Eşim herşeye karşı

Yok gibi duruyor
Gibi mi? Bu adam sizi daha çoook kandırır… Yerinizde başka bir kadın olsaydı çoktan hakkından gelmişti böyle bir kocanın.

Ayrıca evine gelmenizi istememesinin kesinlikle kötü bir sebebi var. Aldatıyor olması yüksek olasılık. Sizden gocunduğu paracıklar başkasına gidiyor, sizin maaşı da ortak kullanıyosunuz benden söylemesi.

Benim eşim bizzat gider kendi yazdırır kursa. Ya şimdi orada uğraşma kayıt için falan ben direk yaptırdım kaydını, aldım biletini çık gel der.
Sizin bir açığınız mı var bu adamda, yani sizi kendisine mecbur bırakacağı bir durumunuz mu oldu? Ben her istediğimi alırım yaparım sen de el mecbur yarısını ödersin. Sen hiç bir şey isteyemezsin ödemem, istiyorsan da gider kendin ödersin ve ben bunu senin burnundan getiririm. Sosyal deneye falan mı katıldınız siz?

Git habersiz bas evi supriz de . .. eğitim yerinde imis hem siz eğitimi alırsınız akşamları gezersiniz birlikte bu tatilden daha güzel şeyler illa tatil mi yapmak lazım esinle mutlu olduğun bi saniye huzursuz gecen 1 haftalik tatilden daha iyi bence esini seven erkek sacma salak seyler yapmaz çocukça kendince ceza vermeye kalkmaz sevmeyi geçtim akli basinda olgun erkek de yapmaz... isin gücün varsa boşa bu adami. Cocuk falanda yapma ... benm aklima okuyunca baska bi sevgili var istemiyor gelmesini diye düşündüm Allah var...

Eğitimin için su an bulundugun yere de talep.üzerine açıldıgını, oraya gelmeden de katılabileceğini söyle bakalım ne diyecek

Kocanizin gittiği yerde yalnız olduğundan emin misiniz

Kadının okumasını,meslek sahibi olmasını istemeyen erkek tiplemesi.sizde karar verin tatil mi eğitim mi?
Kardeşi ile gezince dünya durmuyor

Gelmezse gelmesin gitsin ta anasının ....na kadar lafa bak ben de kendim giderim tatile diyemediniz mi saçma herif. Mesleğinle ilgili en doğru kararı sen bilirsin. Gerekliyse alırsın gereksizse almazsın bunun kararını ona bırakma. Hayır onun korkusu para gidecek diyedir. Adamda resmen şu mantik var: senin paran benim param ; benim param yine benim param. Eski konularını biliyorum. Artık dişini göster. Bu senin için fırsat.

Benim anlamadığım ayrı şehirlerdeyken masraf daha çok olmuyor mu ? Size harçlık yolluyor değil mi ? Kendisi de mutlaka harcıyordur. İstememe sebebi kesinlikle bir işler karıştırmasından. Yerinde olsam haber vermeden gider , bakardım.

Gidiyorum eğitime.

Harçlık falan yollanıyor. kendi ihtiyçlarımı kendim görüyorum. Evle ilgili ihtiyaçlara da ortağım.

Kardeşine harçlık yolluyor düzenli olarak mesela.

Sizin yerinizde olsam egitime giderdim..sunu eklemek isterim: benim tanidigim birinin esi de baska yerdeydi uzun süre. Oda hep kadini da götürmeye karsi cikiyordu..sonuc: Adam esini aldatiyordu. Diger sehirde baskasina nikah da kiymis.
Ayyy Allah kahretsin onu, mikrop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…