Esim ile ailem arasinda kaldim

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
İyi akşamlar. Eşimle büyük tartışma yaşadık baba evine döndüm. 3 ay ayrı kaldık. Babamla kavga sırasında laf dalaşına girdiler karşılıklı kalp kırdılar. Aramızdaki tartışmayı aileme yansıtan kocamdi. Şimdi barışmak istiyorum onunla ama gelip babamla konuşmasını istiyorum sonrasında eve döneceğimi söyledim. Asla böyle bisey yapmayacağını ailemi kendi kafasında bitirdiğini söyledi. Ailemide bırakıp hiç bisey olmamış gibi eşime dönmek istemiyorum. Kısaca eskisi gibi olmalarını istiyorum. Ailemle eşim arasında kaldım. Ne yapmalıyım acaba ? 8 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var.

Aralarındaki konunun ne olduğunu yada birbirlerine karşı ne boyutta kırıcı davrandıklarını bilemediğim için çok yorum yapamıyorum. Zor bir durum umarım düzelir sıkıntılarınız
Babam bizim eve sorunun ne olduğunu ânlamak için geldiğinde sesini yükseltmiş kızıma kötü davranamazsin diye. Eşimde babama benim evimde sesini yukseltemezsiniz demis. İstediğimi yaparım sen benim kızımı üzdün bundan sonra gelde benim kapimdan kızımı al bakalım nasıl alabiliyorsan demis çekmiş kapıyı çıkmış evden

Ee babanız sizi korumus iş de ne güzel

Aslında çokta affedilmeyecek ağır bi durum sayılmaz. Ortada bi çocuk var çünkü. Tölare edilebilir barışmak adına

Bu lafın üzerine eşinle barışırsan baban muhtemelen konuşmaz artık senle.

Babanız sizi korumak istemiş. Neden tartıştınız? Evliliğinizde problemler basit değil ki babanız gelmiş. Şimdi her şeyi unutup geri dönmek yerine yazın buraya mutlaka öğrenelim ne olduğunu?

Biraz dik durun. Size hakaret etmiş madem siz ilk önce bunları konuşun, halledin. Babanızın suçu yok, babanıza saygısızlık yapmış. Siz ailesinden birine böyle davransanız şimdi boşanma savaşı açılmış olurdu.

Gelişmemiş, kaba insanları ailenize tercih etmeyin çok pişman olursunuz.
Arkasında ailesi olmayan kadınları daha çok izole etmek isterler ki daha rahat ezsinler. Ailenizi, kendinizi ezdirmeyin.

Babaniz hakli. Esiniz arasini duzeltmek istemiyor cunku size tekrar arka cikilmasin istiyor. Gelip ozur dilemedikce affetmeyin donmeyin.

Bu lafın üzerine eşinle barışırsan baban muhtemelen konuşmaz artık senle.
Babam gelip kendilerinden özür dilemesini onu da geçtim yaşanan şeylerden pişman olduğunu görmek istiyor. Boşanma taraftari değiller. Eşimde bunu yapmaya yanaşmıyor

İnada bindirip regl döneminde tribe giren kız gibi asla konuşmam diyen biri için niye siz çabalıyorsunuz ki? Aralarında ne oldu bilmiyorum ama eşiniz problemli ki 3 ay boyunca ayrı kalmışsınız. Bence çok zorlamayın derim. Bu tartışmaların devam gelir.

siz bu adama gerçek ten hangi mantıkla döneceksiniz , babanızın adına çok üzüldüm . kapı gibi arkanızda durmuş

baban haklı konu sahibesi. Ayrıca da babaya helali hoş olsun, kızını ezdirmemiş koç gibi dikilmiş.
Sakın ola ki aileni üzme, barışırsan da eşine açıkça aileni ezdirmeyeceğini söyle. Baba da öyle ağır laflar etmemiş zaten, bu laftan silinmelik bir durum görmüyorum. bence geri adım atma, babam küfür etmedi hakaret etmedi gelip rıazsını alıcaksın de.

Babam gelip kendilerinden özür dilemesini onu da geçtim yaşanan şeylerden pişman olduğunu görmek istiyor. Boşanma taraftari değiller. Eşimde bunu yapmaya yanaşmıyor

Sizle barışmak istiyorsa bunu yapmak zorunda. Keşke barışcam ama gel konuş olayına girmeseydiniz. Şimdi sizin barışacağınızı da biliyor, gelmiyor.

Adam hatasını kabul etmemiş ve pişman da olmamış. Neden affetmeyi düşünüyorsunuz? Babanız çok haklı.

Eskiden olsa kız vermeyi bırak topluma adam diye sokulmayacak çocuk karakterinde erkekleri başınıza taç etmeyin. Siz arayıp sormayın. Sürünsün. Yoksa daha da şımaracak ve bir daha da iflah olmaz.

Umarım

Babam gelip kendilerinden özür dilemesini onu da geçtim yaşanan şeylerden pişman olduğunu görmek istiyor.

Haksız mı? Adamın kendini düzeltmeye hiçbirrrrrrrr çabası yoksa aynı şeyleri yine yaşayacaksın. Ailenden önce sen şart koş kendini düzeltmesini.

Babanız çok haklı kusura bakmayın da ailenize saygısı yok eşinizin size nasıl saygı duyacak bu adam

Vallahi böyle dağ gibi sırtınızı yaslayacağınız bir babanız var kıymetini bilin. Burada ne kişilerin yazdıklarını okuyoruz baba evine dönemediği için dayağa, kayınvalide terörüne ve aldatılmaya boyun eğen. Kocanız 2 gün sonra yine aynını yapar o zaman da babanıza gidecek yüzünüz olmaz. Aksiyon almadan önce çok iyi düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…