haha süpermiş canımmm
sen yanlış düşünmüyorsun sizin yerinize bilgisayarı seçmiş eşin
ben olsam gitmezdim evden çoçuğumda varsa o gitsin gidecek biri varsa bence eve dön canım.
çok meraklıysa ver bilgisayarı eline gitsin annesi gile doya doya oynasın sabahtan akşama kadar
sen niye evinden olacaksın ki...
Ama onunda kaybetmeme gibi bir çabası varsa beraber aşın belirli kurallar koyun
mesela tatil günlerinize aktiviteler yerleştirin oyun oynamaya fazla zamanı olmasın 1 hafta dolu bir hafta boş yapabilirsiniz...
Bunun heves olduğunu düşünüyorum ayrıca bir süre sonra biter merakı
kızlar öyle kötü oldumki iaslında burda yazılanları hiç okumamak bu sitelere girmemek çünkü benim öçok psikolojim bozuluyo ya pazartesi sendromu yaşıyorum bide çok gına geldi bu erkeklerden benim eşimde sürekli bilgisayarda maç yapıyo tam bi plasteşin tutkunu bilgisayar bozuldu şimdide el psp si var onda oynuyo biz tv seyrediyoruz yani film takıyoruz bne filmi seyrederken oda elinde maç yapıyo ama siz böyle bi konuyu açana kadar sorun etmemiştim umursamam yani oynasın banane internete girip başka şeyler yapsa dahamı iyi idare edin derim ama ailenizi görmek istememesi gitmemesi tabi ki hoş değil peki kendi ailesine gidiyor mu yoksa evdenmi çıkmak istemiyor
Ben ayrılmayı düşünüyorum.bizden vazgecen adamdan hayır gelmez.özellikle evledından vazgecenden.ona sorsan vazgecmiyor.sürekli görcek onu.sonrada bizle olmayı çok özlemiş.gece msj atıyor.ya ben napıcam.boşanmaya versem i,leride pişman olmaktan korkuyorum.vermesem böyle çekilirmi hayat
yahuu bilgisayar oyununa gelince hiç abartmıyorum 7/24 oynuyoo.
Kalkmıyo ki başından bilgisayar az nefes alsın kul yapması bu diyorum az rahat bırak aleti dili olsaa Allaaahhh belanııııı... dicek diyorum..
baya bayada kaptırıyoo kendini..
bi de işsiz hepden kendini bilgisayara verdi hayattan koptu..
bişi dediğimde zaten çiplerimi çaldılar param yok diyo
Paramız hiç yoktuki diyorum sen çalışmıyosun:26:
benim ki pokerde ki paraları çipleri çaldırmışşş ona üzülüyormuşş
Bi de böle baya baya üzülüyor facesini kırıyolarmış çipleri için bi yaşıma daha girdim..
Sırf seninki değil çoğu erkek böyle canım ben kavga etmekden usandım onu çipleriyle baş başa bıraktım adamın parası yok hayali para kazanıp egosunu tatmin ediyoo garibim..
yahuu bilgisayar oyununa gelince hiç abartmıyorum 7/24 oynuyoo.
Kalkmıyo ki başından bilgisayar az nefes alsın kul yapması bu diyorum az rahat bırak aleti dili olsaa Allaaahhh belanııııı... dicek diyorum..
baya bayada kaptırıyoo kendini..
bi de işsiz hepden kendini bilgisayara verdi hayattan koptu..
bişi dediğimde zaten çiplerimi çaldılar param yok diyo
Paramız hiç yoktuki diyorum sen çalışmıyosun:26:
benim ki pokerde ki paraları çipleri çaldırmışşş ona üzülüyormuşş
Bi de böle baya baya üzülüyor facesini kırıyolarmış çipleri için bi yaşıma daha girdim..
Sırf seninki değil çoğu erkek böyle canım ben kavga etmekden usandım onu çipleriyle baş başa bıraktım adamın parası yok hayali para kazanıp egosunu tatmin ediyoo garibim..
Kızlar gecende eşimin bilgisayar sevdasından konu acmıştım.hallettik sayılır satıcak bilgisayarı.ama diğer sorun aileme tavrı.buraya gelmek istemiyor.kalmak istemiyor.2saatlik mesafede oturuyoruz.ayda bir gidelim diyorum istemiyor.niye böyle yapıyosun diyorum sıkılıyorum yeminle onlarla sorunum yok diyor.ben napıcam akıl verin.aileme iyi olmasına önem veririm ben.
şimdide sen ayrılmakta ciddimisin diye mesaj atmış.ne yapmaya calışıyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?