ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi Anonimsin60
-
Bana kocam bi gerizekali desin hadi :)) kendinizi niye aşagilatiyosunuz. Diyabeti vsrsa gitsin tedavi olsun sizinle zoru ne. Ayrica o demoralize.Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Sevdiğini düşünmüyorum, adamın karakteri bu.Sadece hastalığının arkasına sığınıyor.Kızlar merhaba, biz iki yıllık evliyiz eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz kendisi diyabet hastası bazen şekeri yükseldiğinde ve indiğinde ani sinir patlamaları yaşayabiliyor sevgiliyken bu tarz durumlara çok maruz kalmıyordum hiç denk gelmiyordum ama tabi sinirli olduğunu biliyordum. Bana sürekli gerizekalı, aptal, beyinsiz gibi şeyler ve hatta S*** G (Defol) gibi laflar sarfediyor ben çok kırılgan bir insanım ve onursuz değilim sadece sonradan pişman olduğunu dile getiriyor ama ben o sinirle kalkıp o kapıyı çarpsam her şey o an bitecek inadından geri gelmeyeceğini biliyorum sizce ne yapmalıyım kendime çok kızıyorum kaldığım için ama gidersem bütün emeklerim heba olacak bazen beni çok zorluyor sabrımı taşırıyor ama onu da seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum
siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Yahu sanane niye açtım sence niye açtım derdimi paylaşmak için dalga mı geçiyorsun anlamadım bütün insanlığa kinini kusuyorsun resmen şuan yeni açtım burayı seni takip ediyorum ve kendi hiç derdin yokmuşsun hatta kimseyi sevmiyormuşsun gibi insanlara nefretini kusuyorsun neye sülaleme sövsün gerçek hayatınızı o kadar merak ediyorum ki gerçekten mutlu musunuz ben hiç sanmıyorumkonu sahibi madem bunlar normal (2 yıllık evlilikte bunları diye ilerde tüm sülalene söver.) neden konu açtınız?
Farkındayım zaten bazı şeylerin ama insan bir motive bekliyor kahretsin o yüzden gelmiştim neyse çarşamba ilk seansımıza gidiyoruz umarım güzel dönüşler elde edeceğizBu lafı çok ilginç buldum. Normalse neden üzülüyorsun takılıyor benle de geç o halde bir sorun görmüyoruz. Konuşma diliniz bu ise birbirinize çift olarak birşey diyemem
Bu arada tatlı dille şaka bile olsa hoşlanmam. Kavga da söylüyormuş yani takılmıyor aşağılıyor seni dümdüz. Motive edemem yalandan ben başkasını bilemem.
herkes aynı şeyi yazmış benim ki mi ağır geldi. böyle kadınlardan uyanıyorum. açıklamalarını bir oku bakalım. çok şükür senin gibi dertlerim yok olamaz da bana s…. git diyen adamın beni sevdiğini düşüncek kadar sevgisiz ve değersiz değilimYahu sanane niye açtım sence niye açtım derdimi paylaşmak için dalga mı geçiyorsun anlamadım bütün insanlığa kinini kusuyorsun resmen şuan yeni açtım burayı seni takip ediyorum ve kendi hiç derdin yokmuşsun hatta kimseyi sevmiyormuşsun gibi insanlara nefretini kusuyorsun neye sülaleme sövsün gerçek hayatınızı o kadar merak ediyorum ki gerçekten mutlu musunuz ben hiç sanmıyorum
Farkındayım zaten bazı şeylerin ama insan bir motive bekliyor kahretsin o yüzden gelmiştim neyse çarşamba ilk seansımıza gidiyoruz umarım güzel dönüşler elde edeceğiz
Çok teşekkür ederim hanımefendi sinirlerimi fena bozdu hayır kocamla pijama televizyon yaparken birilerinin fikrini görüşlerini almak istedim ben çok mu abartıyorum yoksa gerçekten sıkıntılı bir durum mu seven insan bazı şeylere gözünü kapatır sormak istedim iki de bir bu konuyu neden açtığımı sorguluyor adı gayet mutlu ama hiç sanmıyorum bütün kini ve nefretini üstüme yığdı gerçekten ben aslında çok sabırlı bir insanım eşime de bu yüzden sabrediyorum inanın kendini değersiz hissederek orada kalmaya devam edecek bir kadın değilim. Kendisi destek almak istediğini bana bu kötülüğü yapmak istemediğini belirtti bilmiyorum umarım olumlu sonuçlar elde ederizBak gitmeniz çok iyi birşey işte. Geliyorsa bu bir çaba belirtisi. Motive niye etmeyelim iyiliğini isteriz kendi değerini bil önce. Hastalığın seyri için dikkat etmesi gereken herşeye dikkat etsin yeter üslup sorunu var bunu normalleştirme artar bu zaten psikolojik şiddet. Baktı ses yok fiziksel şiddete kadar gider.
