- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum,bir süredir de üyeyim.
Eşimle ciddi sorunlarımız var.Bana fikir verin ,kimseyle konuşamıyorum.Ben eşime çok aşığım, yüzüme bakan herkes bunu görüyor ve söylüyor.Bunu tek görmeyen eşim.her sabah onunla kalkar kahvaltısını hazırlar işe mutlaka ben yolcu ederim,eve gelince karşılarım.Bunu mutlulukla yaparım.Gün içinde birbirimize sarılır uyuruz,günde 100defa öper beni,bende onu..Ama yinede onunla ilk tanıştığımız zamanlara takmış durumda ve onu gerçekten istediğime inanmıyor.Ben biraz naz yaptım,bir de o zamanlar üniversitedeydim çevremde erkek çoktu.benim ilişki olarak görmediğim yüzünü bile hatırlamadığım insanı ona tercih ettiğimi sanıyor,ne desem inanmıyor.O zamanlar daha eşimle tanışmamıştık bile,sadece varlığımızı biliyoruz.Bütün bunlar yüzünden,bu yüzden ilgisiz olduğumu söylüyor.Artık benimle cinsel bir bağı kalmadı.Ama sanki hiçbir şey olmamış gibi bana sarılır,öper.gece sarılıp uyur. Eşim zor bir insan, doğduğu andan itibaren aşırı şımartılmış ve ilgi hep onun üzerinde olmuş,dünya onun etrafında dönmüş sanki.Kızlar etrafında pervane olmuş.Şimdi bana fikir verin onu ihmal etmediğimi nasıl anlatabilirim.Hareketlerimle bunu ona gösterebilirim? Artık boşanmanın eşiğindeyiz ama ben eşimi çok seviyorum.
Evet,yeni değil zaten olayların tarihini hatırlamıyorum bile.Ama işte eşim garip o zamanlar böyle şeyler söyledi ama ben ciddiye almadım çünkü çok saçma geldi ama saplantı halini aldı.Eşim çok ağır zor bir görevi var.Doğudayız Özel harekatta görevli terör,mayın,çatışma..ne ararsanız var.Bir de evde böyle sorunlar var.Ben de söyledim "neden evlendin o zaman?" dedim.Aşabileceğimi düşündüm dedi,ama kendimi itilmiş hissediyorum,beni umursamıyorsun diyor....
Eğer bunu size soruyorsa, sizde mutlaka ''senin ilgi anlayışın nasıl, nasıl ilgi gösterilir '' diye ya da buna benzer sorularla anlamaya çalışın, neyin eksik olduğunu ?
Cinsel bağınızın tekrar canlanmasını sağlayın,
madem seviyor ve seviliyorsanız; çünkü bu aranızdaki sözel iletişimi dahi koparır zamanla.
kaç yıllık evlisiniz?
çocuğunuz var mı?
eşinizin cinsel sorunları ne zamandan itibaren başladı?
4.yılımızdayız. iki yıldır doğudayız.son 1yıldır cinsel hayatımız azalarak bitti.
Cinselliği çok somut görüyor.Anlatması zor.Evliliğin temelinde sorunlar var diyor,yani en başta.Dün akşam kırmadan dostça ayrılalım dedik.Bu sefer de 2013'e erteleyelim diyor.bir tarafım senden nefret ediyor, bir tarafım senden kopamıyor diyor..Kızgınlığının sebebi de geçmiş..Aşmasını istiyorum ama olmuyor. artık iletişim kuramıyoruz çünkü söylediklerini kabul etmiyorum.o bana inanmıyor ben de ona inanmıyorum saçma geliyor.
4 yıl olmuş evleneli, hala zamanında yaptığınız flört nazlarında mı?
başka hiç bir sorununuz yok mu? iç dünyasında kafasını başka şeye takıyor da, bunu bahane ediyor olmasın??
Keşke kabul etse.Belki iletişimi doğru kurarız.bunu teklif edicem,teşekkür ederim.Bir evlilik terapistine gitseniz oldukça faydası olur; hiç denediniz mi ?
Keşke kabul etse.Belki iletişimi doğru kurarız.bunu teklif edicem,teşekkür ederim.
gerçi şark görevindeyiz demişsiniz; ama yine de bulabilirseniz iyi bir aile terapisti, güzel olur..
aile terapisti bulamazsanız, eşiniz tek de gidebilir psikologa, sizde bir sıkıntı yok zaten
Psikolog için ikna etmeye çalışıcam.Belki bende de sorun var,sürekli suçluyorum.bi kere de iğneyi kendine batır diyor.Kafam çok karışık allak bullak.Sizlerinde canınızı sıkıyorum.ama çok doldum paylaşmaya ihtiyacım vardı.Teşekkür ederim. İlgisiz olmadığımı nasıl anlatabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
onu sevdiğinizi; ondan vazgeçmeyeceğinizi, ancak bu sıkıntılarla evliliğinizin sağlıklı yürümediğini, bir uzman desteği alarak evliliğinizi sağlamlaştırmazsanız, bu birlikteliğin ikinize de huzur ve mutluluk sunamayacağını belirten güzel, açık, net, suçlayıcılıktan uzak bir konuşma yapmanızı öneririrm..
1 senedir cinsel hayatınızın olmaması, eşinizin bu sorunlara derinlemesine takıldığını gösteriyor..
acaba onu kıracak, yanlış anlaşılmaya müsait bir şeyler söylediniz mi mazideki durumla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?