eşim ile oyun...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar
benim derdim yine eşim...
hafta içi ikimizde calisdigimiz için fazla gorusemiyoruz...
hafta sonu da sürekli başka şeylerle uğraşıyor. ..oyun oynuyor bilgisayarda yada telefonunda...Kendimi çok yalnız hissediyorum. ..zaten burda çok yalnızım. ..bide eşimin beni kayle almaması beni çok üzüyor...monotonlasti artık hayatımız. ..aslında çok iyi bi insandır. ..ama ne bileyim zaten kendimi ıssız ada da hissediyorum böyle dahada çok etkiliyor. ..Hayat böyle devam edermi yaaa...bilmeyenler için yazayım. ..ben başka bi ülkeye gelin geldim nerdeyse 4 yıldır burdayım. ..ama adapte sorunum var. ..çok yalnız hissediyorum kendimi çooook. ..yorumlarınıza ihtiyacım var. ..daha 4 yıl böyleyse ömür nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. .?

oyun :) ahhhh ben ondan cooook cektıım bende baska bır sehırde yasıyorum aılelerden uzagız yalnızız yanı .delı edıyordu evlılıgın ılk basları ve paso oyun oynuyordu .sonra ınadımı koydum ortaya kırmadıgım sey kalmadı bılgısayarı bıle kırdım ama bozulmadı evde huzur olmuodu ama sonra dank ettı artık pes ettı ve zmanlada bıraktı yanı :)

Inşallah benimkide zamanla bırakır. ..canı sıkılıyor Muş ondan oynuyormus çok tartisdim amaaaa offfffffffff. ...

Merhaba arkadaşlar
benim derdim yine eşim...
hafta içi ikimizde calisdigimiz için fazla gorusemiyoruz...
hafta sonu da sürekli başka şeylerle uğraşıyor. ..oyun oynuyor bilgisayarda yada telefonunda...Kendimi çok yalnız hissediyorum. ..zaten burda çok yalnızım. ..bide eşimin beni kayle almaması beni çok üzüyor...monotonlasti artık hayatımız. ..aslında çok iyi bi insandır. ..ama ne bileyim zaten kendimi ıssız ada da hissediyorum böyle dahada çok etkiliyor. ..Hayat böyle devam edermi yaaa...bilmeyenler için yazayım. ..ben başka bi ülkeye gelin geldim nerdeyse 4 yıldır burdayım. ..ama adapte sorunum var. ..çok yalnız hissediyorum kendimi çooook. ..yorumlarınıza ihtiyacım var. ..daha 4 yıl böyleyse ömür nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. .?
Beraber oynamayı deneyin daha çok eğlenirsiniz, daha çok bağlanırsınız,paylaşacak şeyiniz ve ortak noktanız artar.Biz nişanlımla beraber oynuyoruz. Evlenince de oyun odası tarzı bişi yapmayı düşünüyoruz.

Ya kaybetme korkusunu tetikleyeceksiniz ya da oynadığı oyunlardan aldığı keyfe alternatif bir şey üreteceksiniz.
Başka türlüsü imkansız.
Bakın zor demiyorum imkansız.

Yani bazen anlayamıyorum bu erkekleri. Çocukluklarını mı yaşayamamış bunlar?
Evlisin, sorumlulukların var ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun.
anadan babadan kaynaklı yanlış eğitim kısmen.
İnşallah eşin en kısa zamanda aklını başına toplar.

Yani bazen anlayamıyorum bu erkekleri. Çocukluklarını mı yaşayamamış bunlar?
Evlisin, sorumlulukların var ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun.
anadan babadan kaynaklı yanlış eğitim kısmen.
İnşallah eşin en kısa zamanda aklını başına toplar.
ben egeye tablet almayarak böylemı yapcam acaba cocugu bı an dusundum :D

ben konu sahıbıne oyuna dahıl olmasını onerıyorum

Evde canı sıkılıyorsa oyuna sarıyordur, şu kutu oyunlarından scrabledır, travial pursuittir o tarz oyunlardan yada play station gibi wii gibi konsol oyunlardan alsanız ikiniz beraber oyun oynarsınız keyifli olur bence.
Hatta puzzle yada maket gibi yine beraber yapabileceğiniz bir şeyler de alabilirsiniz. Evde sıkılmaya vakti kalmaz o zaman bence

ben egeye tablet almayarak böylemı yapcam acaba cocugu bı an dusundum :D

ben konu sahıbıne oyuna dahıl olmasını onerıyorum
bu eşinin huyuna suyuna gitmektir bu. Ne zamana kadar?
4 yıl doymayan adam için okkalı bir çözüm bulmak lazım.
Anası kulağını çekse işe yarar belki.:KK53:

bencede birlikte oynayın hatta eve ps-xbox falan alın bak o adam dizinin dibinden ayrılmaz oturun oynayın ay ne var oyun oynamakta hatta maç yapın kazanana ödül koyun hareketlendirebilirsiniz bu şekilde ilişkinizi:KK59:

Konuştunuz mu peki eşinizle bunu?
Nasıl yalnız hissettiğini vs...
Duygularınızı açın,

Oyun oynamaması içinde cilve işve yollarına başvurun:oops: Bir erkeği kendi silahı ile furun:KK53:
Sen eşine hallen o da sizinle oynar:KK53:

teknoloji iyi olduğu kadarda köyüde..bağımlılık yapıyor insanlarda..eşinize anlatın bu durumu biraz gezdirsin sizi..en azından 1 gününü size diğer günü kendisine ayırsın..

Konuştunuz mu peki eşinizle bunu?
Nasıl yalnız hissettiğini vs...
Duygularınızı açın,

Oyun oynamaması içinde cilve işve yollarına başvurun:oops: Bir erkeği kendi silahı ile furun:KK53:
Sen eşine hallen o da sizinle oynar:KK53:

Evet konuştum tamam yarım saat sonra bırakıyorum diyor saatler geçiyor bırakmıyor. ..gezdirmeyen bi adam değil geziyoruz ama eve adım atar atmaz tekrar oyun başında off. .

Yalnız değilsin tatlım teknolojiyi bizim kocalarımız bağımlı hale getiriyorlar.Eşimde telefonda sürekli vine izliyor.Sabah kalkar kalkmaz telefonuyla ugraşıyr nete giriyor , arabalar bakıyr , whatsa. uğraşıyr.Sinir olmamak elde değil.Kafasında kırasım geliyor telefonu .

Yalnız değilsin tatlım teknolojiyi bizim kocalarımız bağımlı hale getiriyorlar.Eşimde telefonda sürekli vine izliyor.Sabah kalkar kalkmaz telefonuyla ugraşıyr nete giriyor , arabalar bakıyr , whatsa. uğraşıyr.Sinir olmamak elde değil.Kafasında kırasım geliyor telefonu .

bazen bende içimden diyorum al şu laptopu at kır herkes kurtulsun. ..ama bişey yapamıyorum. ..ay bu evlilik ne kadar zor bişey yaa kafayı yicem...4 yıldır sorun sorun bitmedi. ..ne diyeyim allah beterinden korusun kizlaar. ..

Back
X