Kızlar gecende eşimin bilgisayar sevdasından konu acmıştım.hallettik sayılır satıcak bilgisayarı.ama diğer sorun aileme tavrı.buraya gelmek istemiyor.kalmak istemiyor.2saatlik mesafede oturuyoruz.ayda bir gidelim diyorum istemiyor.niye böyle yapıyosun diyorum sıkılıyorum yeminle onlarla sorunum yok diyor.ben napıcam akıl verin.aileme iyi olmasına önem veririm ben.
Kızlar gecende eşimin bilgisayar sevdasından konu acmıştım.hallettik sayılır satıcak bilgisayarı.ama diğer sorun aileme tavrı.buraya gelmek istemiyor.kalmak istemiyor.2saatlik mesafede oturuyoruz.ayda bir gidelim diyorum istemiyor.niye böyle yapıyosun diyorum sıkılıyorum yeminle onlarla sorunum yok diyor.ben napıcam akıl verin.aileme iyi olmasına önem veririm ben.
kalmak istemiyor.napıcam böyle tavır alıyorum ama nafile
çok kötüyüm kızlar.akşam msj atmış eşim diyoki nolur bilgisayar oynayım az oynarım yemin ederim diyo.ya ben bilgisayar yüzünden buraya gelmişim evi terkemişim.adam az oynayım diyo.bende olmaz asla dedim.satılcak dedim yoksa bitsin dedim.tmm dedi ya inanabilirmusunuz.adam vazgecti bizden resmen.2aylık bebeğinden benden.sonrada neymişte satılırsa futbol delisiymiş o.sinirli olurmuş oynamazsa sorun yasarmışız.azda olsa oynucakmış.bende yok dedim.attığı msj bizle zaman gecirmeyi özlemiş.bende senin bu lafının üstüne yapanmam ben sen bizim yerimize bilgisayarı tercih ettin dedim.cvp yok.naparsınız lütfen söyleyin.ben 4yıldır cabalıyorum bilgisayar yüzünden.
Bilgisayarda oyun oynarsa ne oluyor ki?
benim eşimde arada oynar bende yanında olurum izlerim hatta yarıştığımız bile olur keyifli de zaman geçiririz.
bence (hastalık derecesine gelmediyse) fazla sıkmayın derim.
en azından evde oynuyor gidip internet cafe'de yada halı sahada futbol oynamıyor böyle düşün.
tabi ben olayın içini pek bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla nacizane fikrim canım.
O gelmesse gelmesin siz gidin.. paşa gönlün bilir de
Çıkın gisin annenize kalın hatta bi kaç gün..
Zorla götüremessiniz ya neden ona göre hareket ediyorsunuz kii..
Valla gelmesin benim eşim istediğim yere ben giderim bi de rahat ederim kiiii ohhh
canımcım tamam sinir bozucu bi durum ama bunu evi terkederek çözemezsinkiii:/ al karşına adamakıllı bi konuşma yap gunun belli saatlerini belirleyin ozaman oynasın...aklıma başka çözüm gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?