- 25 Kasım 2021
- 105
- 7
- 13
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Kardeşine düzenli harçlık yolluyor zaten. Onun istediği olmayınca atıyorum diyor ki ailemin yaşadığı şehirde yaşıcaz vb.Tek başına tatile gitmek için yer yapıyor olabilir mi? Ya da cimri olduğu için o parayla başka planlar yapmış olabilir. Her şeyi bırakın aynı şehirde olma fırsatı için bile insan bir tuzak olduğunu düşünse de"aman tuzak olsa bile en azından birlikte zaman geçiririz" diye düşünmez mi?
Değişik bir eşiniz var. Uzun süreli bir hayat düşünmezdim böyle bir adamla.
Madem kursa para verdin tatilde köye gidiyoruz. Benim istemediğim şeylerle beni tehdit ediyor yani.Kardeşine düzenli harçlık yolluyor zaten. Onun istediği olmayınca atıyorum diyor ki ailemin yaşadığı şehirde yaşıcaz vb.
Yani ne istesem olmaz diyor genel olarak. Bu beni artık çok yordu. İstediğim Hiçbir şeyi gönül rahatlığıyla yapamıyorum.Madem kursa para verdin tatilde köye gidiyoruz. Benim istemediğim şeylerle beni tehdit ediyor yani.
İzin ismeden, istediğinizi yapın. Karşınızdaki nasıl alışırsa size öyle davranır.Yani ne istesem olmaz diyor genel olarak. Bu beni artık çok yordu. İstediğim Hiçbir şeyi gönül rahatlığıyla yapamıyorum.
yapıyorum ama duyduğu anda karşı çıkıyor özellikle maddi konu içeren durumlardaİzin ismeden, istediğinizi yapın. Karşınızdaki nasıl alışırsa size öyle davranır.
Eşiniz sizi tehditle manipüle etmeye çalışıyor buna müsade etmeyin yıllar sonra bir bakmışsınız ki hep kendinizden vermişsiniz eğitimi almak istiyorsanız alın sınırlarınız olsun eşinize sınırlarınız konusunda taviz vermeyineşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Evliliğimin ilk yıllarında boşanmamış olmanın pişmanlığını yaşayan biri olarak yazıyorum neden bu kadar taviz? Evliliğinize dışardan biriymiş gibi bakmanızı öneririm lütfen kendi değerinizin farkına varıneşim her konuda benden %50 katkı bekliyor. Tatile gitmek isterse %50 atıyorum bişi almak istiyor %50 herşeyin yarısını istiyor ama benim isteklerimi çoğunlukla saçma bulup herhangi bi katkı sağlamıyor. Kendim hallediyorum o yüzden
Evliliğimin ilk yıllarında boşanmamış olmanın pişmanlığını yaşayan biri olarak yazıyorum neden bu kadar taviz? Evliliğinize dışardan biriymiş gibi bakmanızı öneririm lütfen kendi değerinizin farkına varın
maalesef değil. Aynen tanımladığınız gibi. Ayrılmak dışında bi çare bulamadım. Sizin bi öneriniz var mıBenim eşim bizzat gider kendi yazdırır kursa. Ya şimdi orada uğraşma kayıt için falan ben direk yaptırdım kaydını, aldım biletini çık gel der.
Sizin bir açığınız mı var bu adamda, yani sizi kendisine mecbur bırakacağı bir durumunuz mu oldu? Ben her istediğimi alırım yaparım sen de el mecbur yarısını ödersin. Sen hiç bir şey isteyemezsin ödemem, istiyorsan da gider kendin ödersin ve ben bunu senin burnundan getiririm. Sosyal deneye falan mı katıldınız siz?
İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....Kardeşimle tatil planı yaparım tribi çok saçma, neyin tehdidi bu, tehdit etmek ne?
hiç bitmiyor tehditler...İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....
Hayat kısa anladığım kadarıyla çocuğunuz yok çalışıyorsunuz bu adamla ömür geçmez kendinizden veriyorsunuz hep dünyadaki tek adam bu değil ayrılın kurtulunmaalesef değil. Aynen tanımladığınız gibi. Ayrılmak dışında bi çare bulamadım. Sizin bi öneriniz var mı
Aynı evi bırak aynı şehirde bile değilsiniz. Ortak noktanız eğitimi birlikte yapamıyorsunuz. Tatil planını sizinle yapmıyor. Siz kağıt üzerinde evlisiniz normal bir evlilik kalmamış gibieşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Kompleksli ve narsist biri belli ki.İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....
Lavantaa,nerelerdeydinKardeşimle tatil planı yaparım tribi çok saçma, neyin tehdidi bu, tehdit etmek ne?
Asla kaçırmayın fırsatı ve bence eşinizle de pek ilgilenmeyin. Kendini dünyanın merkezi sanıyoriş için eğitim, gelecekte kullanabileceğim bi eğitim
Canim kac yasindasin?İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....
Sen tek yaşarsın diyin. Annesine, istediğim oyuncağı almazsan yemek yemem der gibiKardeşine düzenli harçlık yolluyor zaten. Onun istediği olmayınca atıyorum diyor ki ailemin yaşadığı şehirde yaşıcaz vb.
Sen tek yaşarsın diyin. Annesine, istediğim oyuncağı almazsan yemek yemem der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?