Eşim her tartışmamızda beni annemin evinde bırakıyo

Şu erkeklerin evlendikten sonra başlayan ya da daha çok artan anne düşkünlüklerini anlayamıyorum!!!!!
4-5 yaşında annesinin eteğini çekip dibinde " Anneee anneee " diye gezen çocuklara dönüyorlar!!!
Ben ise bir kadin olarak anneme daha çok ihtiyacım olduğu halde , belli bir yerde mesafe aşılır da evliligim de huzursuzlanir diye annemle arama mesafe bile koydum...

Siz ev hanımı mısınız? Bir mesleğiniz varsa bari kendinize rv tutun, böyle durumlarda orada kalırsınız.

Onlar zaten burda kal gitme diyolar.ben herseferinde çok ağlayıp neolur bana boyle davranma tamam bidaha sesimi çikarmiycam dedigim icin beni cezalandirmak amaçlı annenlerde kal diyo.ama busefer hiç takmadım tmm dedim.
Yaş 17 sanırım

Dönme o zaman sen de.
Onun annesine hizmetcilik edecwgine lendi anana babana bir faydan olur. En azindan sağol evladim derler.
Bu adamdan bi hayir gelemz gibi gorunuyor uzgunum.
Not: Kimseyi kendinizden cok sevmeyin.

Umrunda olmasam niye bana yeni ev alsın ki birde burda bakın.biz cok severek evlendik
Ben eşinizin değiştiğini düşünüyorum.
Eskiden annesine bu kadar düşkün de değildi.
Tamam bi daha sesimi çıkarmayacağım neden diyorsun.
Çok mu kavga çıkarıyorsun evde

Ben eşinizin değiştiğini düşünüyorum.
Eskiden annesine bu kadar düşkün de değildi.
Tamam bi daha sesimi çıkarmayacağım neden diyorsun.
Çok mu kavga çıkarıyorsun evde
Kavga çıkaramıyorum sadece çok konuştuğumu söylüyor ama annesine gelince bir güzel sohbet muhabbet bense sadece dinleyen..

Sen kendine bunu layık görüyorsan oda yapar.. Ne demek o bırakıyor sende geri mi dönüyorsun onunla beraber siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez

Ben sizden yardım almak için derdimi paylaşmak istedim evliliğim tehlikede sizde dalga geçiyorsunuz
Estağfurullah eşiniz annesinin evine sığındığının farkında ona göre şerbet veriyor annesine.Sizinde ona göre davranmanızı istiyor sanırım.

Daha yedi aylık evlilikte bunu yaparsa ilersini düşünemiyorum hala seviyosun böyle adamı. Bidah bıraktığında dönmicem artık annenle yaşa de

Esiniz sizden cok annesiyle olmaktan daha cok keyif aliyor demekki sizden sogumus..
Ve sizi annenize biraktigi zaman siz tekrar geri mi donuyorsunuz hangi amacla sizi annenize birakiyor ne dusunerek onu merak ettim ben cezalandirmak icinse ne yaptiniz ki neyi cezalandiracak..
Kesinlikle geri donmeyin bu gurur degil bu sekilde dusunen bir esin yuzune bakmamak gerekiyor o sizi kaybettigini hissettirin biraz anladigim kadariyla kaybetme duygusuda yok bu adamda..

aç davanı, evden kovulduğunu ekle dilekçene eşinin iş yerine gitsin dava mektubu.. bak o zmn nasıl tutuşuyor analı oğullu paçaları.. yada bi gör bakalım umurlarındamı. belki üç beş kuruşun gider ama gururun kurtulur.
ayrıca ailen çok rahatmış cidden
benim kızım sık sık bırak 1 kez getirilse kıyamet kopar pardonda

ilkyıl zor geçer, bu anlattıklarınız uyumsürecinin birparçasıi seneye daha iyi olacaksınız

Bunu duymak hoşuna gitmeyecek ama eşin bir benamus. Hem de en önde bayrak sallayanindan.
Eski eşimi hatırlattı da bana. Hatta p.zk üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…