Eşim herşeye karşı

Kardeşine düzenli harçlık yolluyor zaten. Onun istediği olmayınca atıyorum diyor ki ailemin yaşadığı şehirde yaşıcaz vb.

Eşiniz sizi tehditle manipüle etmeye çalışıyor buna müsade etmeyin yıllar sonra bir bakmışsınız ki hep kendinizden vermişsiniz eğitimi almak istiyorsanız alın sınırlarınız olsun eşinize sınırlarınız konusunda taviz vermeyin

Evliliğimin ilk yıllarında boşanmamış olmanın pişmanlığını yaşayan biri olarak yazıyorum neden bu kadar taviz? Evliliğinize dışardan biriymiş gibi bakmanızı öneririm lütfen kendi değerinizin farkına varın

maalesef değil. Aynen tanımladığınız gibi. Ayrılmak dışında bi çare bulamadım. Sizin bi öneriniz var mı

maalesef değil. Aynen tanımladığınız gibi. Ayrılmak dışında bi çare bulamadım. Sizin bi öneriniz var mı
Hayat kısa anladığım kadarıyla çocuğunuz yok çalışıyorsunuz bu adamla ömür geçmez kendinizden veriyorsunuz hep dünyadaki tek adam bu değil ayrılın kurtulun

Aynı evi bırak aynı şehirde bile değilsiniz. Ortak noktanız eğitimi birlikte yapamıyorsunuz. Tatil planını sizinle yapmıyor. Siz kağıt üzerinde evlisiniz normal bir evlilik kalmamış gibi

İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....
Kompleksli ve narsist biri belli ki.
Tehdit etmek ne demek yani? Cok hadsizce ve terbiyesizce bi yaklasim, karşısında eşi var.
Biri vardı, en ufacık şeyde beni sevdigim seylerden mahrum birakmakla veya ayrilmakla tehdit eden; bi anda kendisini tarafımdan boşanma davası açılmış şekilde kapımda ağlarken bulmuştu, hey gidi

İstediği olmayınca ilerde ailemin yaşadığı yere yeeleşicez., bu yaz tatil yerine köye gidicez,çift soyisim kullanıyorum onu değiştiremezsem pasaport çıkarıp yurtdışına gidemezmişim....
Canim kac yasindasin?
Vallahi esine cok irrite oldum.
Ben de esimle calistim cabaladim,kendi isimizdi.Simdi calismiyorum,ara ara destek oluyorum,gerisi keyfime kalmis.
Eger senin duyduklarinin yuzde birini duysam cok kirilirdim.
Bu gunlerine yillarina acirsin,egitim vs donanimin icin be gerekiyorsa al,esine de dee ki "ya bir yol bul,ya bir yol ac,ya da yoldan cekil"
Asil sen ona de,boyle yaparsan soyle yaparim vs.
Durbmmmsssss de geri bassin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…