Esim ile iliskimiz ?

Kadın kadının halinden anlamayacaksa... Kelimelere ne çok takılıyorlar burada. Sanki herkes Türk Dili profesörü!

Konu sahibi arkadaşım; eşinin hayatında başka herhangi bir problem olabilir mi? İlişkiyi siz başlatmayı deneseniz? Bu sizin de ihtiyacınız. Bu sebeple gurur yapmanıza gerek yok. Bir de üstünde durmasak da görsel ve yazılı medyada sunulan sahneler ve aşırı açık bayanlar cağımız erkeklerinin cinsel gücünü düşürüyor bence.

Deh ne kız, at mı bu adam? İlişkinizde adamı at gibi gördüğünü hissettiriyorsan isteksizlik normal, ne diyeyim. İlişkinizde tutku hissedemedim.

( Astoria Astoria yorumum hemen seninkinin altına gelecek, o yüzden açıklamak istedim: yorumum sana yönelik değil, genele yönelik)

bi Deh lafı ne olay olmuş ya, yani ilk 1-2 üye yazdıktan sonra aynı şeyi yazıp durmanın ne anlamı var anlamıyorum

mina retriever mina retriever sordun mu peki hiç eşine neden bu uzaklık diye?

( Astoria Astoria yorumum hemen seninkinin altına gelecek, o yüzden açıklamak istedim: yorumum sana yönelik değil, genele yönelik)

bi Deh lafı ne olay olmuş ya, yani ilk 1-2 üye yazdıktan sonra aynı şeyi yazıp durmanın ne anlamı var anlamıyorum

mina retriever mina retriever sordun mu peki hiç eşine neden bu uzaklık diye?

Anladım dalga geçenlere yönelik yazdınız sanırım :) Ben dalga geçmek maksatlı yazmadım; o "dehledim" lafı aslında ilişkiyi nasıl gördüğüne dair çok şey anlatıyor konu sahibi farkında olmasa da. Ben ilişkilerinde tutku hissedemedim, konu sahibinin ilişkiyi bir tür "görev" gibi gördüğünü düşünüyorum. Baştaki görev çocuk yapmak içinmiş. Şimdiki sıkıntısı da eşine karşı tutku hissettiği için değil "karı koca görevini" yerine getirememekten dolayı duyduğu rahatsızlık. Katılan olur katılmayan olur muhakkak, benim görüşüm bu yönde.

Deh demenizle mi oldu? O zaman ben de size "çüş" diyorum. Kendinizi başka şekilde ifade edemez miydiniz?:işsiz:
Ordaki deh demenin ne olduğunu anlamadın mı?Yani ben ısrar ettim de yaptık demek istemiş.Neden hemen çüş diyorsunuz

Adama enerjisi bol şeyler yedir fındık fıstık falan.Evde de biraz açık giyin.Sen yanaş sırnaş gıdıkla mıncıkla öp okşa.Ama öncelikle evde onun hoşuna gidecek şekilde giyin tahrik et giyiminle.Nasıl anlatsam bilemedim şimdi ama seksi giyin demek sitedim

Back
X