Eşim her tartışmamızda beni annemin evinde bırakıyo

Sizi tekrar annenize bıraktığında geri dönmeyin lütfen. Bunu kendinize olan saygınızdan dolayı yapın.

Başta ayrı ev sandım. Ayrı ev olsaydı eğer, topla pılını pırtını sen git diyebilirdin rahatlıkla, ne demek annenin evine bırakıyorum. 5 yaşındaki kreş çocuğu musunuz siz. Gitmek isteyene kapı orda diyebilirdiniz eğer aynı evde olsaydınız, bir iki defa der kuyruğunu kıstırır susardı sonra. Ama ailesinin evinden onu kovacak değilsiniz. Keşke kabul etmeseydiniz..

bence boyle bir adama karilik yapcana anana hizmet et daha iyi ...bu ne yaaa cani sikkldikca anamin evine birakacak yok oyle bir dunyaaa geri donmee nasil biraktiysa oylede almayi bilsin ama iyice surt burnunu...birdaha seni birakmayi aklijin ucundan getirmesin..

Hala seviyorum demeyin sakın

İnsan buz gibi olur bu ne rezalet?

annesinin evinde size olan saygısı sona ermiş

Annesine ailesine Boyle yaranmaya calisan kucuk beyinli erkekimsi iste. Bazi aileler bile Boyle beklentiler icinde olmadan bu erkekler kendi kendilerine Boyle sacma girisimlerde bulunuyor...cok ilginc..niye acaba hala cozulmus degil ..Cozen varsa anlatsin

Direkt aman git boşan et demeyeceğim.
Ev bitene kadar dönme.
Burada rahatım iyi de.
Hem ilişkiyi değerlendirme fırsatınız olur, hem de değerinizi anlar.

Ben olsam mis gibi anamın evinde kalırdım kocan olacak herifde anasıyla koyun koyuna yatsın

Adam yolunu bulmuş dediklerini yaptıramayınca hop annesinin evine bırak, ıslah evi sanki biraz düşün burda akıllanınca gelip alayım sonra gidip geri al, bir hatası olursa hooop tekrar.
Ben olsam ilk bıraktığında (bu nasıl ifade) kendi anne babamın evinde kalır yeni ev bitene kadar da dönmezdim , niye ana kuzusuyla anasının kahrını çekeyim.
Ay bir de annesine açsan söyleyeyim sana bişeyler hazırlasın diyormuş evde hizmetçi var sanki ona yaptırıyor.

Kavga çıkaramıyorum sadece çok konuştuğumu söylüyor ama annesine gelince bir güzel sohbet muhabbet bense sadece dinleyen..
dışlanıyorsun eşin tarafından .
sanki sana ders vermek ya da gününü göstermek istercesine.
biraz kafamı dinleyeeceğim . bu evililk beni yordu deyip annede kal bence bi kaç ay .

ya hu bir insan kendini bu kadar değersizleştirir ancak. annemin evine bırakıyor aklım başıma gelsin diye sonra geri alıyor. insan cansız eşyalarını bile al ver yapmaz. gittin mi dönme bir daha arkadaşım. anlamıyorum ki böyle adamların neyini seviyorsunuz?? gerçekten adam gibi adam çıksa karşınıza canını verirsin sanıyorum.

Bu işin tek çaresi var, annenin evine bırakmasının sana bir ceza değil ödül olduğunu hissettir ona. Mesela o bırakmadan sen kalmaya git. Almaya gidince biraz daha kalmak istiyorum de. Bu kadar üstüne düşme gerçekten kaçan kovalanıyo ilişkilerde. Bi dene istersen bu kadar ezdirme kendini.

bence iz onu annesının evine yollayın siz nıe gidiosunuz anlamadım.

Bırakıyor kalıyorsun istiyor alıyor ve gidiyor musun?
Böyle devam et.

Neden değersizim diye de fazla düşünme sebep ortada.

Sen daha cocuksun cnm ya 16 yasindasin ve evlisin.kaynanan 35 falanmi kocan kac yasinda acaba of of yorumsuz..
Eşim 24 yaşinda.onceden bana cok deger veriyodu 4 aylik nişanlilik doneminde bana okadar guzel seyler yasattı ki surprizler fln cok romantikti evimiz ayriyken de oyleydi bir dedigimi iki etmezdi ama annesinin evinde benim yanimda bile oturmaya cekiniyo yada bana git baska koltuğa der

sende annenin evinde kal bir süre deyin ne saçmalık kedi misiniz sizi götürüp ikide bir bırakıyor..

Beni annemin evinde bırakıyor derken ? Siz bir yere bırakılıp alınabilen bir şey misiniz? Önce bu kafadan kurtulun. Sonra da "canıma minnet annemin evi daha rahat zaten " deyip kalabildiginiz kadar orada kalın. O da anasına hizmet etsin bakalım ne kadar dayanacak. Yapmayın Allah aşkına biraz kendinizin kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…