bi ara düğün stresinden 38 gün olmadımGebelik ihtimali tabii ki var, yüzde yüz kacirmadigindan emin de olamazsınız, öyle bosalmadik olmadı diye işlemez o durum, gecikmen varsa ya da döngünün dışına çıktıysa test yap emin olmak icin
evet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldusanmam bizimkiler bizi suluyor da 4 senedir zor gebe kaldım ben. ama tabii ihtimal sıfır değil nadir de olsa atılgan bi sperm yumurtaya koşmuş olabilir:) gebelik şuan için düşük ihtimal ama test yaparsan kafan rahatlar yine de.
Şu söylediklerinizden sonra mümkün değil yani olursada ilk olursunuzevet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldu
yani anlattığınıza göre 1/100 ihtimal falanevet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldu
çok stres yapıyorum renglim şuan 4 gün gecikti uyuyamıyorum araştırıyorum buraya yazıyorum nolur lütfen bişey diyin yaaaŞu söylediklerinizden sonra mümkün değil yani olursada ilk olursunuz
Ama şimdi bi içime girdi diyorsun diğer yazında hiç içime girmedi diyorsun bacım bi boşaldı diyorsun bi hiç boşalmadı diyorsun sen yarın bi kan testi ver mutlaka o zaman çıkarçok stres yapıyorum renglim şuan 4 gün gecikti uyuyamıyorum araştırıyorum buraya yazıyorum nolur lütfen bişey diyin yaaa
evet var biliyorum ama balayım yumurtalama dönemine denk geldi o zaman denediğimizde yapamadık hç içime bile giremedi kızlık zarımı bozdu o kadar yumurta dönemi bitince tekrar denedik o zaman yavaş yavaş zevk almaya başladım o zaman da eşim boşalacağı zaman prezervatif taktı öle yaptıZevk suyunda da sperm var
Yani bosalmadı die çokta güvende hissetmeyin. Bosalacagında prezervatif takmış olması da değişik bi taktikmiş
Allah Allah suan uyuyamıyor olmanız size bi fayda sağlıyor mu . Sabah kalkın gidin bi kan verin rahatlayın . Araştırma yapmayın ben googleye kolum ağrıyor yazınca kalp krizi gecırıyorsun sonuçlarına falan ulaşıyorum bazençok stres yapıyorum renglim şuan 4 gün gecikti uyuyamıyorum araştırıyorum buraya yazıyorum nolur lütfen bişey diyin yaaa
şöyle ön sevişme yaptık içime prezervatifsiz girdi boşalacağı zaman prezervetivi takı öle yaptıAma şimdi bi içime girdi diyorsun diğer yazında hiç içime girmedi diyorsun bacım bi boşaldı diyorsun bi hiç boşalmadı diyorsun sen yarın bi kan testi ver mutlaka o zaman çıkar
. Vücudunuz ilişkiden sonra değişik tepkiler de veriyor olabilir sabah kan testi verin kafanız rahatlasınevet var biliyorum ama balayım yumurtalama dönemine denk geldi o zaman denediğimizde yapamadık hç içime bile giremedi kızlık zarımı bozdu o kadar yumurta dönemi bitince tekrar denedik o zaman yavaş yavaş zevk almaya başladım o zaman da eşim boşalacağı zaman prezervatif taktı öle yaptı
O zaman değilsin yavrum ben hiç duymadım görmedim de yani böyle bir şey olursan helal olsun derim bi yaşıma daha girerim git yat uyu yarın da kan testi yaptırevet var biliyorum ama balayım yumurtalama dönemine denk geldi o zaman denediğimizde yapamadık hç içime bile giremedi kızlık zarımı bozdu o kadar yumurta dönemi bitince tekrar denedik o zaman yavaş yavaş zevk almaya başladım o zaman da eşim boşalacağı zaman prezervatif taktı öle yaptı
Gurban olduğum sen şimdi uyu yarın aç karnına testini yaptır tamam mı bizide haberdar edersin olur mu hadi canımşöyle ön sevişme yaptık içime prezervatifsiz girdi boşalacağı zaman prezervetivi takı öle yaptı
Yav içme bişeyler laf dinle işteyarın tarlusal alıp içsem hasta olur muyum
hemen hamile olmak istemiyorumYav içme bişeyler laf dinle işte
Olmamışsındır zaten yaaa tedbir amaçlı git test yaptır diyoruz işte öğren diye ona göre hareket edersinhemen hamile olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?