Esim ile odalari ayirdik

Merhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
Kıskanç bir yapım var diyip sonra ki yorumlarınızda hamilelikten herhalde diyorsunuz.Böle yaparak ancak eşinizi bıktırırsınız.Ne var aradıysa unutmuş olamaz mı?He size yalan söylediğini düşünüyosanız güvensizlik vardır ortada ona göre davranın.Asla aramayacağım affetmeyeceğim demişsiniz muhtemelen arkasında duramayacaksınız bu lafın o yüzden bir daha büyük laflar etmeyin.Eşiniz sever sizi neden sevmesin ama sevgi de zamanla azalabilen birşey unutmayın bunu

Iyıde sizde eşinizde iş arkadası ıle tabıkı konuşacak.Eğer konuşmadan farklı seyler cıkıyosa o zaman sorun cıkarın.Lakin bole bı durum yoksa iş arkadasları tabıkı bırbırını arayabılır.

Muhtemel eşiniz ilk hetap da size aramadım diyip aradığını gizlediği için bu şekilde davranmışsınız. En doğal hakkınız bu şekilde hissetmeniz ve hamilelikle birlikte daha bi basın çıkmış bir duygu patlamadı da olmuş olabilir. Ben de sizin yerinizde olsam yaptığına aynı şekilde karşılık verip bağırıp çağırabilirdim beni aptal yerine koyup yalan söylemeye çalıştığı için belki açık açık konuyu anlatıp evet deseydi olay büyümücekti. Ama hatanız şu hamileyken özellikle olmasanız bile yatağınızı ayırmamanız. Hatasını anlatmak için yapabilirsiniz ama yatak ayırmak yerine farklı bir şekilde davranmalısınız. Oda gayri ihtiyar sizin çalışmayıp onun çalıştığı ile sanki sizin hamileliğiniz zor değilmiş gibi davranıp oradan vurmaya çalışmış. Yinede ne kadar haklı olsanız da o yatakları ayırmayın hatta doğum yaptıktan sonra bile

bir de, konu eninde sonunda barışıp evliliğe devam edeceğiniz bir şey olduğu sürece asla yatak ayırmayın. mümkünse küs de uyumayın. bu adet zamanla o kadar çok kin biriktiriyor ki eşlerde. ...
Yaptığın yanlış benim eşimde eskiden işyerinde çalıştirdıği eleman kızı aramıs ogun hal hatır sormak için kız benle mesajlaşırken soyledi.ama eşim bahsetmedi üstelik rehberdende silmiş ben görmeyim diye hiç belli etmedim bile sonradan sordum neden sildin dedim.sen sorun çıkarırsin diye dedi.üstelemedim hatta guldüm olurmu öyle şey dedim dolaylı olarak laf çarptım okadar değmez mevzular yüzünden huzurunuzu kaçırmayın
Valla helal olsun gerçekten size ben yapamazdım sizin gibi. Si nerden biliyorsunuz ki o kızı yada konuşmaları kızın samimiyetine inanıyorsanız o ayrı kendinize güveniz harika :D

Of gerçekten sizin gibi insanlarla yaşamak çok zor. Okuyunca benim burada tepem kayniyor. Yahu iş arkadaşı. Bende iş arkadaşlarımla konuşuyorum, bazen oluyor akşam 11de vatsapta sakalasiyoruz grupta. Eşime anlatıyorum o da gülüyor. Bırakın takıntılı kıskançlığı, bugün yatak ayıran yarın ev ayırır
Bakın ne güzel söylemişsiniz eşime söylüyorum birlikte gülüyoruz :) ne hoş demekki eşinizde sizden birşey saklamayıp usul usul anlatıyor ki içiniz rahat :) bence buradaki olay ilk doğruyu söylememesi ve hamilelik hormonları. Bence sizde dediğinizle bayanın anlattığına bakın. Ki fazla abartmış yatak ayırmaya kadar yada yüzünü görmeyeceğim diyecek kadar saçmalamış.

Bakın ne güzel söylemişsiniz eşime söylüyorum birlikte gülüyoruz :) ne hoş demekki eşinizde sizden birşey saklamayıp usul usul anlatıyor ki içiniz rahat :) bence buradaki olay ilk doğruyu söylememesi ve hamilelik hormonları. Bence sizde dediğinizle bayanın anlattığına bakın. Ki fazla abartmış yatak ayırmaya kadar yada yüzünü görmeyeceğim diyecek kadar saçmalamış.
Eşim bu derece takıntılı olsa muhtemelen bende saklardım. Hanimefendinin kıskançlığı eşinin bu tarz tepki geliştirmesine sebep olmuş olabilir. Üstelik hamilelik tamam ekstra bi duygusallık katıyor ama kimseyi de takıntılı kıskanç haline getirmiyor. Bence bu tarz saplantili hatalarımız olduğu zaman bahanelere sığınmak yerine oturup düşünmeliyiz acaba gerçekten hata bende olabilir mi diye

Kıskanç değilsiniz hastalık seviyesinde paranoyaksınız. Kız abi diyor yanlış bir hareketi de yok diyorsunuz eee o zaman? Napsın sizin kocanızı millet bilmiyorum ki almışsın evlenmişsin ilk aydan çocuğu da yapmışsın daha neyin darlaması bu neyin affetmemesi anlamıyorum 🤦🏻‍♀️

