yahuu bilgisayar oyununa gelince hiç abartmıyorum 7/24 oynuyoo.
Kalkmıyo ki başından bilgisayar az nefes alsın kul yapması bu diyorum az rahat bırak aleti dili olsaa allaaahhh belanııııı... Dicek diyorum..
Baya bayada kaptırıyoo kendini..
Bi de işsiz hepden kendini bilgisayara verdi hayattan koptu..
Bişi dediğimde zaten çiplerimi çaldılar param yok diyo
Paramız hiç yoktuki diyorum sen çalışmıyosun:26:
Benim ki pokerde ki paraları çipleri çaldırmışşş ona üzülüyormuşş
bi de böle baya baya üzülüyor facesini kırıyolarmış çipleri için bi yaşıma daha girdim..
Sırf seninki değil çoğu erkek böyle canım ben kavga etmekden usandım onu çipleriyle baş başa bıraktım adamın parası yok hayali para kazanıp egosunu tatmin ediyoo garibim..
ayyyy yorumu konuya yapcaktım ama koptum vallaaaaaaa öldüm öldüm gülmekten yaaaaaa
Kızlar eşim dün bitti bilmemne dedi.bugünde sabahın 7sinde seni almaya gelicem yazmış.napmaya calışıyor anlamadım.ben bilgisayar oldukça yapamam bu adamla.o da satmak istemiyor.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü
Kızlar cvp yazacak yok sanırım ama yardıma ihtiyacım var.farzedin bugün döndüm eşimle eve.adam hala bilgisayar oynarsa napayım sizce.bu seni sallamıyorum demek değilmi.dün bitti deyip bugün sizi almaya gelicem ne demek ya.iyice şamar oğlanına döndüm
Kızlar bakın biz oynamadığımız için bize saçma basit geliyor..
Ben eşimin surat ifadesini izliyorumm öle höngggg diyee..
Ne anlar acaba diye düşünüyorumm çözemiyorum..
Hastalık gibi bu..
Akşam oturuyoruz(ben oturuyom o da oturuyoda o pc bakıyo) arkadaşı arıyor pokerdeler telefonla anlaşıyolar masa kuruyolar(arayan ardaadaşı da 40lı yaşında ingilizce öğretmeni biri) elinde ne var diye arıyo kaç basıcan
Hastasınız diyorum siz bunun için telefon edilirmi
Bi gece yatakdan düştü bu laptop(bunda bnm suçum yok valla ben bişe yapmadım mışıl mışıl uyuyodum)
Küttttttttttt etti bişi allahüü ekberrr dedim desturrr çocuk düştüü
(yatakda oğlum, ben , eşim, laptopumuz)
Baktım laptop yerde (oyun oynamış koynunda uyumuş ölee) adam nerdeyse sunii teneffüs yapıcaktı laptopaa
gitti gözüm,canımmm, ekran kartıı, anammmmm koşş bak görüntüsüde gittii, aha cd de açmıyoo döndü durdu
İçi gitti böylee adam tutuştuu
Teknolojinin gözü kör olsun
Kızlar bakın biz oynamadığımız için bize saçma basit geliyor..
Ben eşimin surat ifadesini izliyorumm öle höngggg diyee..
Ne anlar acaba diye düşünüyorumm çözemiyorum..
Hastalık gibi bu..
Akşam oturuyoruz(ben oturuyom o da oturuyoda o pc bakıyo) arkadaşı arıyor pokerdeler telefonla anlaşıyolar masa kuruyolar(arayan ardaadaşı da 40lı yaşında ingilizce öğretmeni biri) elinde ne var diye arıyo kaç basıcan
Hastasınız diyorum siz bunun için telefon edilirmi
Bi gece yatakdan düştü bu laptop(bunda bnm suçum yok valla ben bişe yapmadım mışıl mışıl uyuyodum)
Küttttttttttt etti bişi allahüü ekberrr dedim desturrr çocuk düştüü
(yatakda oğlum, ben , eşim, laptopumuz)
Baktım laptop yerde (oyun oynamış koynunda uyumuş ölee) adam nerdeyse sunii teneffüs yapıcaktı laptopaa
gitti gözüm,canımmm, ekran kartıı, anammmmm koşş bak görüntüsüde gittii, aha cd de açmıyoo döndü durdu
İçi gitti böylee adam tutuştuu
Teknolojinin gözü kör olsun
cnm eşim tam bir bağımlı.gecelere kadar oynuyor.ben 4yıldır yalnız yatıyorum desem yeridir.suanki üzüntüm onu kaybetmek değil.oğlumun babasız kalması.sizin eşiniz böyle bir tercih yapsa naparsınız
Mahkemeye gitseniz hakim sizi hızlıca psikoloğa gönderir ve boşamaz. Bu boşanma sebebi değil. Evlilikler kolay kurulmuyor ve iki kişinin hayatı birleşiyor. Her şey tadında, dozunda olursa güzel. Eşiniz oyun süresini abartmış anlaşılan ancak sizin de artık buna hiç tahammülünüz yok. Sırf oyun oynuyor diye sizden vazgeçtiğini düşünüyorsanız hiç durmayın boşanın ya da eşinizin ilgisini başka yönlere nasıl çekebileceğinizi düşünün. Bu adamı tanıdınız, sevdiniz, evlendiniz ve çocuk sahibi oldunuz. Her şey bir yana o çocuk büyüdüğünde "aa çocuğum baban çok oyun oynuyordu senle ilgilenmiyordu da ondan boşandım" mı diyeceksiniz?
Kızlar cvp yazacak yok sanırım ama yardıma ihtiyacım var.farzedin bugün döndüm eşimle eve.adam hala bilgisayar oynarsa napayım sizce.bu seni sallamıyorum demek değilmi.dün bitti deyip bugün sizi almaya gelicem ne demek ya.iyice şamar oğlanına döndüm
Kızlar gecende eşimin bilgisayar sevdasından konu acmıştım.hallettik sayılır satıcak bilgisayarı.ama diğer sorun aileme tavrı.buraya gelmek istemiyor.kalmak istemiyor.2saatlik mesafede oturuyoruz.ayda bir gidelim diyorum istemiyor.niye böyle yapıyosun diyorum sıkılıyorum yeminle onlarla sorunum yok diyor.ben napıcam akıl verin.aileme iyi olmasına önem veririm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?