- 4 Mart 2012
- 15.977
- 37.191
- 798
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Bence taşıma bu yüküYok çalışıyorum
Sizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.
Konuyu okudum, eşi kiranın yarısını ödüyormuş. Konu sahibi bir cümlelik cevaplar yazdığı için siz görmemişsiniz, arada kaynamışEski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.
Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.
Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?
Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.
Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.
Konuyu okudum, eşi kiranın yarısını ödüyormuş. Konu sahibi bir cümlelik cevaplar yazdığı için siz görmemişsiniz, arada kaynamış
O konuda eksik yada taraflı anlatmış bence. Büyük ihtimalle Nazlı istiyor ki tüm masrafları eşi karşılasın, kendi maaşıda kendine kalsın. Eşiyle birlikteyken de hiç bir harcamaya karışmadığı için adam uyarıyor, bunu sen ver, şunu sen öde, diye.
Peki kalan parasını ne yapıyor?
Yani faturasını yiyeceğini vb ödedi kalan parasıyla ne yapıyor?
Benzinini alıp faturasını harcamalarınıvs ödeyip birikim yapıyor
Bi kere de bu ay birikim yapamadım sen ver de birikimime ekliyim demişti bende biriksin toplu demişti
İşte 2 ye böldükleri için yarısını ödemiş oluyor. Hali hazırda 2 evleri var. Herkes oturduğu evin faturalarını, masraflarını ödüyor. Bence ters bir şey yok bunda.Tam olarak kirayi ödemiyor. Kira ve ortak bir yatırımları varmış. Kira ve yatırım masrafını toplayıp 2 ye bölüyorlar. Konu sahibesi ve eşi bu durumda aynı rakamı ödemiş olmuyor matematiksel olarak.
Ek olarak adam kalan parasını birikim yapıyormuş , kenara para atamayınca karısından da istemiş. Ancak bu para ne kadar vs hiçbir bilgi yok.
N Nazlikiz1907 ne istiyor bilmiyoruz. Kendisinin 2 konudaki cevaplarının toplamı , konuya mesaj yazan üye mesajlarından az.
Allah bilir kardeşiyle çıkacağı tatil de....
Neyse.
eşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
eşim her konuda benden %50 katkı bekliyor. Tatile gitmek isterse %50 atıyorum bişi almak istiyor %50 herşeyin yarısını istiyor ama benim isteklerimi çoğunlukla saçma bulup herhangi bi katkı sağlamıyor. Kendim hallediyorum o yüzden
Yok gibi duruyorEee evli kalmanin sana ne yarari var bu durumda?
Baskın basanindir, demişler. Ben olsam Cat kapı bir cuma akşami,cumartesi aksami giderdimEski konunuza baktım. Eşiniz görevli olduğu yerde bekarken aldığı evde yaşıyor ve sizin birlikte kurduğunuz evin kirasını ödemiyor ve size para vb göndermedigi gibi sormuyor ve teklif dahi etmiyormuş. Yanlış anladığım bir nokta varsa lütfen düzeltin.
Diğer konunuzu "cimri eş" başlığıyla açmışsınız. Ancak durum bundan daha farklı gibi duruyor.
Ne kadar süredir farklı şehirlerdesiniz ? Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ? Bekarken aldığı o eve hiç gittiniz mi ?
Eğitime dair sorunuza gelince : geleceğiniz için gerekliyse , eğitimi almak istiyorsanız alın.
Eşiniz hayatınızda olmasa da o eğitimi almaya gider miydiniz , diye de sorun kendinize. Cevabınız evetse eğitimi alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?