite okuduysan, ihtiyacın olduğunda böyle örnekler verebilmelisin bence

Üniversitede mi öğretiyorlar böyle şeyleri?

Boş yere okuduk desene :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…