eşim hep internet geçmişini siliyor

yok anam sen yanma benimki çok dikkatli biridir beni çok inceler her şeyimle ilgilenir mesela en ufak bir yerde evde kendimde değişiklik yapsam bunu farkeder .. kaldı ki internet geçmişini silsem belki de farkedecek ve yanlış anlayacak erkek bu valla ne düşüneceğini kestiremiyorum aman sen ağzının tadını bozma :) baak bebişinde var ohh ne güzelll

Kötü birşey yapıyor olsa sadece o sayfaları siler ki siz şüphelenmeyin. Muhtemelen sevmiyordur huy meselesi bende silerim hep sanki boş olunca net daha hızlı gibi gelir

akilli telefonu varmi ?
telefon daha kisisen ya ordan da takip etmeyi dene
evet iki telefon kullanıyor ama şöyle ; birincisi akıllı telefon şarjı gitmiyor evde duruyor sadece whatsapa bakıyor diğeri eski telefonu çok eski artık onu kullanıyor içim rahat o konuda :)

yok benimki anlamaz silmeden eklemeden falan
yavasliyor diye sildim derim yer yani
saol canim bu uçuncu bebis

benimki sadece face yasaklamsiti bana, bigun zar zor ikna ettim,gitti bi tanede o açti simdi çikmiyor faceden
onla dogdu sanirsin

Anaaamm kizlar hemen ne yaptiniz ya. Bi durun zavalli konu sahibinin yüreğine inecek.

Arkadaşım hiiiic böyle seylere gerek yok. Zaten bir haltlar ceviriyorsa elbet bir gün ortaya çıkar. Fazla desip de bi de olmayan bir şeyi adamin aklina dusurmeyin derim.

Ayrica gecmisi sildiginizi sanirsiniz ama aslinda onun bir yedegi daha vardir gecmisin gecmisi deniyor ona da.
Ha ben biliyor muyum? Hayir..

Ben de şimdi silmiştim geçmişi. Daha da hızlanır düşüncesi var bende. Pc yi kapatmadan önce silerim. O yüzden benim için normal görünüyor ama siz içiniz rahat etsin diye söylenlenleri yapıp duruma bakabilirsiniz.

yok benimki anlamaz silmeden eklemeden falan
yavasliyor diye sildim derim yer yani
saol canim bu uçuncu bebis

benimki sadece face yasaklamsiti bana, bigun zar zor ikna ettim,gitti bi tanede o açti simdi çikmiyor faceden
onla dogdu sanirsin
ay ne güzel rabbim bana da nasip eder inşallah daha birinciyi tutturamadım sen almış başını gidiyosun hahahahahhh :)

:) farklı görüşleri almak hoşuma gitti canım ama olumsuz düşünmek istemiyorum şu günlerde yani kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkarım heppp :) o yüzden fazla ddeşelemesem mi acep

Eşimin de oglumunda ne telefonuna nede cüzdanına ceplerine dokunurum büyüzden kimliklerine kadarda yıkamışlıgım vardır geçen gün telefonuyla bir sorun yaşadı hallet diye bana verdi ne birtane görüşme nede mesaj var hepsini silmiş şaşırdığımı fark edince silmek hoşuma gidiyor dedi oğlanda şaşırdı dostu postu olan adamın teli bile bukadar temiz değildir diye gırgır geçti belki seninkininde silmek hoşuna gidiyordur

bi isler çeviriyorsa geçmisin geçmisinide siler bu adam
onceden ogrenmistim ama unuttum valla nasildiki
google amcaya sorsan ogrenirsin konu sahibesi ..

geçmisi siliyoruz asil beyinden silinmiyor,onu ayriyeten gidip bulup silmek gerekiyor

darisi basina insallah canim ..
yav bacı bana da bir yol göster ne yaptımsa tutturamadım şu bebeği bu ay 9. ay :) konuyu farklı bi yere çektim ama çok çocuklu bayanlara hep imrenirim hele bi tutsun 3-4-5 allah ne verdiyse gidicem .. tövbe :)

Bulmalısın diyenlerde bir alem yani, bulupda napacak girmişse sitelere huzurunu kacırmaya degmez esinde bir degisiklik yoksa. Bosver derim..

:) farklı görüşleri almak hoşuma gitti canım ama olumsuz düşünmek istemiyorum şu günlerde yani kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkarım heppp :) o yüzden fazla ddeşelemesem mi acep

Boşver ya deseleme. Sen eşine güven, eğer ki bir şey varsa dedigim gibi çıkar ortaya. Bos yere huzurunuzu bozmayin derim..

yav bacı bana da bir yol göster ne yaptımsa tutturamadım şu bebeği bu ay 9. ay :) konuyu farklı bi yere çektim ama çok çocuklu bayanlara hep imrenirim hele bi tutsun 3-4-5 allah ne verdiyse gidicem .. tövbe :)
valla bilmemki oyle yol falan
3. de sogan kuru yaptim ama bak afrkli oalrak

valla bilmemki oyle yol falan
3. de sogan kuru yaptim ama bak afrkli oalrak
soğan kürünü ben bu ay sadece 3 gün içebildim nedense her içtiğimde başım döndü ve ağrıdı ben de bıraktım eşime de keçiboynuzu içiremedim vazgeçtim yani akışına bıraktım ama bu ay tutmadı galiba hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…