Eşim her kavgamızda yada tartışmamızda çok fazla bağırıyor. Komşulardan çekiniyorum.

marry12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
19
2
1
Neredeyse 4 yıllık evliyim. İnsan bağırmadan sadece söylenerek kavga edemez mi her kavgada bağırıyor. Onu da geçtim hasta oldum artık. Komşular duyacak rezil olacağız diye kafaya takıyorum. Çünkü dışarıdan gayet iyi bir sıkıntısı olmayan saygı duyulan insanım. Keza evliliğimiz de öyle. Bunu eşime defalarca anlattım dedim ki ben çok kafaya takıyorum yapma bak biz birbirimizi affederiz unuturuz kavgamızı. Ama komşu duyunca unutmaz. Hastasın diyor bana benim hayatım boyunca boyle bir sıkıntım yoktu ki. Babamın evinde olsun üniversitede olsun. Ve hiçbir komşumdan şimdiye kadar bir kavga sesi duymadım. Acaba onlar mı çok sessiz yoksa ses mi gitmiyor. Kafayı yiyeceğim artık. Söz verdi dikkat edeceğim diye hala aynı. Mesela daha dün tartışıyorduk gitti tuvalate girdi ben de o sırada balkona çıktım karşı komşum apartmana girdi tam kadın asansorden bizim kata çıktı o sırada eşim tuvaletten çıktı bağrınmaya başladı sus diyorum çünkü kolidordayız kadın direkt çelik kapının önünde kapısını açıyor komşular umurumda değil vs diyor bağrınırken ama ben çok utanıyorum. Bu arada mesela alt kattaki komşum da tanıdık eşinin veya onların sesini 1 kere duymadım. Daha da duyacaklar diye kapı pencere kapatıyorum.

Binada iyi bir yalıtım varsa pek gitmez, ben de sizin gibi düşünüyorum biz tartışsak ses çok çıkıyor ama milletin niye hiç gelmiyor. Keşke hiçbir evde böyle rezillikler yaşanmasa hiçbir kadın mahçup olmasaa

Evet binamızın yalıtımı güzel çok şükür bence zaten ona şükrediyorum ama komşular diyor yandan ses vs geliyor ama bana gelmiyor bunu diyenler alt kattakiler yandan ses geliyor diyor Mesela gece 3 te mutfakta cam kırdığım oldu bilerek yan komşuya dedim kusura bakma bana hiç ses gelmiyor dedi. Aslında inanın eşimden dolayı sordum. Onların da gelmiyor sadece o da çok nadir eşi maç olduğu günlerde gol atınca bağırıyor. Ama inanın çok nadir. Acaba onun kocası mi genelde hiç bağrınmıyor yoksa benimkinin sesi ona gidiyor mu sürekli ooffff kafayı yiyeceğim. Anksiyetem var Okb var zaten takıyorum bunu.

Bir kere öncelikle elalem ne der diye düşünmeyi bırakın.

Eşiniz neden bu kadar bağırıyor? Kavga sebebiniz ne? Tuvaletten çıkıp kendi kendine durup dururken mi bağırmaya başladı?
Yok zaten tartısıyorduk ama çok önemli bir konu değildi. Tartışırken ben yemek hazırlıyorum o da tuvalate girdi. Ben de yemek yapmaya devam ettim balkondan komşunun girdiğini gördüm eşim çıktı devam etti ama hep yüksek sesle söyleniyor ben de koridora çıktım sessiz ol bak dışarıda insanlar var dememe rağmen asla susmadı. Aslında sussa o an sonra biz yine devam edelim konuyu çözelim kapatalım. Burada konu ben ona defalarca dedim lütfen bak kavga edelim etmeyelim demiyorum ama lütfen bağırma dedim bak hassas noktam dedim defalarca ama söz veriyor yine aynı

Gerçekten tek
sıkıntı komşuların duyması mı? Evde öfke kontrolü olmayan ota boka anıran bir adamla evlisiniz....

