- 12 Mayıs 2015
- 125
- 74
- 13
- 30
- Konu Sahibi cancangunes
-
Sanırım bi iki yılada hiç kutlamaz zaten. İlk yılda bu kadar özensiz olan daha sonraki yıllarda ne yapar ki ? Unutur gider . Zaten sadece hediyede değil olay altında yatan başka şeyler var . Onun bana olan sevgisi ve ilgiside azalıyor her geçen gün. İlk yıllar hiç böyle değildi. Her geçen gün daha ilgisiz oluyor. Bu da beni en çok üzen şey.
Bence çok katısınız. Eşiniz sizin için bir şeyler yapmak için çabalıyorsa sizde en azından onun bu çabasına karşılık biraz daha özenli davranabilirsiniz. Siz önemsemiyor olabilirsiniz . Sizin için bugünlerin hiç bir önemi de olmayabilir ama böyle davranmanız emin olun ki eşinizi kırıyordur. Ha "lanet olsun düz ol umursama böyle günleri" demişsiniz ha o bişeyler yapmaya çalışırken üzerinizde reçel damlamış geceliğinizle onu komik bularak seyretmişsiniz bence ikisi arasında bir fark yok.Bugün benim 1. Evlilik yıldönümüm. Üzerimde gecelik, karnimda doğmak için gün sayan bir bebek, masada dünden kalan dondurma paketleri... Bizim bey bir haftadır benim romantizm beklediğimi sanarak planlar yapıyor kendince. Gerçi planları sesli yapıp türk kadınının "öküz" diye tanımladığı gruba giriyor ama bence gayet sevimli. Zerre kadar umurumda değil ne yapacağı. Düz adam sami'den daha da duzum bu konularda.
Bittabi ben boyleyim her hatun böyle olmalı demiyorum. Ancak su özel günlere luzumundan fazla mana yükleyip niye evliliği yıpratiyorsunuz anlamıyorum. Siz özenen ince düşünen bir zat iseniz esiniz de öyle olmak zorunda değil ki. Zoraki olmuyor böyle şeyler. Herkes kendi karakterine has bir şekilde davranır. Olması gereken de budur. Siz böyle bir adamla evlendiniz. Neden sizin gibi olmasını istiyorsunuz ki?
Ben üzerimde reçel damlamis gecelikle otururken akşama muhtemelen sürpriz yapacak olan eşime "lanet olsun düz ol umursama böyle günleri" demiyorum mesela. İsterse ozensin. Ancak o bana "neden saçlarını yaptirmadin ve muhteşem bir sofra hazırlamadin" derse gözüne ketçap sikarim. Zira beni tanıyor ve özel günleri umursamadigimi biliyor. Umarım anlatabilmisimdir.
Bence çok katısınız. Eşiniz sizin için bir şeyler yapmak için çabalıyorsa sizde en azından onun bu çabasına karşılık biraz daha özenli davranabilirsiniz. Siz önemsemiyor olabilirsiniz . Sizin için bugünlerin hiç bir önemi de olmayabilir ama böyle davranmanız emin olun ki eşinizi kırıyordur. Ha "lanet olsun düz ol umursama böyle günleri" demişsiniz ha o bişeyler yapmaya çalışırken üzerinizde reçel damlamış geceliğinizle onu komik bularak seyretmişsiniz bence ikisi arasında bir fark yok.
Hiç çekinip utanmadım. Tabi ki içimden geldi gelmese niye yapım. Ben gerçekten yoğun çalışan bir insanım en az onun 3 katı kadar yoğun çalışıyorum. Ben şimdiye kadar hiç bir zaman eşim işten geldiğinde onu karşılayamadım . Hem ondan sonra girdim eve. İlk evlilik yıl dönümümüzdü ondan özel bişey bekledim. Her zaman değil yılda bir kere benim için özel bir şey yapmasını hayal ettim. Bu beklenti gerçekten bu kadar tuaf mı ?Bu yuzden kavga cikarirken cekinip utanmadiniz mi hic? Yapmasaydiniz.. O mu dedi size git bana ozel gomlek diktir diye.. Eger boyle bisey yapiyosaniz icinizden geldigi icin yapin.. Karsilik beklemeden.. Verilen hediyeyi sorgulamadan.. ki adam dusunmus, cicek cikolata almis.. Bari kendi secseydi cicegi diyosunuz da erkeklerin geneli o ciceklerin onune gecip cok kararsiz kalip en guzelini bulmaya calismazlar.. Gozune ilk carpan cicege tamam bu der yani.. Onlar icin maksat alip cikmaktir hemen.. Ciceklerin onunde sevgi patlamasi falan yasamazlar yani hayal ettiginiz gibi.. Erkek bu yahu..
Türkiye şartlarında tuhaf malesef.. Türk erkeklerinden acayip romantik şeyler beklememek lazım. Çoğu kutlamıyo bile..malesef durum böyleHiç çekinip utanmadım. Tabi ki içimden geldi gelmese niye yapım. Ben gerçekten yoğun çalışan bir insanım en az onun 3 katı kadar yoğun çalışıyorum. Ben şimdiye kadar hiç bir zaman eşim işten geldiğinde onu karşılayamadım . Hem ondan sonra girdim eve. İlk evlilik yıl dönümümüzdü ondan özel bişey bekledim. Her zaman değil yılda bir kere benim için özel bir şey yapmasını hayal ettim. Bu beklenti gerçekten bu kadar tuaf mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?