Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Vermez ki . bir yeğeninin doğumunda göz aydınlığı için 100 tl taktı. Bizde en aşağı çeyrek takılır. Parasını inkâr ediyor zaten.
Aaaa arsız utanmaz. Hem kendi vermeyip hem fe sizin vermemenize mi bozuluyor. İlerde bu çocuğun masraflarını tek başına karşışayamaz olduğunuzda ama çocuğu kendim için istiyorum, sevsin yeter diyemeyeceksiniz

Çünkü benim param ifşa oldu. O ise saklıyor. Kayinvalidemin tahmini bu. Kira , maas arazi geliri (ürünler var Ayrıca kiralik büyük bir arazi de var) ve yaşam tarzından yaptığı çıkarım. Kayinvalidem bizde kalmıştı. Tüm alışverişi benim yaptığımi farketmiş. Sen eve harcama oğlumun en az 500 bini vardır tüp bebeğe biriktir demişti.
Ne zaman söyledi bunu size kayınvalideniz?

Ne golü ya 🤣🤣 sen golü eşinden yana yemişsin, ben sayfayı kapatınca hayatımda bile yoksun.
Herşey çok normal bu kafayla devam edin
Mükemmel hayatina donuyorsundur. Sana laf da sokmamıştım. Güya vurmaya kalkman iğrenç. Sana ne yazma bir daha. Golü eşimden yemismisim.

Yani böyle bir adamdan bebek istemenizin sebebi ne? Masraflari bir kenara bu adam size bebek bakim konusundada yardimci olmaz. Yalan.söylemesine felan girmiyorum bile.
Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi

Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi

niye desin?
masraflar sizden.
masraf yapmayı kesin bakın bakalım öyle yemek falan yapıyor mu?

Tek kuruş istemeyin diye tek ayağının üstünde dönüyor adam resmen, böyle pinti ömrümde görmedim, benim bildiklerimin canı tatlıydı, burnundan kıl aldırmazdı.

Bilemedim kardesim. Bebek masrafli is. Sonra burnundan getirmesin de

Ama alışverişi hep kendinden yapıyorsa adamda zaten hiç para harcamıyormuş artık kadın da bıktı bu durumdan salıverdi
Onun arkadaslari akrabasiysa saliyorum. Bir zahmet bari onlara alsin diye. Çünkü yetişemiyorum. Ama almıyor. Yine ben mahçup oluyorum

Bilmiyorum. Belki de kafasında böyle bir algı vardır. Faturaları alışverişi o aliyor bari ben de yemek yapayım gibi

aynen öyle düşünüyor.
birde yukarıda bir arkadaşa kızmışsınız sizde normal değilsiniz dediği için ama bende farklı bir açıdan normal olmadığınızı düşündüm.
şu görümceye tüp bebek konusunda kendinizi çok kötü hissedip suçluluk duymuştunuz bu şartlar altında suçluluk duymanız nornal değil mesela.
üstelik eşinizde size kızmıştı neden vermedin diye e kendi parası varmış kendisi verseymiş size mi düşmüş. adam kendi kardeşinin tüp bebek parasını bile size ödetmeye kalkıyor siz hala bu adamdan çocuk sahibi olma peşindesiniz.

aynen öyle düşünüyor.
birde yukarıda bir arkadaşa kızmışsınız sizde normal değilsiniz dediği için ama bende farklı bir açıdan normal olmadığınızı düşündüm.
şu görümceye tüp bebek konusunda kendinizi çok kötü hissedip suçluluk duymuştunuz bu şartlar altında suçluluk duymanız nornal değil mesela.
üstelik eşinizde size kızmıştı neden vermedin diye e kendi parası varmış kendisi verseymiş size mi düşmüş. adam kendi kardeşinin tüp bebek parasını bile size ödetmeye kalkıyor siz hala bu adamdan çocuk sahibi olma peşindesiniz.
Kendi çocuğu için bile vermiyor ki görümceye versin . Zaten görümce cesaret edip senin paran var diyemez. Çünkü benim param var demiyor

aynen öyle düşünüyor.
Oha yaa... Şaşırmayacagim deyip yinede şaşırıyorum Allah kahretsin.

Kendi çocuğu için bile vermiyor ki görümceye versin . Zaten görümce cesaret edip senin paran var diyemez. Çünkü benim param var demiyor

tamam işte onu diyorum bu kadar kötü bir adamı neden baba yapmaya çalışıyorsunuz?
düz kötülük çünkü bu yaptığı kardeşini geçtim size kötülük.
iyi bir baba olmayacak üzülmeyecekmisiniz çocuğunuz için?

Çünkü benim param ifşa oldu. O ise saklıyor. Kayinvalidemin tahmini bu. Kira , maas arazi geliri (ürünler var Ayrıca kiralik büyük bir arazi de var) ve yaşam tarzından yaptığı çıkarım. Kayinvalidem bizde kalmıştı. Tüm alışverişi benim yaptığımi farketmiş. Sen eve harcama oğlumun en az 500 bini vardır tüp bebeğe biriktir demişti.
O konuda biraz eşinizde bahsetseydiniz durum çok farklı olurdu.
Eşinizin gelirini, kiralarından falan az çok tahmin edersiniz, eve de harcamıyor, e bu adam bayağı birikim yapıyor iste. Sizin paranız ifşa olmasa bile kocanızin da parasının olduğu apaçık.

Vicdan yaptım diyordunuz birde. Eşiniz bu olay için size trip atmış, utanmadan. Siz niye vicdan yaptınız, o da tuhaf fazlasıyla
İki konu o kadar tezat olmuş ki.

Görümcenizin çocuğu olunca eşinizin yapmadığı dayılık sizden beklenecek, farkında mısınız? Yeğenine çeyreği de siz alırsınız artıkın. Milletin nazı size geçiyor.

Back
X