Eşim hep dibimde

Turnbackthehandsoftime

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
1.832
2.513
358
Arkadaşlar 2 yıldır evliyiz bi de çok şükür güzel bir yavrumuz var, eşimle çok mutluyum, tek birşey dışında. Nereyegidersem birlikte gidiyoruz, yürüyüşe, alışverişe, gezmeye(beni bırakıyor- alıyor). Evlendik kısa süre sonra hamile kaldım, doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin aldım ve evdeyim. Artık ona bağımlı gibi hissetmeye başladım kendimi bugün çocuğu uyuttum, o uyurken 1 saat yürüyüş yapıp gelicem dedim, uyansın birlikte yürürüz, ben sap gibi evde oturucam sen yalnız mı çıkıcaksın ben varım birlikte çıkarız dedi. Şok oldum, ben yalnız başıma kaç kere dünyanın öbür ucuna gitmiş aylarca kalmış insanım yıllarca yalnız yaşamışım kafama göre, şimdi bunlar çok ağırıma gidiyor, özgüvenim git gide azalıyor sanki, yakında onsuz bişey yapamıcam.ilk yıllar mı böyle olur yoksa benim eşim mi garip

Ben de senin gibiydim 3 gun oncedine kadar.evde dura dura bi acayip oldum.esim isten gelse de beni gezdirse diyordum.3 gun once ise basladim ve ozgurluk geri geldi.sabret yakinda sen de ozgurligune kavusursun.dert etme bu kadar.

ne güzel ilgili bi eşiniz var..
arada yalnız kalmayı istemeniz normal tabi bunu ona söyleyin.kendimize ayırdığımız ayrı zamanlarımız olmalı diyin bence..

konuşarak halledebilirsin diye düşünüyorum mesela yok yok ben uyanmadan gidip geleyim deseydin ısrar etseydin ne tepki verirdi böyle bir şekilde başlayabilirsin yani adım atıcı bir tek çıkışla başlayabilirsin sanırım komşuya gidebilirsin orayada geliyorum demez galiba :)))

Spora yazılın mesela, yalnızca kadınların gittiği spor merkezleri var. Sizinle gelemez oraya, sonra onu da teşvik edin bu tarz şeyler için. Arkadaşları yok mu onlarla beraber bir şeyler yapmasını söyleyin tabii ki kırmadan, sonuçta her insanın yalnız kalmaya ihtiyacı vardır.

Yok canım gitmek istediğim her yere gidebilirim izin vermeme gibi bişey yok ama işte ben götüreyim ayağı hep, buraya yeni taşındığım için komşu muhabbetim hiç yok malesef tabiki de dedim yok o uyanmadan gidicem gelicem diye 15 dk ayak üstü münakaşa ve devamında tartışma. Niye yalnız gitmek istiyorsun diyor ısrarla. Nolur biri desinki ilk yıllar böyle sonra geçer benim babam hiç karışmazdı anneme. Nereye gidiceksiniz derdi parayı verirdi, hatta gerekirse arabayı da alır çıkardık, hiç hatırlamam arayıp da gelin nerdesiniz falan dediğini. Şehirdışına gezmeye gider gelirdik aynı gün içinde. Ben bursaya arkadaşlarımı görmeye gidicem diyorumberanergideriz diyo ya. Arkadaşlarım bekar. Yok derdi beni yalnız bırakmamak

Ben de senin gibiydim 3 gun oncedine kadar.evde dura dura bi acayip oldum.esim isten gelse de beni gezdirse diyordum.3 gun once ise basladim ve ozgurluk geri geldi.sabret yakinda sen de ozgurligune kavusursun.dert etme bu kadar.

Ayy canım gözün aydın:) ben bide çocuğum için istifa falan düşünüyodum kendim büyüteyim eğiteyim diye

Fazla ilgi de kötü, az ilgi de işte .
Açık açık konuşun bence yani . O zaman ne diyecek bakalım ?
Ya da konuştuysanız ne diyor ? :26:

Gecicioldugunu soylemek isterdim ama malesef canim benim 4 yil olucak mayista 2 de o cesi beraberligimiz 6 senedir bir gram farketmedi yalniz gidemem yalniz cikamam kapiyi acamam sadece bu sene site ici oda cocugu parka cikarmak oldu birde kuafore oda site iciecburiyetten cocukla cikamsdigimizdan kimsemizde yok eli mahkum yoksa yine kendisi goturur haa sikayetcimiyim asla oda bensiz gitmez is ev ama tabi sen oncesinde oyle olmadigin icin alismakda zorluk cekiyosun haliyle canim ins duzelir senide bunaltmaz gonlune gore olsun hersey

Allah razı olsun canım.

İlk yıllara özgü bir durum değil bence , eşinize özgü bir durum .

Elbette güzel , eşle beraber vakit geçirmek , markette beraber alış veriş yapmak , sahilde yürüyüşe beraber çıkmak ... Buna hasret gözü açık gidecek hem cinsiniz o kadar çok ki

Ama...

Her şeyin bir dozu , dozajı var . İnsan bazen tek başına kalmak ister , amaçsız sokakta yalnız yürümek ister ... Böyle devam ederseniz ... ne bileyim fatura ödemek bile tek başınıza sizin için acaba becerebilir miyim duygusuna dönüşür .

Konuşun eşinizle . Köreldiğinizi hissettiğinizi söyleyin . Onunla zaman geçirmekten hoşlandığınızı ama bazen tek başınıza da bir şeyler yapabileceğinizi unuttuğunuzu ifade edin .

Çok doğru söylüyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…