- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Alla alla!!Cok sevdigim icin cok deger verdim gercekten ama busefer bende hic gelmiycem dedim ona fazla ilgi verip çok şımarttım sanırım.
Yaş 17 sanırımOnlar zaten burda kal gitme diyolar.ben herseferinde çok ağlayıp neolur bana boyle davranma tamam bidaha sesimi çikarmiycam dedigim icin beni cezalandirmak amaçlı annenlerde kal diyo.ama busefer hiç takmadım tmm dedim.
Bilemedin 16Yaş 17 sanırım
Ben eşinizin değiştiğini düşünüyorum.Umrunda olmasam niye bana yeni ev alsın ki birde burda bakın.biz cok severek evlendik
Belli belliBilemedin 16
Kavga çıkaramıyorum sadece çok konuştuğumu söylüyor ama annesine gelince bir güzel sohbet muhabbet bense sadece dinleyen..Ben eşinizin değiştiğini düşünüyorum.
Eskiden annesine bu kadar düşkün de değildi.
Tamam bi daha sesimi çıkarmayacağım neden diyorsun.
Çok mu kavga çıkarıyorsun evde
Ben sizden yardım almak için derdimi paylaşmak istedim evliliğim tehlikede sizde dalga geçiyorsunuzBelli belli
Estağfurullah eşiniz annesinin evine sığındığının farkında ona göre şerbet veriyor annesine.Sizinde ona göre davranmanızı istiyor sanırım.Ben sizden yardım almak için derdimi paylaşmak istedim evliliğim tehlikede sizde dalga geçiyorsunuz
ilkyıl zor geçer, bu anlattıklarınız uyumsürecinin birparçasıi seneye daha iyi olacaksınızKızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmenannesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu. bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz .biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?