Esim ile odalari ayirdik

Vallaha esiniz anladığım kadarıyla size iyi bir eş normalde. Kıskançlık bir dereceye normal diyelim, ama hemen böyle birbirinize girdiğinize göre bu devamli bir konu mu? Bence yataklar öyle basit kavgalar yüzünden ayrilmamali.hatta kavgalar ertesi güne uzatilmamali. Kavga yerine iletişime geçin.

bir de, konu eninde sonunda barışıp evliliğe devam edeceğiniz bir şey olduğu sürece asla yatak ayırmayın. mümkünse küs de uyumayın. bu adet zamanla o kadar çok kin biriktiriyor ki eşlerde. ...

Kiskanc yapım var ama daha önce hiç böyle bir şeye takilmamistim. Hamileligide sığınmıyorum gercekten her konuya asiri hassaslastim . Ama dediginiz gibi ben aşırıya kaçtım.

Aramak var aramak var. Ne için aradığını kendin de bilmiyor gibisin. Hem ayrıca yeni evli arkadaşlar eşlerinizin tel. Sizin elinizde mi geziyor? Niye özel eşyalara saygı yok? Eş bile olsa tel. kurcalanmamalı. Şifre koyup özellikle saklamaya çalışıyorsa ayrı

Eşiminde yatak ayırması bilmiyorum ne olacak.Suan geldi yine aynı durumdayız saçma sapan .

Ay hamileliğin arkasına sığınmayın ya. Hiç hamile kadın görmesek inanıcaz. Kocanıza işler ama bu yöntem 😂
Size işlemesi
Merhaba tez vakitte minoşa kavuşursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım🙏🏼
Senin doğrun nasılsa öyle ilerle çünkü ilerde tekrarı olmasın. Zaten barışmak içinde sana erik almış hatasının farkına varmış. Bende ilk evlendiğimiz zamanlar kavga ederdik hemde çok yatak ayırırdı çok üzülürdüm ama değmiyo sonuçta eşin sen ona oda sana destekçisiniz bir süre sonra alışıyosun ve kavga bile etsen yan yana oturuyosun ☺ Git sarıl o zaten yumuşar canını sakın sıkma barıştığında diceksin gereksiz yere üzülmüşüm. 😅
Teşekkür ederim şimdi cesaretimi toplayıp deneyecgim😂

Merhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
böyle konuların olmazsa olmazı ilk geceden yapılan çocuk da var tabi oh oh maşallah ,Allah bol bol gerekli kişilere akıl fikir gerekli kişilereyse sabır versin

Eşiminde yatak ayırması bilmiyorum ne olacak.Suan geldi yine aynı durumdayız saçma sapan .

Valaha ben gidip sarılıp ilk adımı atarım. Sorunun detaylarını sonra yine konuşursunuz. Ama huzursuzluga bir son verin ikiniz. Yakında anne baba olacaksınız. Sorunları halletmeyi öğrenmeniz lazim. Küsmek yol değil

Yaptığın yanlış benim eşimde eskiden işyerinde çalıştirdıği eleman kızı aramıs ogun hal hatır sormak için kız benle mesajlaşırken soyledi.ama eşim bahsetmedi üstelik rehberdende silmiş ben görmeyim diye hiç belli etmedim bile sonradan sordum neden sildin dedim.sen sorun çıkarırsin diye dedi.üstelemedim hatta guldüm olurmu öyle şey dedim dolaylı olarak laf çarptım okadar değmez mevzular yüzünden huzurunuzu kaçırmayın

Sizce arayıp aramama durumunu ilk sorduğunuzda eşinizin cevabının Hayır olması sizin kıskançlık yapıp mevzuuyu buraya kadar getireceğinizi tahmin etmiş olmasımıydı?
Eğer öyle değilse haklısınız .

Sizce arayıp aramama durumunu ilk sorduğunuzda eşinizin cevabının Hayır olması sizin kıskançlık yapıp mevzuuyu buraya kadar getireceğinizi tahmin etmiş olmasımıydı?
Eğer öyle değilse haklısınız .
Tahmin etmiş olabilir

bir erkek is yerinden bayani bir kez arayinca ne oluyor mesela?
kiskanc bayanlarda byikilmaz bir dusunce sekli var sanirim her delam verdiklerinin eslerinin pesinden kosacak falan saniyorlar
Bence sıkıntı olan araması değil sorduğunda eş kişisinin önce hayır deyip kemküm etmesi sonra olayı tasdiklemesi..

Bence sıkıntı olan araması değil sorduğunda eş kişisinin önce hayır deyip kemküm etmesi sonra olayı tasdiklemesi..
kiskanc insanla birliktelik cok zor.
dogruda soylesen kavga yanlista soylesen kavga.
aradim dese niye aradin diye aldatma senaryolari cizilecek kadar buyuk kavga
aramadim dese dogru cevabi biliyorum aramissin kesin aldatiyosum diye kavga
genelde boyle yani.
kiskanc insanlar genelde hic yogurdum eksi demiyor.
ya benim bi tavrim mi adami yada kadini yalana tesvik etti acaba demiyor
arama meseleside sıkıntı olmasa niye aradin yada aradin mi diye sormaz zaten.

kiskanc insanla birliktelik cok zor.
dogruda soylesen kavga yanlista soylesen kavga.
aradim dese niye aradin diye aldatma senaryolari cizilecek kadar buyuk kavga
aramadim dese dogru cevabi biliyorum aramissin kesin aldatiyosum diye kavga
genelde boyle yani.
kiskanc insanlar genelde hic yogurdum eksi demiyor.
ya benim bi tavrim mi adami yada kadini yalana tesvik etti acaba demiyor
arama meseleside sıkıntı olmasa niye aradin yada aradin mi diye sormaz zaten.
Doğru söylüyorsunuz .Sorduğumda konu sahibide konunun buralara kadar geleceğini tahmin edebileceği için eşinin öyle davrandığını söyledi..Kıskanç biri olmak zor kıskanç biriyle yaşamak daha zor :bicak:

Back
X