- 22 Şubat 2022
- 439
- 182
- 53
- 35
- Konu Sahibi Anonimsin60
-
O gayet sakinken Sizde ona söyleyin aynı onun tavrıyla hemde biraz empati kursun bu durumun arkasına sığınmamalı çözüm yolları aramalı belki işe yarar ne biliyimÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Diyabet ile gerizekalı kelimesini bagdastiramadim.Bana kocam bi gerizekali desin hadi :)) kendinizi niye aşagilatiyosunuz. Diyabeti vsrsa gitsin tedavi olsun sizinle zoru ne. Ayrica o demoralize.
Bana sürekli gerizekalı, aptal, beyinsiz gibi şeyler ve hatta S*** G (Defol) gibi laflar sarfediyor
ben o sinirle kalkıp o kapıyı çarpsam her şey o an bitecek inadından geri gelmeyeceğini biliyorum
Bu yazdıklarınız birbirinden çok zıt ifadeler. Bir insandan “sürekli” küfür ve hakaret işitiyorsanız gurursuzsunuzdur, bu 2+2=4. Çok kanınıza dokunsa daha ilk küfründe caydırıcı bir tepki verirdiniz, bir daha yapmazdı zaten. Benim babam da şeker hastası, özellikle açlık durumunda ani asabiyet durumları oluyordu ama ağzından kötü söz duymadık şimdiye kadar. Bu diyabetten değil tamamen eşinizin karakterinden.çok kırılgan bir insanım ve onursuz değilim
Kafanızda ne kadar normalleştirdiyseniz artık alışmışsınız hakarete küfüre. Eşimiz bize niye geri zekalı desin ya?siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz?
Diyabettendir o yaa baska bisey duramazdikkBu yazdıklarınız birbirinden çok zıt ifadeler. Bir insandan “sürekli” küfür ve hakaret işitiyorsanız gurursuzsunuzdur, bu 2+2=4. Çok kanınıza dokunsa daha ilk küfründe caydırıcı bir tepki verirdiniz, bir daha yapmazdı zaten. Benim babam da şeker hastası, özellikle açlık durumunda ani asabiyet durumları oluyordu ama ağzından kötü söz duymadık şimdiye kadar. Bu diyabetten değil tamamen eşinizin karakterinden.
Kafanızda ne kadar normalleştirdiyseniz artık alışmışsınız hakarete küfüre. Eşimiz bize niye geri zekalı desin ya?
Allah'ım bu kadar lafı duyup nasıl seni çok seviyorum diyorsunuz ya benmi çok takıntılıym sizmi gurursuzsunuz anlamıyorumKızlar merhaba, biz iki yıllık evliyiz eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz kendisi diyabet hastası bazen şekeri yükseldiğinde ve indiğinde ani sinir patlamaları yaşayabiliyor sevgiliyken bu tarz durumlara çok maruz kalmıyordum hiç denk gelmiyordum ama tabi sinirli olduğunu biliyordum. Bana sürekli gerizekalı, aptal, beyinsiz gibi şeyler ve hatta S*** G (Defol) gibi laflar sarfediyor ben çok kırılgan bir insanım ve onursuz değilim sadece sonradan pişman olduğunu dile getiriyor ama ben o sinirle kalkıp o kapıyı çarpsam her şey o an bitecek inadından geri gelmeyeceğini biliyorum sizce ne yapmalıyım kendime çok kızıyorum kaldığım için ama gidersem bütün emeklerim heba olacak bazen beni çok zorluyor sabrımı taşırıyor ama onu da seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum
Evet benim eşimde bana derdi arada sırada. Senin gibi sinirlenirdimÇok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Kendinize hakaret ederek eşinizin hakaret etmesini engellediniz yani. Ne büyük başarı, ne mantıklı hareket.Evet benim eşimde bana derdi arada sırada. Senin gibi sinirlenirdim
Ama onun istediğide o zaten
Sinirlenmemi istiyor
Ama ben naptım onun gerizekalı diyeceği konularda ondan önce ben diyorum “offf ne aptalım salağım ben”
Oda ağzını açamıyor
Adamdan beni sinirlendirme zevkini aldımKendinize hakaret ederek eşinizin hakaret etmesini engellediniz yani. Ne büyük başarı, ne mantıklı hareket.
Yaa bende aynısını yapıyorum işteEvet benim eşimde bana derdi arada sırada. Senin gibi sinirlenirdim
Ama onun istediğide o zaten
Sinirlenmemi istiyor
Ama ben naptım onun gerizekalı diyeceği konularda ondan önce ben diyorum “offf ne aptalım salağım ben”
Oda ağzını açamıyor
Bu şekilde yapıyorum genel olarak ama ben tamamen bu kelimelerden arınmak istiyorum açıkçasıO gayet sakinken Sizde ona söyleyin aynı onun tavrıyla hemde biraz empati kursun bu durumun arkasına sığınmamalı çözüm yolları aramalı belki işe yarar ne biliyim
Ben artık duyarsızlaştımYaa bende aynısını yapıyorum iştesonra hatasını anlıyor tabi gönlümü alıyor ama ben kırıldığımla kalıyorum
Demiyoruz valla 6.yılıma gireceğim ilişkimde hiç o tarz espiride olsa tartışmada olsa olmadı aramızda birşey.aptal mısın salak mısın tarzı konuşan bir kişi vardı sadece arkadaşım olarak bende uyardım bir daha bu şekilde konuşma hoşlanmıyorum dedim.kendiside bir daha yapmadı yapsaydı kestirip atardım sonuçta hoşlanmıyorum yani.bence sizde gerekirse kestirip atın saygısızlık bu ve uyarmışsınız hala yapıyor.Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta
Hanımefendi malesef eşiniz yaptığı bu hatayı kabul dâhi etmiyor, hatta sizde kabul etmiyorsunuz. Seker hastası o yüzden ile başlayıp,Kesinlikle öyle kendisi zaten buna sığınmıyor aksine ben bu hastalığa sahip olmadan önce de sinirliydim sadece senin hata yapmana dayanamıyorum diyor ama bende bir insan olduğumu ve hata yapabileceğimi dile getiriyorum elbette
in
Şeker böyle bir hastalıkKızlar merhaba, biz iki yıllık evliyiz eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz kendisi diyabet hastası bazen şekeri yükseldiğinde ve indiğinde ani sinir patlamaları yaşayabiliyor sevgiliyken bu tarz durumlara çok maruz kalmıyordum hiç denk gelmiyordum ama tabi sinirli olduğunu biliyordum. Bana sürekli gerizekalı, aptal, beyinsiz gibi şeyler ve hatta S*** G (Defol) gibi laflar sarfediyor ben çok kırılgan bir insanım ve onursuz değilim sadece sonradan pişman olduğunu dile getiriyor ama ben o sinirle kalkıp o kapıyı çarpsam her şey o an bitecek inadından geri gelmeyeceğini biliyorum sizce ne yapmalıyım kendime çok kızıyorum kaldığım için ama gidersem bütün emeklerim heba olacak bazen beni çok zorluyor sabrımı taşırıyor ama onu da seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?