- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Eşim sapağı kaçırıyorum diye aniden sağa kırmış. O sırada otobüs durakta duruyormuş ama o da bi anda hareket edince arkadan çarpmış. Yani iki tarafta suçlu. Otobüs bakmadan duraktan yola atladığı için eşim de kontrolsüz şerit değiştirdiği için. Zaten kusur hesaplanırken dikkate alınan kanun maddelerini yazmışlar. Tam uyuyor durumaYa bir şey soracağım. Arkadan çarpan her zaman kusurlu sayılmıyor mu? Ne olursa olsun?
Eşine arkadan çarpan otobüs değil mi canım? Sizde neden hata varmış ki?
2022 çok şanssız başlamış sana.allah beterinden korusun diyelim.benim için de kötü başladı ha bire para kaybediyorum.sitede avukat üyeler var belki konunu biliyorlardır yardımcı olurlar
alla alla bunu ilk defa duydum şaşırdım.ama ben akıllı kadınım parktan çıkarken karıştırdım frenle gazı eşimin aracına çarptım.o ara kargo arabası da vardı iyi ki ona çarpmamışımm.demek ki kargo dağıtamayacağız günlerce diye böbreklerime kadar isteyeceklerdi tövbe tövbeMiktarı bilmiyorum ama kamu hizmeti araçlarının çalışamadığı sürenin parasını ödetiyorlar.
Halbuki arkadan arabama iki kez çarpıp kaçan adama hiçbir şey olmamıştıalla alla bunu ilk defa duydum şaşırdım.ama ben akıllı kadınım parktan çıkarken karıştırdım frenle gazı eşimin aracına çarptım.o ara kargo arabası da vardı iyi ki ona çarpmamışımm.demek ki kargo dağıtamayacağız günlerce diye böbreklerime kadar isteyeceklerdi tövbe tövbe
Ya evet bunu bende biliyorum. Eminim. Ama yüzde 100 kusurlu değiliz. Yüzde 50 kusurluyuz. Bu durumda da mı tamamını biz ödüyoruzBasligi okuyunca eyvah dedim, malesef otobusun calismadigi her günü karsi tarafa odetiyorlar, arkadaşımdan biliyorum
ben otobüslerden hep çekinirim.o gitmeden hareket etmem beklerim.meğer doğru bir hareketmiş korkaklık değil.baksana tüm masrafı ödetiyorlarmış.bir de körüklü bunlar 2 otobüs sayılırsa vayy halimizeHalbuki arkadan arabama iki kez çarpıp kaçan adama hiçbir şey olmamıştı
Sıradan vatandaşız diye demek
Ya bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhahaben otobüslerden hep çekinirim.o gitmeden hareket etmem beklerim.meğer doğru bir hareketmiş korkaklık değil.baksana tüm masrafı ödetiyorlarmış.bir de körüklü bunlar 2 otobüs sayılırsa vayy halimize
Geçmiş olsun. Acaba kusur oranında mi ödersiniz kiYa evet bunu bende biliyorum. Eminim. Ama yüzde 100 kusurlu değiliz. Yüzde 50 kusurluyuz. Bu durumda da mı tamamını biz ödüyoruz
Mantıklı olan bu sankiGeçmiş olsun. Acaba kusur oranında mi ödersiniz ki
Ne varsa bu teyzeler de var. Açin Müge izleyin kadınlar trilyonluk dolandiriliyorlar.Ya bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhaha
Ben buna daha çok şaşırmıştom
teyze tutumluymuş yememiş içmemiş otobüs almış baksana.Bu arada senin sinirler bozulmuş aslında.ağlayacak haline send e biz de gülüyoruz baksana.ben de borsa da kaybettikçe aynı durumdayımm.üstüne keyif kahvesi bile içiyorum artık ayoll.psikolojimiz trajikomik aslındaYa bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhaha
Ben buna daha çok şaşırmıştom
Şoför doğru demiş. Başıma hiç gelmedi eşim hep der, belediye otobüslerine dikkat et, çlışmadığı parayı bizden tahsil ederler diye. Çok geçmiş olsunSelam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.
Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...
Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.
Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Kısacası daha önce başına gelen vs var mı?
Napim ya ağlim mi sütüm mü kesilsinteyze tutumluymuş yememiş içmemiş otobüs almış baksana.Bu arada senin sinirler bozulmuş aslında.ağlayacak haline send e biz de gülüyoruz baksana.ben de borsa da kaybettikçe aynı durumdayımm.üstüne keyif kahvesi bile içiyorum artık ayoll.psikolojimiz trajikomik aslında
aman sakın bebecik aç kalmasın.varsın paran gitsin alıştık nasılsa .fazla köşede para olunca mutlaka bir bela bir cinslik beni buluyor.sen de bendenmişsin baksana.ev sahibin olacak cins mutlu mu peki gidiyorsun diye?Napim ya ağlim mi sütüm mü kesilsin
Söylemedikaman sakın bebecik aç kalmasın.varsın paran gitsin alıştık nasılsa .fazla köşede para olunca mutlaka bir bela bir cinslik beni buluyor.sen de bendenmişsin baksana.ev sahibin olacak cins mutlu mu peki gidiyorsun diye?
Evrene böyle mesaj gönderme benceAy öyle günlük 6 bin odeteceklerse tam gaz otobüse sürer güm carparim geri alırım bidaha carparim bidaha bidaha bidaha.
Batmisim çünkü zaten
Günlük 6 bin ödeyen 30 binde ödercildirtmayin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?