Eşim iett otobüsüne çarptı

Hanımlar iett şoförü komşumuza sorduk
Yok öyle bişi dedi

Diğer komşumuz da iett te arkadan çarpmıştı kusuru 100 de 100
Bişi olmadı dedi
İnşallah öyledir ama bizim izmirde eshota çarpmıştı arkadaş bilerek otobüsü 1 ay yaptırmadı belediye ve o 1 ayın parasını aldılar çarpan arkadaştan çalıştığı saat başına para alıyorlar bence bir avukata filan danışın keşke anlaşıp direkt kendi aranızda halletseydiniz inşallah çok uçuk rakamlar çıkarmazlar Allah kolaylık versin

Doğru çalışmadığı hergün için bir ödenek çıkıyor bu taksiler içinde geçerli

google da araştırdım biraz.kusurlu taraf ödemek zorunda çalışılmayan günleri diyor.ama burada yarı yarıya kusur var.bence otobüs şoförü yarısını ödemek zorunda zararın

Yanlış yönlendirmek istemem çünkü bu tarz bir araca çarpmadım. Ama zorunlu mali trafik sigortanız karşılar bence. Poliçenizin böyle bir kazaya karşı bir üst limiti olur. Poliçenize bir bakın isterseniz ya da sigorta firmanızı arayıp sorun.

gelin k.k kadınları paralarımızı birleştirip otobüsler alalımm.filo kurarız valla kalabalığız.ama çarpan olursa kim ödeyecek önce onu bir öğrenelim
Metrobüs alabiliyorsak hakkımı metrobüsten yana kullanmak istiyorum trafik derdi de yok mis gibi kendi yolunda gidiyolar kim çarpacak

gelin k.k kadınları paralarımızı birleştirip otobüsler alalımm.filo kurarız valla kalabalığız.ama çarpan olursa kim ödeyecek önce onu bir öğrenelim
Kadınlar Kutobüsü :) Ücretsiz "KV kart" için gelinden iyilik onayı falan alırız. Çocuklara bakan dede ve nenelere beleş :) Görümcelere yasahhh :)

Eşime İETT otobüsü çarpmış olarak okudum ilk. Can sagligi olsun para bir şekilde ödenir. Çok geçmiş olsun.

benim de hic bilgim yok, ama sizin gibi dusundum.

sigortanin tum olayi bu degil mi zaten: sen hatali oldugunda karsi tarafin masrafini karsilamak...

konu sahibi gecmis olsun, cidden zor ismis.

evet, adamın dediği doğru olabilir. Babam yıllar önce iett ye çarpmış. sefer parasından çarptığı bariyere kadar her şeyi babamdan almışlar. Her haltı tek tek fatura etmişler. O zamanlar bana anlatırken ''böyle bir şey yaptın mı başına iş alıyorsun'' falan demişti.
Ama tabii bu anlattığım kaç sene önce olan bir şeymiş. Şimdi kanunlar nedir, ne nasıl işler bilemiyorum.

Euro mu :)? Belediye başkanının bundan haberi var mi peki. Hop-on-hop-off mu bu yahu korkmayin ya oyle bisey olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…