Eşim hep bunu yapıyor.napıcam

haha süpermiş canımmm

Mesela gecen sene tatile gidelim dedim gidemem işi bırakamam dedi..
Sen bilirsin dedim
Hemen organizasyonu kurdumm
teyze , kuzen, hatunlar ayartılırrr hayden tatileee
15 gün nasıl kafamı dinledimm hatun hatuna anlatamam..
Çocuklarıda aldık biz 4 hatun 3 çocuk..
beklee sahillerr beklee çarşı pazar dedik biz geliyoruzz..
15 gün akşam sabah talan ettimm (köyde deniz kenarında küçümen bi evimiz var)
Gelmesin yaaa
Bu sene maddiyat vurduda gidemedim yoksa bağlasalar durmam..
Tezeme gidicem ben gelmem diyo o da sıkılırım oturmam ozaman sen beni bırak 2-3 gün sonra alırsın diyorum
2-3 sonra gel al diyorum
Bunlara böle yapcan anacım başka şeyden anlamazlar..

Sen yanlış düşünmüyorsun sizin yerinize bilgisayarı seçmiş eşin
Ben olsam gitmezdim evden çoçuğumda varsa o gitsin gidecek biri varsa bence eve dön canım.
Çok meraklıysa ver bilgisayarı eline gitsin annesi gile doya doya oynasın sabahtan akşama kadar
Sen niye evinden olacaksın ki...
Ama onunda kaybetmeme gibi bir çabası varsa beraber aşın belirli kurallar koyun
Mesela tatil günlerinize aktiviteler yerleştirin oyun oynamaya fazla zamanı olmasın 1 hafta dolu bir hafta boş yapabilirsiniz...
Bunun heves olduğunu düşünüyorum ayrıca bir süre sonra biter merakı

Merhaba,
Gelmek istemezse gelmesin dert mi?Siz gidin ailenizin yanına.Zorla götürsen de zevk almayacak onlarla oturmaktan.En iyisi hiç üstüne gitme,gel de deme.Siz kendiniz gidin istediğiniz zaman.
Sevgiler

cnm artık az oyun oynamak falan yok.ne diyorum 4 yıldır cekiyorum ben.bunun arada oynayımı yok.benim gücüme evladından nsl vazgecer yainanamıyorum.

yahuu bilgisayar oyununa gelince hiç abartmıyorum 7/24 oynuyoo.
Kalkmıyo ki başından bilgisayar az nefes alsın kul yapması bu diyorum az rahat bırak aleti dili olsaa Allaaahhh belanııııı... dicek diyorum..

baya bayada kaptırıyoo kendini..
bi de işsiz hepden kendini bilgisayara verdi hayattan koptu..
bişi dediğimde zaten çiplerimi çaldılar param yok diyo
Paramız hiç yoktuki diyorum sen çalışmıyosun:26:
benim ki pokerde ki paraları çipleri çaldırmışşş ona üzülüyormuşş
Bi de böle baya baya üzülüyor facesini kırıyolarmış çipleri için bi yaşıma daha girdim..

Sırf seninki değil çoğu erkek böyle canım ben kavga etmekden usandım onu çipleriyle baş başa bıraktım adamın parası yok hayali para kazanıp egosunu tatmin ediyoo garibim..

kızlar öyle kötü oldumki iaslında burda yazılanları hiç okumamak bu sitelere girmemek çünkü benim öçok psikolojim bozuluyo ya pazartesi sendromu yaşıyorum bide çok gına geldi bu erkeklerden benim eşimde sürekli bilgisayarda maç yapıyo tam bi plasteşin tutkunu bilgisayar bozuldu şimdide el psp si var onda oynuyo biz tv seyrediyoruz yani film takıyoruz bne filmi seyrederken oda elinde maç yapıyo ama siz böyle bi konuyu açana kadar sorun etmemiştim umursamam yani oynasın banane internete girip başka şeyler yapsa dahamı iyi idare edin derim ama ailenizi görmek istememesi gitmemesi tabi ki hoş değil peki kendi ailesine gidiyor mu yoksa evdenmi çıkmak istemiyor

Ben ayrılmayı düşünüyorum.bizden vazgecen adamdan hayır gelmez.özellikle evledından vazgecenden.ona sorsan vazgecmiyor.sürekli görcek onu.sonrada bizle olmayı çok özlemiş.gece msj atıyor.ya ben napıcam.boşanmaya versem i,leride pişman olmaktan korkuyorum.vermesem böyle çekilirmi hayat

kendi ailesi çok uzakta senede bir görüyor.benimk,ler 2saatlik mesafede.evden çıkmakta hoşuna gitmiyor.hep oyun oynamak istiyor

al bilgisayarı kır.
hiç acımam valla.
bir yakınımız da sinirlenip çamaşır makinesine atmıştı
bak o da bir çözüm
sorarsa "virüslerden temizlemek için yıkadım":26: dersin.

aile mevzusu da madem kendi gelmek istemiyor, annenleri çağır sık sık kalmaya,
onların gelmesindense sizin gitmenizin onun daha yararına olduğunu anlıcaktır.

