eşim hep misilleme yapıyor

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
slm arkadaşlar
1,5 yıllık evliyim düğünde falan hep sorun oldu
bende eşimin ailesiyle görüşmeme kararı aldım ama bayramda falan görüşülüyor ve ben bana yaşattıkları hatırladığım için onları görünce sinirlerim çok bozuluyor
salı günü mezuniyet törem var ailem ve eşimle gitme kararı aldık
ama eşim karşılıgında onun ailesiyle piknik yapmamı istedi
ben eşimin ailesiyle görüşmediğim için o da benimkilerle görüşmüyor
(benim ailem kimseyi üzmedi bu arada)
yarın onun ailesiyle pikniğe gitmezsem o da benimkilerle törene gelmicek
bu durumda ne yapmalıyım
içinden piknige gitmek gelmiyor çünkü onları görünce saglığım bozuluyor
bu gibi olaylar çok oldu bunun nasıl önüne geçecem
tşk

Mesele haline getirmez. Neşeye vurur.
Hadi sizinkilere bir şans daha veriyorum der güle oynaya giderdim pikniğe,yer içer hiçbirşeyi takmazdım.
O da törene gelirdi doğal olarak.
Baktınız canınızı sıktılar en azından ortaya sunacak bahaneniz olur sıkmazlarsa ne ala..

bence onlara bir şans verin en azından pikniğe gidin ve eşinize ne denli onları görünce sinir olduğunuzu gösterin.insan başkaları için boşuna üzülmemeli hayat sizin hayatınız başkaları için psikolojınız bozulacaksa görüşmeyin daha iyi

Eğer defalarca denenmiş ve her defasında canımı sıkmışlarsa, can sıkmaktan öte, sağlığım bozuluyorsa, görüşmeme derecesine gelmişsem, sırf tören için , onlarla pikniğe gitmem. Eşimde bu konuda karşılık yapamaz bana, çok istiyorsa törene de gelmeyiverir. Ailesiyle pikniğe gitmeyeceğim diye, törene gelmeyecekse hiç gelmesin, eşinizin derdi sizin yanınızda olmak değil heralde. Böyle bir sıkıntı varsa, ailelerle görüşmek sıkıntı oluyorsa, bunu böyle karşılık yaparak çözemez kimse, eşiniz sizin yanınızda olup törene gelmeli, bunun sizin ve eşinizin ailesi ile ne alakası var. O konu başka ve çözülmesi gereken bir konu. Derdi aileniz geliyor diye onlarla gelmiyorsa törene, gelmeyiversin o zaman.

ya ben bu eşleri anlamıyorum neden erkekler objektif olamiyolar karılarının üzüldüğünü ailelerinin ona yaptıklarını nası göremiolar.. ayrıca sizin ailenizle kısasa kısas yapıp görüşmemeleri de çok saçma sanki siz bi hiç uğruna görüşmüosunuz da..
neyse bundan sonrasına bakın bence gidin pikniğe ve kmsenin sizi üzmesine izin vermeden takılın. lafların altında da kalmayın

eşimin ailesi beni istemeyerek aldı bundan dolayı beni çok üzdüler ve dışlıyorlar
bende haklı olarak görüşmüyorum zaten benim ailemde eşimle görüşmüyor
zaten bu tekliften sonra törene gelmesini istemiyorum
ama bu olaylar hep oluyor
eşim onlarla hiç bir şey olmamış gibi görüşmemi istiyor
ben nefret ederken nasıl göüşüyüm
bunu nasıl anlatacam eşime
bana hak veriyor ama uygulayamıyor

Eğer çok sıkmışlarsa canını her defasında ve çekemiyceksen kendini sıkıntıya sokma arkadaşım hep insanları düşünerek hareket etme sonunda hiç bir eşy olmuyor kendini yormaktna başka.
törene gelmezse gelmesin eşin birazda bencillik yapmış oluyor..
hem en mutlu gününün can sıkıntısıyla geçmesini istemiyorsan gitme cnm

bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum canım aynı senin durumun unutamıyorum olanları ....eşimde herşeye şahit banada sonuna kadar hak veriyor bu konuda sorunum yok çok şükür kendi ailesiyle görüşür tabi ona bişey diyemem...benim ailemlede çok iyidir......
tam tersi olduğunu yani senin eşin gibi misilleme yaptığını düşündümde biran süreceğini sanmıyorum bu evliliğin eşimi canımdan çok sevsemde resmen çıldırıyorum aklıma bile geldiklerinde bide görüşüyor olsam eşimle geçim olmazdı evimizde bu açık....bu kendi adıma olan yorumum canım seni anlıyorum yani hislerini ....eşinle bu konuyu konuşup durumunu açıkça izah et nasıl etkilendiğini tatlı dille ama umarım seni anlar bu huyunu bırakır yoksa böyle iş anlaşması gibi sürer buda kötü tabi...törene gelmemesi asıl sana çok ayıp olur herşeyi geç...bir şekilde ikna edersin umarım ....

