Eşim hep bunu yapıyor.napıcam

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Kızlar gecende eşimin bilgisayar sevdasından konu acmıştım.hallettik sayılır satıcak bilgisayarı.ama diğer sorun aileme tavrı.buraya gelmek istemiyor.kalmak istemiyor.2saatlik mesafede oturuyoruz.ayda bir gidelim diyorum istemiyor.niye böyle yapıyosun diyorum sıkılıyorum yeminle onlarla sorunum yok diyor.ben napıcam akıl verin.aileme iyi olmasına önem veririm ben.

Çok ayıp!
Sizi doğuran,yetiştiren insanlardan sıkılıyormuş.
Tamam ben de büyüklerle fazla vakit geçirmek istemem ama gidip 1 saat gönüllerini yapmak zor olmasa gerek.
Bence tavrınızı koyun.
Aydabir diye tarih koymayın,müsait olduğunuzda bir yemeğe gidin ailenize,eşinizle yemek sonrası 1 kahve içer kalkarsınız.
Adamı da çok sık boğaz etmeyin,ailenizi de gücendirmeyin.

sen onun ailesiyle vakit geçirmiyormusun sen diyomusun ben sıkılıyorum gitmek istemiyorum oraya diye çok ayıp yaptığı ama sen kalmak istiyorsun onu sıkan budur belki kalmak istemiyodur gidip bi kaç saat oturup dönmeniz onun alışmasında yardımcı olur bence erkekler öyle bizim gibi bi yerlerde kalmaktan hoşlanmayabiliyor evlerinde olmaktan zevk alabiliyorlar.

Sende onun ailesinden sıkıl gitmek isteme ancak öyle anlar seni

aaahhh ahhhh bende aynı dertten muzdaribim 2,5 senedir çözemedim sorunu inşallah sen çözersin...Ne tantanalar ettik yok gık demiyorr...Şimdi bide çocugumuz var haliyle annemler sürekli görmek istiyolar ama bizimki uzak diye çıkarmak istemiyor cocugu ama kendi ailesine gelince....Neyse ... bende çok dertliyim...

Aynen nuh diyor peygamber demiyor inadını nasıl kırarım bilmiyorum e tabi arada ben daha baskın geliyorum ama onca tantanana sonucunda, o zamanda kıymeti kalmıyor üzülüp kırıldıktan sonra ne anlamı kalır ki :85:

çok kötüyüm kızlar.akşam msj atmış eşim diyoki nolur bilgisayar oynayım az oynarım yemin ederim diyo.ya ben bilgisayar yüzünden buraya gelmişim evi terkemişim.adam az oynayım diyo.bende olmaz asla dedim.satılcak dedim yoksa bitsin dedim.tmm dedi ya inanabilirmusunuz.adam vazgecti bizden resmen.2aylık bebeğinden benden.sonrada neymişte satılırsa futbol delisiymiş o.sinirli olurmuş oynamazsa sorun yasarmışız.azda olsa oynucakmış.bende yok dedim.attığı msj bizle zaman gecirmeyi özlemiş.bende senin bu lafının üstüne yapanmam ben sen bizim yerimize bilgisayarı tercih ettin dedim.cvp yok.naparsınız lütfen söyleyin.ben 4yıldır cabalıyorum bilgisayar yüzünden.

Geceden beri oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.dayanamıyorum kıyamıyorum kuzuma.o çok küçük bunu haketmedi.

Bilgisayarda oyun oynarsa ne oluyor ki?
benim eşimde arada oynar bende yanında olurum izlerim hatta yarıştığımız bile olur keyifli de zaman geçiririz.
bence (hastalık derecesine gelmediyse) fazla sıkmayın derim.
en azından evde oynuyor gidip internet cafe'de yada halı sahada futbol oynamıyor böyle düşün.
tabi ben olayın içini pek bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla nacizane fikrim canım.

ayy benm sevglmde tam bir oyun delisi...ne zaman yanyana olsakk_ki farklı şehirlerdeyiz,sürekli oyunda süreklii..beraber oynayabiilceğimiz bi oyunda değill...bazen okdr sıkılıyorumkı yanında bu yüzden kendi kendimin sinirlerini yıpratıyorum..tabi siz evlisiniz illakı bilgisayar satılmasın ama az oynasın ayarlasın onu bence..dediği gibi gerçekten stres atma yöntemi olabilir..abartmadan oynarsa bence mahsuru yok bilgisayarın evde olmasının...

bence halı sahada futbol oynaması daha iyi

Kızlar abartıyo bütün gün oynuyor.denedik 1 saat oyna dedim.diyorum ya 4yıldır cekiyorum diye.ilgisiz alakasız oluyor böyle.sorun onun tercihini yapması.ya yapılırmı bu allahaskına

O gelmesse gelmesin siz gidin.. paşa gönlün bilir de
Çıkın gisin annenize kalın hatta bi kaç gün..
Zorla götüremessiniz ya neden ona göre hareket ediyorsunuz kii..
Valla gelmesin benim eşim istediğim yere ben giderim bi de rahat ederim kiiii ohhh

canımcım tamam sinir bozucu bi durum ama bunu evi terkederek çözemezsinkiii:/ al karşına adamakıllı bi konuşma yap gunun belli saatlerini belirleyin ozaman oynasın...aklıma başka çözüm gelmiyor

haha süpermiş canımmm

sanırım çoğu böyle beylerin bir süre sonra bu durumu umursamayıp yanlız gitmeye başlayacaksın ailenin evine belki doğrusuda bu yanında gelip surat asmasından iyidir :)

canımcım tamam sinir bozucu bi durum ama bunu evi terkederek çözemezsinkiii:/ al karşına adamakıllı bi konuşma yap gunun belli saatlerini belirleyin ozaman oynasın...aklıma başka çözüm gelmiyor

cnm eşim tam bir bağımlı.gecelere kadar oynuyor.ben 4yıldır yalnız yatıyorum desem yeridir.suanki üzüntüm onu kaybetmek değil.oğlumun babasız kalması.sizin eşiniz böyle bir tercih yapsa naparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…