- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
sen gittiğin yerden dönme o bekar günlerine geri dönünce essek gibi(pardon!) pişman olacak nasıl evlenmeden önce sana düşkün se aynı öle olacak (tecrübeyle sabit) çünkü annesi sana inat sen kız sinirlen kiskan diye oğluna öyle davranıyor sen olmayınca o da birakcak öle davranmayiA
Aynen canım çok çok haklısın. evlenmeden once hicbukadar düşkün deildi annesine
kııız o ne demekBunu duymak hoşuna gitmeyecek ama eşin bir benamus. Hem de en önde bayrak sallayanindan.
Eski eşimi hatırlattı da bana. Hatta p.zk üzgünüm.
Onlar zaten burda kal gitme diyolar.ben herseferinde çok ağlayıp neolur bana boyle davranma tamam bidaha sesimi çikarmiycam dedigim icin beni cezalandirmak amaçlı annenlerde kal diyo.ama busefer hiç takmadım tmm dedim.
Kiradan cikip kaynanamin evine gectik bir sureligine simdi tekrar kiraya girsem sacma olmazmi keske ilk bastan cikmasaydim diyorum kendimeSeni annenlere birakip duran adama haddini bildirecegine tıpış tıpış dönersen olacagi bu. Nasilsa kafasına göre hareket edebiliyor, rahat. Zorluk cek ama kv ile evi hemen ayır. iki seçenek sun eşine. ya tekrar kiraya çıkın ya da bir daha geri donmeyecegini söyle. ne diye katlanıyorsun ki bu sacmaliga
Ahh keske okadar kolay olsaAman ne buyuk ceza vermissin. Adam kahrolmustur :) Defol git bidaha da gelme derim ben olsam
Erkekler annelerinin yanında annelerine karşı olan vefa duygusunu daha çok anımsıyor. Bir yıl zaten, biraz sabırlı ol geçer.
O da bana tam tersi ni soyluyonezaman annemle babama gerekirse susup oturcaksan ozaman gelirsin dediBir daha bıraktığında asla dönmeyeceğini söyle . .
O da bana tam tersi ni soyluyonezaman annemle babama gerekirse susup oturcaksan ozaman gelirsin dedi
HayırSizde kabul mu ettiniz
Yaptıklarının tam tersini yap.
Ahh keske okadar kolay olsa
Bilmiyorum bende sart koydum annenle bana esit deger verirsen ozaman gelirim bende dedim durumumuz aynı bu gece annemlerdeyim zatenEe şimdi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?