Huysuz biri ile geçinmesi de zor ilerde çocuk da olursa daha zor. Hayırlısı diyelim.Canını sıkma çözersiniz umarım.
Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Hanımefendi sülalem şeker hastası, hiç böyle hakaret eden biri yok ama.Eşiniz sadece hastalığının arkasına sığınıyor, biraz gözünüzü açmaya çalışıyoruz ama siz eşinize toz kondurmuyorsunuz.Ne diyeyim, bari çoluk çocuğa karışmadan önce aklınız biraz başınıza gelir diyeceğim ama siz böyle kabullenmiş gibisiniz bu adamı.Çok teşekkür ederim hanımefendi sinirlerimi fena bozdu hayır kocamla pijama televizyon yaparken birilerinin fikrini görüşlerini almak istedim ben çok mu abartıyorum yoksa gerçekten sıkıntılı bir durum mu seven insan bazı şeylere gözünü kapatır sormak istedim iki de bir bu konuyu neden açtığımı sorguluyor adı gayet mutlu ama hiç sanmıyorum bütün kini ve nefretini üstüme yığdı gerçekten ben aslında çok sabırlı bir insanım eşime de bu yüzden sabrediyorum inanın kendini değersiz hissederek orada kalmaya devam edecek bir kadın değilim. Kendisi destek almak istediğini bana bu kötülüğü yapmak istemediğini belirtti bilmiyorum umarım olumlu sonuçlar elde ederiz
12 senelik evliyim hayır kavga etsek de öyle şeyler demedik hiçÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Benim eşimde de buna benzer sıkıntılar var ama hemen kestirip atmadım hiçbir zaman istemsizce kontrolsüzce yapıyor bazı insanlar. Sonra pişman oluyor. Bırakıp gitmek elbette kolay ama bence önemli olan birbirini anlamaya çalışmak diye düşünüyorum tabi bu durum bir tarafın zora düşmesi anlamına da geliyor onu kaldırmak önemli olanÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Moralinizi bozmayın herkesin ilişkisi kendisinin kaldırıp kaldıramaması konusudur Esas olan. Birine ağır geleni diğeri kaldırabilir. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve bu problemle baş edip edemeyeceğiniz. Ben hastalıktan dolayı yaptığını düşünmüyorum. Ama hastalık tetikliyor diye düşünüyorumFarkındayım zaten bazı şeylerin ama insan bir motive bekliyor kahretsin o yüzden gelmiştim neyse çarşamba ilk seansımıza gidiyoruz umarım güzel dönüşler elde edeceğiz
6 yıllık eşim bana bir kere gerizekali dese evliliğimi sorgularım. Sizin kendinize öz saygınız yok mu hanımefendi?Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Sevgili hanimefendicigim. 6 buçuk senelik evliliğimde eşime bir kere bile salak vb bir kelime kullanmadım. O da bana kullanmadı.Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Biz esimizle birbirimize salak gerizekali demiyoruz esinizde size sakayla karisik aptal demiyor ayrimin farkinda degilmisiniz? Seker hastaliginin ardina siginmis ofke kontrolu yasiyor bunun sekerle ne alakasi var gitsin terapi alsin duzelsin sizde esinize hak verelim aman idare et deriz diye umarak actiniz konuyu heraldeÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?