Eşim hep bunu yapıyor.napıcam

ayyyy yorumu konuya yapcaktım ama koptum vallaaaaaaa öldüm öldüm gülmekten yaaaaaa

ayyyy yorumu konuya yapcaktım ama koptum vallaaaaaaa öldüm öldüm gülmekten yaaaaaa

Hala oynuyoo pokere ara verdii oğlumun asker oyununu oynuyoo oğlumda direktif veriyo onaa..
sabah sahura kadar oynuyoo..
Bunun için kocamı boşanır yhaa allah aşkınıza..

Kızlar bakın biz oynamadığımız için bize saçma basit geliyor..
Ben eşimin surat ifadesini izliyorumm öle höngggg diyee..
Ne anlar acaba diye düşünüyorumm çözemiyorum..
Hastalık gibi bu..
Akşam oturuyoruz(ben oturuyom o da oturuyoda o pc bakıyo) arkadaşı arıyor pokerdeler telefonla anlaşıyolar masa kuruyolar(arayan ardaadaşı da 40lı yaşında ingilizce öğretmeni biri) elinde ne var diye arıyo kaç basıcan

Hastasınız diyorum siz bunun için telefon edilirmi

Bi gece yatakdan düştü bu laptop(bunda bnm suçum yok valla ben bişe yapmadım mışıl mışıl uyuyodum)
Küttttttttttt etti bişi allahüü ekberrr dedim desturrr çocuk düştüü
(yatakda oğlum, ben , eşim, laptopumuz)
Baktım laptop yerde (oyun oynamış koynunda uyumuş ölee) adam nerdeyse sunii teneffüs yapıcaktı laptopaa
gitti gözüm,canımmm, ekran kartıı, anammmmm koşş bak görüntüsüde gittii, aha cd de açmıyoo döndü durdu
İçi gitti böylee adam tutuştuu
Teknolojinin gözü kör olsun

Kızlar eşim dün bitti bilmemne dedi.bugünde sabahın 7sinde seni almaya gelicem yazmış.napmaya calışıyor anlamadım.ben bilgisayar oldukça yapamam bu adamla.o da satmak istemiyor.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü

Kızlar cvp yazacak yok sanırım ama yardıma ihtiyacım var.farzedin bugün döndüm eşimle eve.adam hala bilgisayar oynarsa napayım sizce.bu seni sallamıyorum demek değilmi.dün bitti deyip bugün sizi almaya gelicem ne demek ya.iyice şamar oğlanına döndüm

Bir şans daha verin isterseniz, madem az oynamayı kabul etmiş.

Siz bilgisayar gidecek dedikçe onun da inadı yuttu herhalde. Onun bütün vaktini bilgisayarda geçirmesi çok canınızı sıktığı için bu kadar ısrarcı oldunuz, ama günde 1 maç, ya da artık nasıl oynanıyorsa ona göre bir şey için biraz müsamaha gösterilebilir belki. Çocuk da var, sırf bu nedenle biterse çok yazık olur. Sizin her boş vaktini pc başında geçiren bir eş istememenizden daha normal bir şey olamaz, ama gerçekten makul bir zamanını bu işe harcamayı becerecekse de bir denemeden kestirip atmak da doğru olmaz sanırım.

Artık sizi aldığı gibi bilgisayara koşacaksa zaten işi psikoloğa kalmış diye düşünürüm ben. Ama, artık o kadar da yapmaz sanırım. Kaç yaşında eşiniz, çok mu genç?

Benimki de uykusunda sayıklıyor, "300lük tafari aldım meleği sattım mağarada parti var 100lük mob kesicez"

karnıma ağrılar girebilir

trlelli süpersin canım, aysece senin eşin durumu baya abartmıs ama böyle birşey yüzünden evlilik bitirlmez heleki arada cocuk varken bence bu asılabilecek bir sorun ben bayan oldugum halde gece 4 e 5 e kadar online poker oynadgımı bilirim alışkanlık gibi birşey oluyor ama bırkılmayacak birşey deil sen de ilgisini baska yönlere cekebilirsin mesela cocugun 4 yasındaymış cocugunla birlikte oyanayabileceği oyunlar bulabilirsin hatta sen de onlara katılabilirsin,

walla ne diyimm bu çağımızın sorunuu benim babam ben orta okuldan beri ölee güya bilisayarı derslerimiz için bize almıştıı onun yüzden bir tane daah almak zrounda kaldık vermiyorduu:S

Mahkemeye gitseniz hakim sizi hızlıca psikoloğa gönderir ve boşamaz. Bu boşanma sebebi değil. Evlilikler kolay kurulmuyor ve iki kişinin hayatı birleşiyor. Her şey tadında, dozunda olursa güzel. Eşiniz oyun süresini abartmış anlaşılan ancak sizin de artık buna hiç tahammülünüz yok. Sırf oyun oynuyor diye sizden vazgeçtiğini düşünüyorsanız hiç durmayın boşanın ya da eşinizin ilgisini başka yönlere nasıl çekebileceğinizi düşünün. Bu adamı tanıdınız, sevdiniz, evlendiniz ve çocuk sahibi oldunuz. Her şey bir yana o çocuk büyüdüğünde "aa çocuğum baban çok oyun oynuyordu senle ilgilenmiyordu da ondan boşandım" mı diyeceksiniz?

Onlar boşanali yıl oldu bebisim :)

Bu bir bağımlılık anlattığınız düzeyde olduğu için tedavi edilmesi gereken bir durum.Siz eşinizi hasta olarak görün bu neden ile karar vermeden önce iyice düşünmek lazım.

Eşiniz sanal dünyadaki heyecanı gerçek hayata tercih ediyor,kimisi kendini alkol...vb. ile uyuşturur kimiside eşiniz gibi kendini oyuna verir yada başka şekilde oyalar.

Sizin sözleriniz etkili olmadığına göre bir aile büyüğü yada bir uzman ona hayatın gerçeklerini anlatmalı.Eğer size ve yavrusuna zaman ayırmazsa bu evliliğin bitebileceğini kesin bir dille söylemeli.Eğer umursamazsa siz annenizin yanına taşınmalı ve bu konuda eşiniz iyi niyet göstermedikçe eve dönmemelisiniz.

Eşinizin iyi niyeti nedir?Hastalığını kabul etmeli.Kurtulmaya çalışmalı.Size aile bireyleri önünde günde 1 saatten fazla bilg. kullanmayacağına söz vermeli ve eğer sözünü tutmazsa psikologa gitmeye söz vermeli.

Bence eşlerden biri çocuk ile ilgilenirken,ev işi yaparken,oturup tek başına T.V. izlerken,gece yalnız yatarken diğer eşin bilgisayarda oyun oynaması acilen ele alınması gereken ciddi bir sorun.

Üzüldüm canım. Sende aynısını yap eşinin ailesine ama gözüne sokma bana inat yapıyor diyemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…