Gerçekten çok gereksiz bir trip olmuş.
Hayat boyle ufak şeylerle eşinize uzak duracak kadar uzun değil
Bakın sadece bir virüsle yaşlısı küçüğü demeden herkesin hayatı değişti.
1 saat sonra hayatta olacağımızın garantisi yok
Yapmayın
Ben ne zaman sevdigim insana çokta önemli olmayan sebeplerden kızsam kirilsam ölüm var derim kendime. Uzatmam. O da uzatmayisimi sever ve hicbirsey olmamış gibi keyiflice konuşur tadını çıkartırız.
Erik falan almış ne güzel bunu eşinden bulsa mutluluktan delirecek insanlar var burda herseyinize şükredin.

Esim işle alakalı aradim dedi.Ama takıldıgım nokta ilk hatirlamyrm aradgmi vs diye söyleyince ben ona takildim. Hamilelikten dolayıda hassasim.Ama çok üzülüyorum .
Kıskanç bir yapınız varsa en baştan uğraşmak istemediği için aramadım demiştir. Kotu niyeti yoktur başka şüphelendiğiniz şeyler mi oldu ki bu kadar büyüttunuz bunu?

Ortada sorun yok inanın.Sergilediğiniz tavırlar hiç hoş değil, eşinizin de yatakları ayırması doğru olmamış. Eşiniz ufak ışık yaktığında barışın gitsin, büyük de konuşmayın, asla masla falan. uzatmayın lütfen.

Fikirlerinizi beyan ettiginiz hepinize tesekkur ederim. Dun buraya yazmak iyi geldi.Esimle konuştuk. Tepki gosterecegimi düşündüğünden bu şekilde davranışta bulunduğunu söyledi yanlis yaptigini ve tekrarlamayacagini da belirtti.Sizinde soyledikleriniz bu yondeydi zaten.Silkinip bazı şeylere çeki düzen vermem gerektiğine inanıyorum. En ufak detaylara da çok fazla takılıp kendimi eşimi yıpratıyorum farkına vardım

Eşin memursa dönüşlü çalışılıyordur. Belki işle alakalı birşey konuştular eşinde biliyosa huyunu söylememiştir sana

Merhabalar yeni katıldım. Ablalarımdan ve tecrübeleri kişilerden yardim istiyorum.7 aylik evliyim ve 6 aylık ogluma hamileyim . Esimle ikimizde memuruz fakat suan riskten dolayi calismiyorum .Esim evine bağlı dediğimi iki etmez fakat 2 gün önce tartıştık. Is yerinde benimde tanıdığım bir bayanı aradığı için. Ilk sorduğumda aramadım dedi fakat daha sonradan aramışsın dediğimde evet falan diye kem küm etti. Aynı şeyi ben sana yapsam sen 1 dk bile çalışamazsın vs diye tartışmaya başladık.Aradigi kişise abi diyen biri ters bir mesajini veya farkli bir seyini gormedim kizin.Neyse biz esimle başladık tartışmaya bana yeter seni çektiğim vs dedi benimle asla konuşma bilmem ne fln dedi. Bende ona bağırdım sonra yatakları ayırdı.Mesaj atmis evdeyken bi ihtiyacın olursa ara onun dışında arama ben işten erken çıkmaya Calsyrm zor şartlarda Calsyrm sen bana bunları yapiyosun dedi.Bende seni asla aramayacağım ve affetmeyecegim dedim.Bir kaç gündür ayrı yatıyoruz evde köşe kapmaca oynuyoruz.Dun tatlı erik falan almış seviyorum diye odaya bırakmış bende yedim ama teşekkür etmedim .Neyse dun yemek yaptım yemedi bende bugün yemek yapmadım. Odamdan çıkmıyorum. Bu durumumuza çok üzülüyorum. KISKANC bir yapım var. Evliliğimi ayakta tutmak için neler yapmalıyım, ailemle de paylaşamıyorum üzülmesinler diye. Bana akıl verin . Ya da eşim artık beni sevmiyor mu bilmiyorum .
Sana ders veriyor bebeğinizde olacakmis biraz ılımlı ol.Adama git saril demiyorum ama acik kapi bırak yanina gelebilsin sana adım atabilsin.Bundan fazlasini yapma ama sonradan pisman olursun yalamaya döner iş surekli küser senden bekler.Sen normal davrsn yemegini de yap teşekkürünü de et suratini asma.

Kimse kimsenin mali değil bu dünyada evlendiniz diye adamı bu kadar sıkmayın daha, bak en ufak tartışmada içindeki dökmüş herkes gibi, yeter seni çektiğim demiş...7 ay olmuş daha çok yeni bir evlilik 7 yıl sonra kaçar gider bu adam biraz daha sakin ılımlı olmaya çalışın.

sırf bütün hamile kadınlar "hamilelikten dolayı hassasım, herşeyi takıyorum, sinirleniyorum" dediği için hamile kalmak istiyorum. mümkünse de 5 yıl sürsün hamileliğim.

konu sahibi, evliliğinizi kurtarmak için ergenliğinizi sonsuza uzatmayarak sonladırıp, kıskançlıktan vazgeçebilirsiniz.

Back
X