- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Arkadaşın kardeşi ölümlü kazaya karışmıştı. İETT otobüsünün çalışmadığı her gün için tazminat hesaplamışlardıSelam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.
Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...
Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.
Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Kısacası daha önce başına gelen vs var mı?
Bariyerlere çarpınca da parasını sen ödüyorsunÜlkeye bak kazara çarpılıp ölsek öte tarafta da rahat bırakan olmayacak diye kaygılanacak duruma geldik.
Valla ı benimŞu evsahibinin kiraları bahane ederek çıkarmak istediği sizdiniz değil mi
Konuya vakıf değilim ama
Sanki buara türk ekonomisi ve adaletiyle sınanıyorsunuz gibi
Geçmişler olsun
Evet bunu biliyorum. Bundan eminim. Ama kusur yarı yarıya. Bu durumda ne olur onu merak ettim. Yarısını şoförden yarısını bizden mi isterler acabaArkadaşın kardeşi ölümlü kazaya karışmıştı. İETT otobüsünün çalışmadığı her gün için tazminat hesaplamışlardı
Ben kurumsal bir firmanın aracına çarpmıştım çok korktum tutanakta kusuru %100 üstlendim. Hem sigortam para ödedi hem de karşı tarafın sigortası dava açmış ben ödedim. Bana avukatım dedi ki bi daha kurumsal firmaların ve iett otobüslerinin kaza kusurlarını %100 üstlenme. İETT yi bastırarak söylemişti demek sebebi buymuş. Çok geçmiş olsun keşke kendi aralarında halletselermiş şoförün dediği gibi. Yine de bildiğimden değil ama bi avukatla görüşün bu işi siz.Selam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.
Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...
Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.
Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Arkadaşın kardeşi ölümlü kazaya karışmıştı. İETT otobüsünün çalışmadığı her gün için tazminat hesaplamışlardı
bariyerlerinkinin ödendiğini biliyorum da iett nin çalışmadığı gün parasının tazminini ilk defa duydum.hadi gariban biri çarptı otobüse.canını mı alacaklar?Bariyerlere çarpınca da parasını sen ödüyorsun
Babam emniyet mensubu. Eşim ona skrmuş. O da hayır tutanak tutun reami olsun demiş.Ben kurumsal bir firmanın aracına çarpmıştım çok korktum tutanakta kusuru %100 üstlendim. Hem sigortam para ödedi hem de karşı tarafın sigortası dava açmış ben ödedim. Bana avukatım dedi ki bi daha kurumsal firmaların ve iett otobüslerinin kaza kusurlarını %100 üstlenme. İETT yi bastırarak söylemişti demek sebebi buymuş. Çok geçmiş olsun keşke kendi aralarında halletselermiş şoförün dediği gibi. Yine de bildiğimden değil ama bi avukatla görüşün bu işi siz.
Taşınıyoruz Ceyceybariyerlerinkinin ödendiğini biliyorum da iett nin çalışmadığı gün parasının tazminini ilk defa duydum.hadi gariban biri çarptı otobüse.canını mı alacaklar?
Hapis cezasına çevrilir sanırımbariyerlerinkinin ödendiğini biliyorum da iett nin çalışmadığı gün parasının tazminini ilk defa duydum.hadi gariban biri çarptı otobüse.canını mı alacaklar?
Miktarı bilmiyorum ama kamu hizmeti araçlarının çalışamadığı sürenin parasını ödetiyorlar.Selam hanımlar,
İcra takibi başlar.bariyerlerinkinin ödendiğini biliyorum da iett nin çalışmadığı gün parasının tazminini ilk defa duydum.hadi gariban biri çarptı otobüse.canını mı alacaklar?
2022 çok şanssız başlamış sana.allah beterinden korusun diyelim.benim için de kötü başladı ha bire para kaybediyorum.sitede avukat üyeler var belki konunu biliyorlardır yardımcı olurlarTaşınıyoruz Ceycey
O gariban şu anda benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?