Tören size ait birşey, ailenize ait değil ki.
Törende eşiniz sizin yanınızda olacak, ailenizin değil ki.
Saçma bir kıyaslama olmuş.
Bu mevzu böyle saçma kıyaslamalarla düzelmez. Hadi diyelim siz de aman törene gelecekmiş (zaten sizin için gelmeli), bende onun ailesiyle pikniğe gideyim dediniz, ee sonra herşey düzelecek mi, yine görüşmeyeceksiniz sonuçta. Eşiniz çözüme ulaşmak istiyorsa genel bir çözüm bulmalı, birkereliğine değil. Bu aile mevzuları zor işler, erkeklerin bunu anlaması zor, hiç biri anlamıyor malesef. Konuşmaktan başka çare yok, ne konuşursam konuşayım anlamıyor diyorsanız, o zamanda o törene gelmeyecek, siz de pikniğe gitmeyeceksiniz demek ki. Pikniğe gitmenizin çözüm olacağını bilsem, gidin derdim ama çözülmeyecektir. Kendinizide çok sıkmayın. Eşiniz o törene aileniz için değil, sizin için gelmeli, tören size ait. O yüzden piknik konusunda sorumlu hissedeceğiniz bir konu yok. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın bence.

mezuniyt sizin. kim beni tebrik etmek kutlamak özel günümde yanımda olmak istiyorsa gelir. bu ailem içinde önemli bir gün. sen kendi kararını kendin ver. piknik ve tören aynı şeyler değil diye bir konuşma yapın.
herkes birbirine saygı duymalı bu işler böyle olmaz. senin ailen benim ailem denmez. biz diye birşey olur evlenince.

Git canim.
Gitmezsen, esin basina kalkar bunu.
Git, esin senin basina kalkacagina, birsey olursa sen kalkarsin.

sanki iş anlaşması yapıyor.benneyaptımkine yani bu herşeyin bi karşılığı olmalı mı?tabiki hayır ama eşine göre öyle değil malesef yaptığı çok yanlış sen mezuniyetinede tek git eşin gelmek zorunda değil sakın taviz verme biraz anlasın anyayı konyayı böyle ömür geçmeza.s

ya şimdi git diycem de eşin bunu alışkanlık haline getircek hep
sadece ailesini de şart koşmaz.şu dediğini yaparım; ama sende bunu yaparsan olur ilerde bu
sağlığın bozuluyosa gitme

Eşin eğer bir umut aranız düzelir diye(çünkü asla düzelmeyeceğini kabullenmezler) pikniğe gelmeniz için mezuniyeti sözde! şart koşuyorsa;yani blöf yapıyorsa,siz pikniğe gitmesenizde o mezuniyete gelecekse aslında mesele yok!
Blöfü görür,resti çeker ve pikniğe gitmezsiniz.

Yok gerçekten böyle bir düşüncesi varsa;o gün yanınızda olmak zorunda olduğunu biri ona hatırlatmalı!
Ama biri hatırlattıktan sonra ne fayda o da ayrı.

Ben olsam gitmezdim,sağlığım bozuluyormuş ne pikniği yahu.
Kimse bana barış güvercini yollamasın.Ben barışılacak adamla zaten bozulmam.
Benim fikrim bu.
Siz bir bakın hele blöf mü değil mi?

eşin çocukça davranıyor
1,5 senedir evliliğiniz böyle mi sürüyor.misilleme yaparak mı
eğer öyleyse ne zamana kadar böyle sürecek merak ettimbilmiyorumkismile
yanlış anlama ama ya eşin senin ailesiyle küslüğünü kabul etmeli yada sen onun ailesiyle barışmalısın
yoksa bir ömür böyle restleşmelerle blöflerle geçmez:1no2:

mezuniyet töreni sizin mi?
eğer ki sizinse ve eşiniz gelmem diyorsa bana göre affı yok..
misilleme çok saçma ama sizde durumu abartmadığınıza eminmisiniz..
yani hiç şans verdiniz mi?
bende eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum ama o kadar şans verdim ki eşimi sevdiğim için..
hepsini kaybettiler..

Sizin mezuniyet töreninize gelmek için size şart koşuyorsa aslaaa gitmeyin derim...
Çünkü normal bir eşş zaten her koşulda o mutlu günde eşinin yanında olmak ister. Mutluluğunu paylaşmak ister. Bu rağmen şart koşuyorsa gitme. Ama normal şartlarda git ne oalcak kocanın gönlü olsun derdim belki ama bu koşulda hayır. bu sebepten gelmeyecekse gelmesin sende restini çekk.bir süre sonra sanada baskı kurmakdan vazgeçer zaten....

evleneli baya zaman lmuş onlarda anlamışlardır hatalarını ayrıca eşinde ailesi ve eşiyle güzel vakit geçirmek hep beraber olmak isteyebilir bunu ailesi için değil eşin için yapacaksn gibi düşün bence....

eşimin ailesine çok şans verdim
yine üzdüler beni
ben saglığım için onlarla kesinlikle görüşmemeliyim
bu gün pikniğe gitmedik
ben olmadan da gitmedi
ama benim törenime gelmesini gerçekten istemiyorum tadını kaçırdı
yine küsüz
konuşmak istemiyor
tavrımı koydum
bakalım yarın ne olacak
dışarda da çok fena gök gürlüyo korkuyorum ama sıgınacagım kimse yok
ayrı odalardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…