- 28 Ekim 2023
- 12
- -10
- 6
- 26
- Konu Sahibi Anonimsin60
-
size de saygısızlığı normalleştirmiş kafanızı güleÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
size de saygısızlığı normalleştirmiş kafanızı güle
güle kullanın maşallah
Birlikte başvurmayı planlıyoruz umarım bir faydasını görebilirimTerapi almasini isteyin. Seker hastasi tanidiklarim var hicte boyle degiller sadece bahane.
Hayır eşim gerizekalı demiyor diyemez de.siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz?
inIlk seker hastasi esiniz mi her seker hastasi boyle kufur mu ediyor zannediyorsunuz buna siginmasina izin vermeyerek baslayin işe...size aptal derken aptal yerine koymaya calisiyor resmen
siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz?
inIlk seker hastasi esiniz mi her seker hastasi boyle kufur mu ediyor zannediyorsunuz buna siginmasina izin vermeyerek baslayin işe...size aptal derken aptal yerine koymaya calisiyor resmen
Hayır eşim gerizekalı demiyor diyemez de.
Sevdiğim arkadaşıma da demiyorum aptal falan, diyecek olsam sevdiğim arkadaşım falan da olmazdı o.
Siz bunları normalleştirmişsiniz. Niye açtınız bu konuyu o halde
Eşim de demiyor, ben de arkadaşima, eşime aptal diyip gülmem, bana yapilirsa da hoşlanmadigimi belli ederim. 15 yaş muhabbetlerinde normal gorulebilir sizin dediginiz durum.
Madem cok normal, aliştiniz niye konu aciyorsunuz ki. Diyabet hastasi yakindan tanidigim 1-2 kişi var boyle huylari yok bildigim kadariyla.
Muhtemelen birlikte destek alacağız o da sonrasında çok pişman oluyorGitsin tedavi olsun
Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Hayır demiyoruz. Hem kendi dilimize hem karşımızdaki insana saygımız var çünkü.Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Aynı tavırla karşısına geçip konuştuğumda her şeyin farkına varıyor elbette sonrasında kendisi dile getiriyor destek almak istediğiniEşiniz sinirlendiğinde ailesinden başka birine ya da arkadaşlarına da böyle hakaretler ediyor mu? Buna nasıl tahammül ediyorsunuz anlamadım kendinize hiç mi saygınız yok? Siz sinirlenip böyle konuşsanız eşiniz napar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?