eşim ile oyun...

oyuna dahıl olmanızı onerırım.. sevgilim sürekli maç izler birlikteyken.. birlikte izlemeyi denedim maçlara gitmeyi teklif ettim hatta forma bile aldık.. daha eglenceli artık :)

Benim esim de tam bir oyunkolik. Ancak ben bunu dert etmiyorum, çünkü birlikte de vakit geçiriyoruz. O kendine kalan vakti oyun da harcıyor. Ben oyun oynamayi pek sevmiyorum, onun yerine ben de kitap okuyorum, burda takılıyorum ya da komsularimla sohbet ediyorum.

Benim eşimde playstation hastası,ve halı saha maçları oluyor gece. Üstelik o da ben de çalışıyoruz.Ve çok az vakit geçiriyoruz.Onun da kafasını dağıtması gerektiğini düşünüyorum.Ya da ben farklı bir aktivite,oyun bulup beraber oynuyoruz.Bir kere basketbol maçı bile yaptık. :KK31:

oyun :) ahhhh ben ondan cooook cektıım bende baska bır sehırde yasıyorum aılelerden uzagız yalnızız yanı .delı edıyordu evlılıgın ılk basları ve paso oyun oynuyordu .sonra ınadımı koydum ortaya kırmadıgım sey kalmadı bılgısayarı bıle kırdım ama bozulmadı evde huzur olmuodu ama sonra dank ettı artık pes ettı ve zmanlada bıraktı yanı :)
bütün kocalar aynı mı yaa bizde aylık evliyiz ama şu oyunlardan banada gına geldi bende sizin gibi yapıcam kırıcam bigün herşeyi rahatlıcaz :D

sozlumle ilerde evimizde bir odayi sirf oyun odasiayirip ikimiz play station oynayacagiz cooookk severim ayrica cok eglenceli :) arkadas grubumua turnuva duzenleyince iddialasinca dahada heyecan ve renk katiyor :) bence sizde esinize ayak uydurmaya calisin :)

bütün kocalar aynı mı yaa bizde aylık evliyiz ama şu oyunlardan banada gına geldi bende sizin gibi yapıcam kırıcam bigün herşeyi rahatlıcaz :D
:) Hehe bence de erkek lerin format aynı malesef ama inat etmek gerek inşallah ben iyi sonuç aldım inandım la umarım herkes kurutlur oyun illetin den :)

Merhaba arkadaşlar
benim derdim yine eşim...
hafta içi ikimizde calisdigimiz için fazla gorusemiyoruz...
hafta sonu da sürekli başka şeylerle uğraşıyor. ..oyun oynuyor bilgisayarda yada telefonunda...Kendimi çok yalnız hissediyorum. ..zaten burda çok yalnızım. ..bide eşimin beni kayle almaması beni çok üzüyor...monotonlasti artık hayatımız. ..aslında çok iyi bi insandır. ..ama ne bileyim zaten kendimi ıssız ada da hissediyorum böyle dahada çok etkiliyor. ..Hayat böyle devam edermi yaaa...bilmeyenler için yazayım. ..ben başka bi ülkeye gelin geldim nerdeyse 4 yıldır burdayım. ..ama adapte sorunum var. ..çok yalnız hissediyorum kendimi çooook. ..yorumlarınıza ihtiyacım var. ..daha 4 yıl böyleyse ömür nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. .?
Sen de onunla birlikte oyunoynasan belki o da seninle birlikte film izler yada ne istersen yani başka şeyler yapar belki. Yalnız bırakma hepten uzaklasir.

Ben olsam o cok sevdiği oyuncagini bozar eline verirdim.Ne yani benden değerli mi de ona vakit daha çok ayırıyor. :)

Back
X