- 17 Şubat 2022
- 176
- 219
- 23
- 28
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Çok şükür sevindim gidin gereksiz olup olmadığını bilemezsnzKesin eğitimi alacağımı en kötü otelde kalacağımı söyledim.o da olayın oraya gelmekle ilgili olmadığını eğitimi gereksiz bulduğunu ilerde kullanmayacağım boşuna aldığımı falan. Sonuç olarak gidiyorum.
Dik durun kararlı olun sınırlarınızı çizinKesin eğitimi alacağımı en kötü otelde kalacağımı söyledim.o da olayın oraya gelmekle ilgili olmadığını eğitimi gereksiz bulduğunu ilerde kullanmayacağım boşuna aldığımı falan. Sonuç olarak gidiyorum.
Öyle evet ama bu herşeyi ev arkadaşı gibi Yarın yarıya paylaşmak tuhaf geliyor.Dik durun kararlı olun sınırlarınızı çizin
Öyle ama demezSizin mesleginiz sizin egitiminiz dolayisiyla sen bilirsin demesi lazım esinizin
Çok değişik eşiniz var vallaÖyle evet ama bu herşeyi ev arkadaşı gibi Yarın yarıya paylaşmak tuhaf geliyor.
Eğitim fırsatını sakın kaçırma. Gitsin kardeşi ile tatile.eşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Para harcadığı başka yerler var onun. Seni değer görmüyor. Katip dediydi dersin.hep kendi dediği olucak kendi istediği şeylere para harcanacak
Oturduğun evin kirasını ödemeyen adam senin paranla tatil planları kuruyor. Aferin kızım gitme o eğitime sen. Bi de çocuk yap. Bu adamın yanında kalma bahanesi bulamazsın başka. O seni kapı önüne koyana kadar tırmala dur.Olabilir o parayla tatile gideriz falan diyor
Gidin adamı basın böyle eş evlilik olmaz kağıt üzerinde evlisiniz sadece boşa gitsin adiyieşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Eğitime gideceğimi yazdım.Size bir sürü cevap yazıldı be yorum yapıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz. Sanırım siz de gitmek istemiyorsunuz o zaman kafanıza takmayın , eşiniz ne derse onu yapın .
Beni yoran da bu. Çözümü bulamadım.eşim herşeye genel olarak karşı.eve yardımcı gelmeyecek, çift soyisim kullanmayacaksın vb.. Yapıyorum yine ama hep olaylı oluyor.
Tatlım, adam seni aldatıyor. Bir an önce her şeye hazır ol.eşim herşeye genel olarak karşı.eve yardımcı gelmeyecek, çift soyisim kullanmayacaksın vb.. Yapıyorum yine ama hep olaylı oluyor.
Karıştırmaktan ziyade her konuya kendi karar vermek istiyor. İstediği olmayınca problem çıkarıyor. soyadından eve yardımcı gelip gelmemesine kadar kendi karar vermek istiyor.Çok değişik geldiniz bana,nasıl bi evlilik bu? Benim eşim ayrı bir yerde olsa canım istediği zaman fırsat buldum mu onun yanına çıkar giderim.bunun için ondan izin almam,ona haber vermem gerekmez.sonuçta eşimin yanına gidiyorum, kim ne diyebilir ?kaç yaşında çalışan kadınsınız gelme dediği an yola çıkmıştım ben noluyo neler karıştırıyo diye
Evet yapmak istediğim herşey sorun oluyor. Ne kadar daha gider bilemiyorum.Tek başına tatile gitmek için yer yapıyor olabilir mi? Ya da cimri olduğu için o parayla başka planlar yapmış olabilir. Her şeyi bırakın aynı şehirde olma fırsatı için bile insan bir tuzak olduğunu düşünse de"aman tuzak olsa bile en azından birlikte zaman geçiririz" diye düşünmez mi?
Değişik bir eşiniz var. Uzun süreli bir hayat düşünmezdim böyle bir adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?