- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
tabii bana düşmez sen en iyisini bilirsin ama ben yerinde olsam hem nafaka hem de tazminat talep ederdim açıkçası. nafakayı maaşın 1/4 ' i civarında hakimler takdir ediyorlarmış 150-200 etmez o da bir özel harekatçının maaşı. bunca seneye bunca strese kolayca sıyrılamasın bence sonuçta bir erkeğin canını en çok yakan şey parasıdır tabii tamamen kişisel fikrim senin en doğru kararı vermiş olduğuna inanıyorum çok da mutlu olacağına inanıyorum.
ailelerin haberi yok sanırım henüz senin ailen yönünden bir sorun yaşanmaz değil mi ?
Teşekkür ederim.. Ailem de yanımda.. Tabi bilmiyorlar yüz yüze söyleyeceğim ama babam evlenirken rahat ol bu kapı sana her zaman açık dedi.. Ben güçlü olmayım da kim güçlü olsun.
İlk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım çok şükür.[/QUOT
Allah yolunuzu açık etsin bundan sonra...kötü olduğu kadar bir sürü yeniden doğuş hikayeleri var burada..güzel günlerinize...
Canım onun canı parayla yanmaz tam tersi yardım ettim diye vicdanı rahatlarbozdum ama üzerime düşeni yaptım, parayla da düzelttim der..
O rahatlığı yaşama fırsatı veremem..
Sozun bittigi yerdeyim danceofdeath
Kadinlar boyle iste
O vicdan azicik boyle ahlak yoksunu adamlarda olsa kimse bunlari yasamazdi(
otursun kendi derdine yansın sen hayatına daha güzel bir şekilde başlarken o hala kaldığı yerde yerinde saymaya devam edecek bu tiplerin sonu hiç iyi olmuyor genelde ya büyük bir borç batağına saplanıyorlar ya da yenien evlendiklerinde analarından emdikleri süt burunlarından geliyor tatminsiz oldukları için ve ah aldıkları için Allah çok güzel bir şekilde cezalandırıyor çok örneğini gördüm duydum
Arkadaşım konuyu ilk okuduğumda aklıma geleni yazmadım, özel harekatçı zor bir görevi var bunalımları, takıntılarıda olabilir diye düşünmüştüm ama ortaya çıkanlar da pek süpriz olmadı malesef.
Demek sen çabalarken o yalan üstüne yalan, bahane üstüne bahane buluyormuş.
Yazık.
Bu saatten sonra üzüldüm değil, senin adına sevindim diyebilirm.
Kendini anlayamadığın bir şekilde suuçlu hissedip çabalayıp duracaktın.
Değmez gerçekten.
Umarım bundan sonra mutlu olursun.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum,bir süredir de üyeyim.
Eşimle ciddi sorunlarımız var.Bana fikir verin ,kimseyle konuşamıyorum.Ben eşime çok aşığım, yüzüme bakan herkes bunu görüyor ve söylüyor.Bunu tek görmeyen eşim.her sabah onunla kalkar kahvaltısını hazırlar işe mutlaka ben yolcu ederim,eve gelince karşılarım.Bunu mutlulukla yaparım.Gün içinde birbirimize sarılır uyuruz,günde 100defa öper beni,bende onu..Ama yinede onunla ilk tanıştığımız zamanlara takmış durumda ve onu gerçekten istediğime inanmıyor.Ben biraz naz yaptım,bir de o zamanlar üniversitedeydim çevremde erkek çoktu.benim ilişki olarak görmediğim yüzünü bile hatırlamadığım insanı ona tercih ettiğimi sanıyor,ne desem inanmıyor.O zamanlar daha eşimle tanışmamıştık bile,sadece varlığımızı biliyoruz.Bütün bunlar yüzünden,bu yüzden ilgisiz olduğumu söylüyor.Artık benimle cinsel bir bağı kalmadı.Ama sanki hiçbir şey olmamış gibi bana sarılır,öper.gece sarılıp uyur. Eşim zor bir insan, doğduğu andan itibaren aşırı şımartılmış ve ilgi hep onun üzerinde olmuş,dünya onun etrafında dönmüş sanki.Kızlar etrafında pervane olmuş.Şimdi bana fikir verin onu ihmal etmediğimi nasıl anlatabilirim.Hareketlerimle bunu ona gösterebilirim? Artık boşanmanın eşiğindeyiz ama ben eşimi çok seviyorum.
Eşiniz bahane arıyor gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?