Öfke problemi var ayrıca bunu kabul etti bu arada psikoloğa da gittik. 1 sene oldu ama yok adam aynı

Tuvalette kendini yırtmaya başladı'ya kadar dayandım, kocanızın dişil enerjisi epey yüksek ve çok itici biri burada anlattıklarınıza göre. Car car tartışan, bağıran ve yırtınan erkekler gerçekten aşırı itici öğk. Biz kadınlar daha fevriyiz normalde, erkeğe daha ağır başlı olmak yakışıyor, böylesi gerçekten çok itici sanki siz annesiniz o çocuk. Bir de manipülatif de, siz komşuların duymasından çekindiğinizi söyleyince hastasın demiş size, bence kendisi hasta

Son düzenleme:
Ya aslında anırmıyor. Ses tonu da yüksek onu da kabul ediyorum. Gırtlağı kalın derler bizim buralarda. Ben de yüksek ses ile konuşurum bazen ama ses tonum onun kadar değil ki. Sen de bağırıyorsun diyor ama ben kadınım onun kadar olmuyor ki

komşulardan çekineceğinize bu sorunu halledin
eşiniz öyle öküz gibi bağıramaz

keşke birgün gelip bi komşu evire çevire dövse

komşulardan çekineceğinize bu sorunu halledin
eşiniz öyle öküz gibi bağıramaz

keşke birgün gelip bi komşu evire çevire dövse
Ya o kadar komşunun dovecegi kadar da bağırmıyor oyle bağınirak gezen birisi degil ben sadece tartışma anında daha sessiz olmasını bekliyoyorum ondan

Ya o kadar komşunun dovecegi kadar da bağırmıyor oyle bağınirak gezen birisi degil ben sadece tartışma anında daha sessiz olmasını bekliyoyorum ondan
biliyor musunuz olmaz
ve siz aman komşular duymasın diye alttan alıyorsanız bak bağırırım modunda daha da üzerinize gelir
ciddi söylüyorum bırakın bağırsın siz daha çok bağırın sizi böyle korkutamayacağını anlasın
rezil olmak mı? bırakın o olsun rezil

Bağırarak seni sindirmeye çalışıyor,komşuların evde olmadıklarını bildiğin bir gün kavga et,ondan çok bağır,bak bir daha yapabiliyor mu?
Sen utandıkça iyice şımarıyor

Bana diyor ki ben insanları asla umursamıyorum ama ben de tam tersi zaten takıntı sıkıntım var biliyor umursama diyor bana biraz bende diyorum ki bak beni çok sevmen benim önemsediğim şeyleri onemsemen ile olur tamam diyor mesela dinine düşkün asla olmayan bir şeyde yemin etmez bir gün oturduk konuştuk yemin bile etti dedi ki özür dilerim ailemden çocukluğumdan gelen birsey bu arada cidden ailesi babaanne dede ile aynı evde büyümüş bir cocuk dedesi filan nasil kötü bir adam kimse sevmez diyir ki hep böyle gördüm elimden geleni yapıyorum evet bazen dikkat ediyor ama bazen de özellikle maddi olarak sıkıntılı olduğu dönemlerde yine aynı oluyor bunu gozlemledim

Öfke problemin var dedim kabul etti dedi ki bazen kendimi durduramıyorum kız terapi aldı. Başkası olsa kabul bile etmez ama vallahi nasıl tam düzelecek of

Bağıran insanlar genelde dinlenmediklerini düşündükleri için bağırmayı tercih ederler. Çocukluktan beri böyle belki de. Eşiniz sizi manipüle ediyor ve size kadar kendisi manipüle edilmiş bir insan bence. Eşiniz bir konu hakkında konuşurken onu dinliyor musunuz? Yoksa sözünü keser ve hemen cevap vermeye mi çalışırsınız? Onunla konuşurken kendinizi savunma ihtiyacı hisseder misiniz?

ben gerçekten buradaki bayanları anlamıyorum. bir sorunu yazıyorlar, herkes analiz ediyor çözüm öneriyor. bu sefer aslında o kadar da sorun değil demeye başlıyor konu sahipleri. yahu ne tuhaf insanlarsınız. niye savunuyorsunuz ucube eşlerinizi. komşular duymasın yeter ki, biz kendi aramızda kavga eder barışırız ne demek. sürekli burnunuza burnunuza böğürülmeyi mi hakediyorsunuz. böyle bir yaşam mı istiyorsunuz.

Başlığı çok fazla bağırıyor olarak açmışsınız ama. Biz de yorumu ona göre yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…