Eşim her tartışmamızda beni annemin evinde bırakıyo

Z

zaten artik pisikolojim bozuldu daha iki aylik bebeklerimi kaybettim ikiay once onlarin acisi ve eşimin davranislari bıktim artik
İlişkiniz oturana kadar eşiniz davranışlarını düzeltene kadar çocuk yapmayın.daha yeriniz yurdunuz belli değil,çocuklar etkilenmesin en azından.yarın öbür gün yollarda üşütmesinler

Neyapmam lazim canim bir akıl verin allah aşkina busefer gitmiyimde burnumu sürtsün

adam seni eşya gibi bırakıp alıyor sen de sesini çıkarmıyorsun öyle mi? bir de seviyosun neyini seviyosun bu adamın allah aşkına

Sevgi neydi? Sevgi emekti....

Keşke borcunuz 3 senede değil 5 senede bitseymiş de kv ile oturmayı kabul etmeseymişsiniz... kv ile aynı evde huzur olmaz, kv melek olsa yine olmaz yine olmaz.... çıkın evden bence. Ev biter çıkarsınız 1 sene sonra tamam ama bunlar hiç unutulmaz , yıpranmış hasar görmüş bir evlilik kalır elinizde...

henuz yedi aylik evlisiniz..onceleri cok iyiydik derken yedi ayda bu halemi geldiniz..cok yazik.insan nasil tartismada karisini evden uzaklastirir.kv deniz felan nasil razi oluyor bu duruma.cokmu cekilmezsiniz?aman gitsinde kafami dinleyelim diyorlar??benim babannem bundan yillaar yillaar once dedemle kavga etmiste.dedem kolundan tutmus babanin evine git demis..taa o zamanki akliyla kadin ben buraya babamin evine gitmeye gelmedim.gidersem birdaha dönmem demis..bilmem anlatabildim mi??

annenin evine bırakıyor, sonra ne oluyor da dönüyorsun? o mu gelip hadi gel bu kadar ceza yeter diyor. yoksa sen mi arıyorsun? bu arada ailen ne diyor?

İyimisin sen bir sirkelen ve kendine gel adam değer vermiyor istediği gibi kullanıyor seni sen eşyamısın bırakıp bırakıp keyfi isteyince alıyor ne telini açarıö ne ararım nede dönerimm

annenin evine bırakıyor, sonra ne oluyor da dönüyorsun? o mu gelip hadi gel bu kadar ceza yeter diyor. yoksa sen mi arıyorsun? bu arada ailen ne diyor?
O geliyo almaya gayet guler yuzlu iyi davranarak ailemde eşin iyi bir çocuk aranizi bozmayin iyi olun birbirinize diyolar

Eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız. Sizin çocuk değil de bir eş olduğunuzu kavramalı. Evliliğin karşılıklı saygı sevgi ile devam ettiğinin bilincinde olmalı.
Annesi ile sizin aranızda kalıyorsa hemen şimdi kiraya çıkmayı teklif edin. Paramızda gitse huzur içinde bir yuvaya sahip oluruz deyin. Ama hala aynı şekilde devam ediyor. Kızdığında ise ailenize göndermeye çalışıyorsa evimize sahip olana kadar geri dönmeyeceğim restini çekin. Biraz da onun burnu sürtsün. Her şeye razı gelirseniz bu işin sonu gelmez. Evliliğiniz oturmaz, huzurunuz kalmaz.

Ailende misin şu an?
Değilsen topla eşyalarını git ve mesaj at "sen beni defalarca annemlere bıraktın akıllanayım diye, bu sefer gerçekten akıllandım bu son gidişimdi sana ananla mutluluklar" de.

Erkekler annelerinin yanında annelerine karşı olan vefa duygusunu daha çok anımsıyor. Bir yıl zaten, biraz sabırlı ol geçer.

1. Ne olursa olsun sizin eviniz size ait olmalı, ayrı olmalı, birlikte yaşamayın en kısa sürede bu hatadan dönün bence
2. Neden size kedi yavrusu gibi davranılmasına izin veriyorsunuz?

O geliyo almaya gayet guler yuzlu iyi davranarak ailemde eşin iyi bir çocuk aranizi bozmayin iyi olun birbirinize diyolar
söylediğine göre bu sık sık oluyor. ailen sen ne yapıyorsun oğlum, evlilik oyuncak edilmez demiyor mu? göndermiyoruz, şartlar uygun hale geldiğinde tekrar bir araya gelmeyi düşünürseniz o zaman değerlendirelim deyip yollasınlar geri. bu şekilde çözüme ulaşılmaz ki, sadece ilişkiniz laçkalaşır, saygısızlaşır. bir zaman sonra sen de rövanşını almaya kalkarsın, hepten sarpa sarar.

Anne bisey demiyor mu ya gidon annenizin evine gelmeyin sizde hatta boşanmak istiyorum de işin ciddiyetini anlasın ve kendi evinize cikmadanda gitmeyin alışkanlık yapmış canım Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…