yeni evlenmiştik daha nerden estiyse internet alalım dedik.
ben nerden bilcem başıma geleni. eşim ama yatağa gelmiyor hep oyun başında.
derken bir gün dellendim inan onu balkondan fırlatırım dedim.
düzeldi. sonra ev taşıdık falan bilmem ne borç harç derken herşey benim üzerime kalmışken,
bilmiyorum değişen ne oldu hala eşime hadi yatalım derim gelmez ben yatağa hep tek giderim
o yine bilgisayarın başında nesılmıyız kavgamız gürültümüz yok. ama dün yatağa başımı koyarken şu dank etti biz bugün tek kelime konuşmadık.
koca pazar günü kendi başıma çarem yok ki ne diyim.

güzel arkadaşım bana kızma ama bir oyun için ev flan terk edilmez sen eşine oynama falan dedikçe eşinin oyun oynayası tutar ina bende ilk evlendiğimde eşim saatlerce kalkmıyrdu pc başından bende çok sıkılıyordum fakat belli bir süre hiç ilgilenmedim bian baktım bırakmış inanırmısın artık pc başında saatlerce oturmuyo zamanla düzelr bu arada öyle evi terk fLn etmeye boşanmaya falan kalmada böyle saçmaıklarda getirme aklına ayol çocuk değiliz mantıklı ol biraz bide annenlere gitme konusunda daadamın üstüne çok gitme eğer onlarla zaman geçirmek isterse zaten gidelim der fakat sen zoraki koştuğun zaman erkeklerde ters teper kendi haline bırak mesafe kısaymış bin otobüse git ailen eşini soruncada geçiştir işi var de başka bir günde beraber gidersiniz ailenin sorun yapacağını sanmıyorum sen biraz panikliyorsun gibi geldi bunlar hemen hemen bütün evli çiftlerin yaşadığı sorunlardır bence şimdi sakin ol zaman akışına bırak olayları herşey yoluna girecektir emin ol herşey gönlünce olur inş

bence sen bi sakinleş şu boşanmak fikrinide at bi kafandan ya boşanmak bu kadar kolaymı sanyorsun sen aile olmuşsun bundan kolay vazgeçilirmi ne için boşandın eşim çok oyun oynuyordu hoooooooooppppppp dur bakalım eğer bu kadar basit bir olayda hemen boşanayım diyorsan artık başka olaylarda ne olur bilmiyorum mücadele etmesini bilmelisin arkadaşım eşinin yıllardır oynadığı oyun yeni birşey değil alışkanlığından kurtulması hemen olmaz zaman ver biraz adamı sık boğaz etmeee arkdaşım bende yaşadım pc olayını eşimde ama atlattım lütfen evlilik bian basit şeylerden bitcek bişi değil al eşini karşına konuş anlat neden rahatsız olduğunu söyle oyun oyna ama birazda bizimle ilgilen de kendine göre konuş işte .... ya bak insan psikolojisi farklıdır belki adam iş yerinde sorun yaşıyordur yada kafasında başka başka beynini rahatsız eden şeyler vardır belkide bunlardan kaçmak için kafasını dağıtmak için oyuna veriyordur kendini eşini sıkboğaz etme zaman zaman zaman arkdaşım

Son düzenleme:
arkadaslar ewşim baya bağımlı.arada girme gibi bişey sözkonusu değil.işten geliyo diyelim 7de bir balıyo oynamaya gece 2lere kadar.haftasonu sabah 11 gece 3 e kadar.şimdi msj atmış satmıcam pc yi diye.arada oynarım demiş.vazgecmicek kızlar.yapcak bişey kalmadı.evladına tercih etti pcyi.boşanıyorum

yorumunu her okuduğumda inan yüzümde gülümsemeler oluyor:))))çipler demek aahahahha

yorumunu her okuduğumda inan yüzümde gülümsemeler oluyor:))))çipler demek aahahahha

benim eşimde gitmek istemiyor. ben hiç zorlamıyorum. sorunum yok diyorsa yoktur. bence akışına bırak. çünki zorlayınca huzursuzluk oluyor ve bu istiyeceğimiz en son şey.

ama bazen bazı durumlarda mecburi oluyor ve arada kalıyorum. ozaman da evin erkeği sensin sen daha iyi bilirsin diyince bi süre sonra dediğimi yapıyor. (ama kendi yapıyormuş gibi :))))))

şimdide sen ayrılmakta ciddimisin diye mesaj atmış.ne yapmaya calışıyo anlamıyorum

canım suan çok kızgınsın seni çok iyi anlıyorum bende dedm ya sabah sana sevgilim olmasına rağmen yanına gittiğimde hep oyun oynamasını aralıksız olrk beni deli ediyor..bu bi bağımlılık..ama konuşuyorm söylüyorum ben bile sevglyken ayrılmazken sen çocuğuunun babasına bukdr kolay ayrılıktan bahsetme..sonradan pişman olabilirsin..bigun sıkılcak elbet..hem bak arada girerim demiş...pc yi satsa cafeden girse daha mı iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…