- 8 Ocak 2015
- 783
- 1.605
- 133
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
İlişkiniz oturana kadar eşiniz davranışlarını düzeltene kadar çocuk yapmayın.daha yeriniz yurdunuz belli değil,çocuklar etkilenmesin en azından.yarın öbür gün yollarda üşütmesinlerZ
zaten artik pisikolojim bozuldu daha iki aylik bebeklerimi kaybettim ikiay once onlarin acisi ve eşimin davranislari bıktim artik
umarım bu korku ona yeter bir daha yapmaz çok şımartmayınAynen canım zaten busefer hiç koşmadim peşinden.alışmadığı bir durumla karşılaştı.
Neyapmam lazim canim bir akıl verin allah aşkina busefer gitmiyimde burnumu sürtsünSen şimdi bu kadar sağlıklı bir ilişki içinde cocuk da yaparsın...
daha 7 ay olmuş Allah aşkına. Şimdiden böyleyse vay haline.
Gel x git x bu nasıl bir mantıktır. Bence onun aklının basına gelmesi için derhal senin bir şeyler yapman lazım.
Neyapmam lazim canim bir akıl verin allah aşkina busefer gitmiyimde burnumu sürtsün
Sevgi neydi? Sevgi emekti....Kızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmenannesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu. bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi
Zaten hatayı en başta aynı eve 'evet' demekle yapmışsınız.
Zaten hayatımın en buyuk pismanligini yasadim ayni evde yasayarak
İyimisin sen bir sirkelen ve kendine gel adam değer vermiyor istediği gibi kullanıyor seni sen eşyamısın bırakıp bırakıp keyfi isteyince alıyor ne telini açarıö ne ararım nede dönerimmKızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmenannesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu. bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi
O geliyo almaya gayet guler yuzlu iyi davranarak ailemde eşin iyi bir çocuk aranizi bozmayin iyi olun birbirinize diyolarannenin evine bırakıyor, sonra ne oluyor da dönüyorsun? o mu gelip hadi gel bu kadar ceza yeter diyor. yoksa sen mi arıyorsun? bu arada ailen ne diyor?
1. Ne olursa olsun sizin eviniz size ait olmalı, ayrı olmalı, birlikte yaşamayın en kısa sürede bu hatadan dönün benceKızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmenannesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu. bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi
söylediğine göre bu sık sık oluyor. ailen sen ne yapıyorsun oğlum, evlilik oyuncak edilmez demiyor mu? göndermiyoruz, şartlar uygun hale geldiğinde tekrar bir araya gelmeyi düşünürseniz o zaman değerlendirelim deyip yollasınlar geri. bu şekilde çözüme ulaşılmaz ki, sadece ilişkiniz laçkalaşır, saygısızlaşır. bir zaman sonra sen de rövanşını almaya kalkarsın, hepten sarpa sarar.O geliyo almaya gayet guler yuzlu iyi davranarak ailemde eşin iyi bir çocuk aranizi bozmayin iyi olun birbirinize diyolar
Anne bisey demiyor mu ya gidon annenizin evine gelmeyin sizde hatta boşanmak istiyorum de işin ciddiyetini anlasın ve kendi evinize cikmadanda gitmeyin alışkanlık yapmış canım Allah AllahKızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmenannesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu. bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?