Eşim herşeye karşı

Eşinizin böyle bir fırsatı olsa size sorar mıydı, hiç sanmıyorum. Mesleğim için gerekli, bu eğitimi almam gerek, deyip, basar giderdi. Üstelik ondan para da istemiyorsunuz, kendiniz verecekmişsiniz, eşiniz niye karşı çıkıyor?

Siz niye bu fırsatı geri tepiyorsunuz? Surat asarsa assın hiç takmayın, siz işinize bakarsınız.
Ayrıca eğitim için şimdi yüksek bulduğu miktar ileride düşmeyecek, dahada artacak.

Eşiniz oraya gitmenizi istemiyor. Ben olsam sırf neden istemediğini öğrenmek için bile giderim. Siz de gidin hem eğitim için hemde eşiniz napıyor oralarda öğrenmek için.

Sizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.

Allah bilir kardeşiyle çıkacağı tatil de....
Neyse.

Konuyu okudum, eşi kiranın yarısını ödüyormuş. Konu sahibi bir cümlelik cevaplar yazdığı için siz görmemişsiniz, arada kaynamış

O konuda eksik yada taraflı anlatmış bence. Büyük ihtimalle Nazlı istiyor ki tüm masrafları eşi karşılasın, kendi maaşıda kendine kalsın. Eşiyle birlikteyken de hiç bir harcamaya karışmadığı için adam uyarıyor, bunu sen ver, şunu sen öde, diye.

Bu evlilikten sana hayır gelmez konu sahibesi bu adama sebep sakın geleceğini, eğitimin ihmal etme sakın

Adam zaten başka bir yerde yaşıyor, gelicem diyorsun gelme diyor yani bu evliliğin sana bir katkısı/etkisi yok ki.. ayrıca ısrarla gelme diyorsa bence d ebu adam başkasını bulmuş bariz.

Eğitime gidin. Haber bile vermeyin zaten umursamıyor. Kardeşi ile yapacağı tatil sırasında da bir ara ziyaret edersiniz olur biter. Tatile para harcıyor da eğitime gelince mi para yokmuş. Hem cimri hem düşüncesiz hem de dediğim dedik çocuk gibi bir adam. Kendi kararınızı kendiniz verin bence

Tam olarak kirayı ödemiyor. Kira ve ortak bir yatırımları varmış. Kira ve yatırım masrafını toplayıp 2 ye bölüyorlar. Konu sahibesi ve eşi bu durumda aynı rakamı ödemiş olmuyor matematiksel olarak.

Ek olarak adam kalan parasını birikim yapıyormuş , kenara para atamayınca karısından da istemiş. Ancak bu para ne kadar vs hiçbir bilgi yok.

N Nazlikiz1907 ne istiyor bilmiyoruz. Kendisinin 2 konudaki cevaplarının toplamı , konuya yazan üye mesajlarından az.

Son düzenleme:
İşte 2 ye böldükleri için yarısını ödemiş oluyor. Hali hazırda 2 evleri var. Herkes oturduğu evin faturalarını, masraflarını ödüyor. Bence ters bir şey yok bunda.
Maaşları da aynıymış, eşi kiranın yarısını ve faturalarını ödeyip birikim yapabildiğine göre konu sahibinin yansıttığı gibi şikayet edeceği bir durum yok.

Maaşları ortak bir havuzda toplayıp, bütün harcamaları oradan yapsalar sorun çözülecek bence. Çünkü ben hala konu sahibinin Kendi parasını harcamak istemediğini düşünüyorum.

Ama bu konuda eğer anlattığı gibiyse konu sahibi haklı, eşi yanına gitmesini istemiyor.

Allah bilir kardeşiyle çıkacağı tatil de....
Neyse.

Oho neler duyuyoruz. Biri esini tatile gönderip, sonra kendi tatile cikiyor sevgilisiyle felan filan. Yani asla yapmaz/olmaz diye birsey yok. Normal bir insan esini sirf egitimine yatirim yapmak istedigi icin tatille cezalandirmak istesin ki.

Eşiniz her şeye karşı değil, sadece sizinle bir hayata karşı.

Eee evli kalmanin sana ne yarari var bu durumda?

Normalde böyle büyük zanlarda bulunmayı sevmem
Ama sizin eşinizin orada sizden sakladığı bi şeylwr var
Ondan gelmeyin diye tüm kozları oynuyor

Baskın basanindir, demişler. Ben olsam Cat kapı bir cuma akşami,cumartesi aksami giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…