- 3 Şubat 2018
- 6.640
- 25.396
- 548
- 28
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Gibi mi? Bu adam sizi daha çoook kandırır… Yerinizde başka bir kadın olsaydı çoktan hakkından gelmişti böyle bir kocanın.Yok gibi duruyor
Benim eşim bizzat gider kendi yazdırır kursa. Ya şimdi orada uğraşma kayıt için falan ben direk yaptırdım kaydını, aldım biletini çık gel der.eşim her konuda benden %50 katkı bekliyor. Tatile gitmek isterse %50 atıyorum bişi almak istiyor %50 herşeyin yarısını istiyor ama benim isteklerimi çoğunlukla saçma bulup herhangi bi katkı sağlamıyor. Kendim hallediyorum o yüzden
Baskın basanindir, demişler. Ben olsam Cat kapı bir cuma akşami,cumartesi aksami giderdim
Biraz ama ilerde getirisi olacak bir eğitim.İnsan neden karısı yanına gelsin istemez ki?
Çok mu pahalı bu eğitim?
Gidiyorum eğitime.Gelmezse gelmesin gitsin ta anasının ....na kadar lafa bak ben de kendim giderim tatile diyemediniz mi saçma herif. Mesleğinle ilgili en doğru kararı sen bilirsin. Gerekliyse alırsın gereksizse almazsın bunun kararını ona bırakma. Hayır onun korkusu para gidecek diyedir. Adamda resmen şu mantik var: senin paran benim param ; benim param yine benim param. Eski konularını biliyorum. Artık dişini göster. Bu senin için fırsat.
Harçlık falan yollanıyor. kendi ihtiyçlarımı kendim görüyorum. Evle ilgili ihtiyaçlara da ortağım.Benim anlamadığım ayrı şehirlerdeyken masraf daha çok olmuyor mu ? Size harçlık yolluyor değil mi ? Kendisi de mutlaka harcıyordur. İstememe sebebi kesinlikle bir işler karıştırmasından. Yerinde olsam haber vermeden gider , bakardım.
Benim anlamadığım ayrı şehirlerdeyken masraf daha çok olmuyor mu ? Size harçlık yolluyor değil mi ? Kendisi de mutlaka harcıyordur. İstememe sebebi kesinlikle bir işler karıştırmasından. Yerinde olsam haber vermeden gider , bakardım.
Kardeşine harçlık yolluyor düzenli olarak mesela.Gibi mi? Bu adam sizi daha çoook kandırır… Yerinizde başka bir kadın olsaydı çoktan hakkından gelmişti böyle bir kocanın.
Ayrıca evine gelmenizi istememesinin kesinlikle kötü bir sebebi var. Aldatıyor olması yüksek olasılık. Sizden gocunduğu paracıklar başkasına gidiyor, sizin maaşı da ortak kullanıyosunuz benden söylemesi.
Ayyy Allah kahretsin onu, mikropSizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.
Hakikaten ne sinir bozucu biriKonu sahibesi; tek cümlelik cevabı zor yazıyor. Birkaç saat yolculuk yapar mı , sanmam. Gidecek insan , aylar önce gidermiş.
Nasıl oldu ne konuştunuz eşiniz ne dedi vsGidiyorum eğitime.
Kesin eğitimi alacağımı en kötü otelde kalacağımı söyledim.o da olayın oraya gelmekle ilgili olmadığını eğitimi gereksiz bulduğunu ilerde kullanmayacağım boşuna aldığımı falan. Sonuç olarak gidiyorum.Nasıl oldu ne konuştunuz eşiniz ne dedi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?