Eşim herşeye karşı

Çok şükür sevindim gidin gereksiz olup olmadığını bilemezsnz

Dik durun kararlı olun sınırlarınızı çizin

Eğitim fırsatını sakın kaçırma. Gitsin kardeşi ile tatile.

Olabilir o parayla tatile gideriz falan diyor
Oturduğun evin kirasını ödemeyen adam senin paranla tatil planları kuruyor. Aferin kızım gitme o eğitime sen. Bi de çocuk yap. Bu adamın yanında kalma bahanesi bulamazsın başka. O seni kapı önüne koyana kadar tırmala dur.

Gidin adamı basın böyle eş evlilik olmaz kağıt üzerinde evlisiniz sadece boşa gitsin adiyi

Size bir sürü cevap yazıldı be yorum yapıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz. Sanırım siz de gitmek istemiyorsunuz o zaman kafanıza takmayın , eşiniz ne derse onu yapın .

Eşimle 1 sene görev gereği ayrı şehirlerde çalıştık. Ve bir araya gelmek için hiçbir fırsatı kaçırmazdık. Bir günlük tatiller bile forsattı bizim için. Eşiniz bi işler karıştırıyor olabilir. Şüphelendiğinizi asla belli etmeyin, ama sıkı takibe alın.

eşim herşeye genel olarak karşı.eve yardımcı gelmeyecek, çift soyisim kullanmayacaksın vb.. Yapıyorum yine ama hep olaylı oluyor.

eşim herşeye genel olarak karşı.eve yardımcı gelmeyecek, çift soyisim kullanmayacaksın vb.. Yapıyorum yine ama hep olaylı oluyor.
Tatlım, adam seni aldatıyor. Bir an önce her şeye hazır ol.

Çok değişik geldiniz bana,nasıl bi evlilik bu? Benim eşim ayrı bir yerde olsa canım istediği zaman fırsat buldum mu onun yanına çıkar giderim.bunun için ondan izin almam,ona haber vermem gerekmez.sonuçta eşimin yanına gidiyorum, kim ne diyebilir ?kaç yaşında çalışan kadınsınız gelme dediği an yola çıkmıştım ben noluyo neler karıştırıyo diye

Tek başına tatile gitmek için yer yapıyor olabilir mi? Ya da cimri olduğu için o parayla başka planlar yapmış olabilir. Her şeyi bırakın aynı şehirde olma fırsatı için bile insan bir tuzak olduğunu düşünse de"aman tuzak olsa bile en azından birlikte zaman geçiririz" diye düşünmez mi?
Değişik bir eşiniz var. Uzun süreli bir hayat düşünmezdim böyle bir adamla.

Karıştırmaktan ziyade her konuya kendi karar vermek istiyor. İstediği olmayınca problem çıkarıyor. soyadından eve yardımcı gelip gelmemesine kadar kendi karar vermek istiyor.

Evet yapmak istediğim herşey sorun oluyor. Ne kadar daha gider bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…