- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.326
- 208
- 36
Ne güzel babaniz var aslan gbi arkanızda...babanızdan özür dilemeden affetmeyin onu...yoksa bir daha donemeyeceginizi bilirBabam bizim eve sorunun ne olduğunu ânlamak için geldiğinde sesini yükseltmiş kızıma kötü davranamazsin diye. Eşimde babama benim evimde sesini yukseltemezsiniz demis. İstediğimi yaparım sen benim kızımı üzdün bundan sonra gelde benim kapimdan kızımı al bakalım nasıl alabiliyorsan demis çekmiş kapıyı çıkmış evden
Ben babamin bu lafindan sonra peygamber olsa donup yuzune bakmazdim kocamin. Ben baba olsaydim bu lafimdan sonra donup giden kiza da bi daha sahip cikmazdimBabam bizim eve sorunun ne olduğunu ânlamak için geldiğinde sesini yükseltmiş kızıma kötü davranamazsin diye. Eşimde babama benim evimde sesini yukseltemezsiniz demis. İstediğimi yaparım sen benim kızımı üzdün bundan sonra gelde benim kapimdan kızımı al bakalım nasıl alabiliyorsan demis çekmiş kapıyı çıkmış evden
Peki baban bunları söylerken senin kocanla barışma ihtimalini ne hakla tüketiyor? Çoğunluğun aksine babanı haklı bulamadım. Yetişkin kızının arkasında durmak bu değil. “Kızımın her kararında arkasındayım, konu neyse oturalım konuşalım, bitirmeye de karar verseniz yürütmeye de karar verseniz kızımı desteklerim” diyebilirdi. Sen çocukmuşsun ezikmişsin baban da seni korumuş. Eşin ne düşünerek babana yansıttı, tartışma hangi raddeye geldi bilmiyorum ama sen artık evlenmiş bir yetişkinsin. Babanın kapısı falan gayet saçma. Benim bildiğim büyükler yaşlılar itidalli olur, ortayı bulur. Sizde baban senin adına konuşup rest çekmiş. Ama sen küçük kızı değilsin artık, bunu unutmuşİstediğimi yaparım sen benim kızımı üzdün bundan sonra gelde benim kapimdan kızımı al bakalım nasıl alabiliyorsan demis çekmiş kapıyı çıkmış evden
++++++++….Babanız bir baba olarak elbette sizi savunmuş çokta güzel yapmış aslında ama karı koca arasına kim olursa olsun girmemeli. Onlar barıştığında araya giren aynı sizin örneğinizde olduğu gibi kötü oluyor.
Ama buna konu sahibi izin veriyor.. yani anne babada yavrusunu koruma icgudusu var zaten.. konj sahibi tek sorumlu++++++++….
O babanın yüzünü sakın eğme ne olursa olsun eğmeBabam bizim eve sorunun ne olduğunu ânlamak için geldiğinde sesini yükseltmiş kızıma kötü davranamazsin diye. Eşimde babama benim evimde sesini yukseltemezsiniz demis. İstediğimi yaparım sen benim kızımı üzdün bundan sonra gelde benim kapimdan kızımı al bakalım nasıl alabiliyorsan demis çekmiş kapıyı çıkmış evden
Öyle yetiştirildiği için izin veriyor. Ben ailemi karıştırmam hiçbir işe kolay kolay, çünkü bağımsız yetiştimAma buna konu sahibi izin veriyor.. yani anne babada yavrusunu koruma icgudusu var zaten.. konj sahibi tek sorumlu
Bu durumlarin arkası gelecek ve sürekli arada kalan siz olacaksınız. Hiçbir şey için, hayata yeniden başlamak için geç değil.İyi akşamlar. Eşimle büyük tartışma yaşadık baba evine döndüm. 3 ay ayrı kaldık. Babamla kavga sırasında laf dalaşına girdiler karşılıklı kalp kırdılar. Aramızdaki tartışmayı aileme yansıtan kocamdi. Şimdi barışmak istiyorum onunla ama gelip babamla konuşmasını istiyorum sonrasında eve döneceğimi söyledim. Asla böyle bisey yapmayacağını ailemi kendi kafasında bitirdiğini söyledi. Ailemide bırakıp hiç bisey olmamış gibi eşime dönmek istemiyorum. Kısaca eskisi gibi olmalarını istiyorum. Ailemle eşim arasında kaldım. Ne yapmalıyım acaba ? 8 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var.
Yaptigi her sekilde yanlis simdi arada derede kendisi kaldi..yani cidden en basit seyde evi terketmemeliÖyle yetiştirildiği için izin veriyor. Ben ailemi karıştırmam hiçbir işe kolay kolay, çünkü bağımsız yetiştim
İşte konuyu bilmiyoruz, o yüzden babası o kadar kızmakta haklı mı değerlendiremiyoruz. Yani basit bir şey midir nedir muammaYaptigi her sekilde yanlis simdi arada derede kendisi kaldi..yani cidden en basit seyde evi terketmemeli
Sizin evinizdeki tartışmadan mı bahsediyorsunuz başka şeyler de var mı? Babanız sizi korumuş güzel de eşinizle kavganızın sebebi neydi? Yani kocanız hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?yaşanan şeylerden pişman olduğunu görmek istiyor.
Aciklama yapsa tamİşte konuyu bilmiyoruz, o yüzden babası o kadar kızmakta haklı mı değerlendiremiyoruz. Yani basit bir şey midir nedir muamma
Aynen öyle; he kârlı çıkacak kadını yalnızlaştırarak hem de o lafın intikamını alacak aklınca sanki.. sanki hakaret küfür var, ne gururlu oluyor erkekler işlerine gelince yaBabaniz hakli. Esiniz arasini duzeltmek istemiyor cunku size tekrar arka cikilmasin istiyor. Gelip ozur dilemedikce affetmeyin donmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?