Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

Canım onun canı parayla yanmaz tam tersi yardım ettim diye vicdanı rahatlar bozdum ama üzerime düşeni yaptım, parayla da düzelttim der..

O rahatlığı yaşama fırsatı veremem..

Konu sahibinin sen olmana ayrı bi'üzüldüm.
Umarım bundan sonrasında şans, mutluluk, en önemlisi huzur senin tarafında olur hakkında hayırlısı olsun

Sozun bittigi yerdeyim danceofdeath

Kadinlar boyle iste
O vicdan azicik boyle ahlak yoksunu adamlarda olsa kimse bunlari yasamazdi (

Ben de sözün bittiği yerdeyim.. Artık ne kavga ediyorum ne öfkemi kusuyorum.. Bir yazı vardı ya kadın sessizce gider diye.. öyleyim tam..
Ama öbür dünyada iki elim yakasında olacak..

"Ahlak yoksunu" evet tam olarak bu..

otursun kendi derdine yansın sen hayatına daha güzel bir şekilde başlarken o hala kaldığı yerde yerinde saymaya devam edecek bu tiplerin sonu hiç iyi olmuyor genelde ya büyük bir borç batağına saplanıyorlar ya da yenien evlendiklerinde analarından emdikleri süt burunlarından geliyor tatminsiz oldukları için ve ah aldıkları için Allah çok güzel bir şekilde cezalandırıyor çok örneğini gördüm duydum

Aynen öyle Tek istediğim kendi hayatımı huzur içinde yaşamak,bunun için uğraşacağım..
Ama biliyorum o da biliyor böyle büyük bir vebalin sonunda huzur bulamayacağını...

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Şimdi çıkıyorum,akşam girersem yazarım. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..

ilk sayfayi okuduğumda kocanin tavirlari ve sözleri bana çok anlamsiz geldi 1 senedir ilişki yaşamiyoruz deyince kesin bu adamda bir pislik var dedim içimden ve son sayfaya gelince yanilmadiğimi gördüm maalesef boşanma karari alarak en doğrusunu yapmişsin canim umarim bundan sonra çok mutlu olursun

Keşke herkes senin gibi olabilse. Çoğu kadının herşeyi sineye çekip, evliliklerine devam etmesi maalesef erkeklere bu konuda daha çok güven veriyor ve kaygılanmadan bu şekilde davranmaya devam etmelerine sebep oluyor. Emin ol ki sen hayatında verebileceğin en doğru kararı verdin. Ve sana bunları yaşatan eşin, bedelini bir şekilde mutlaka ödeyecektir. Umarım çok çok daha güzel günler seni bekliyordur.

Arkadaşım konuyu ilk okuduğumda aklıma geleni yazmadım, özel harekatçı zor bir görevi var bunalımları, takıntılarıda olabilir diye düşünmüştüm ama ortaya çıkanlar da pek süpriz olmadı malesef.
Demek sen çabalarken o yalan üstüne yalan, bahane üstüne bahane buluyormuş.
Yazık.
Bu saatten sonra üzüldüm değil, senin adına sevindim diyebilirm.
Kendini anlayamadığın bir şekilde suuçlu hissedip çabalayıp duracaktın.
Değmez gerçekten.
Umarım bundan sonra mutlu olursun.

Teşekkür ederim kittyy..insan düşünmek bile istemiyor bu sonucu ama elden ne gelir..yapmaz demek isterdim ama boyumun ölçüsünü aldım işte..
Ben de bazen çok kısa rahatlıyorum ama sonra mideme ağrı giriyor..sindiremiyorum...

Bugün emin misin dedi..tayin tercihlerimi ona göre yapacağım dedi.. ben de "bekar olduğunu farz ederek yap,zaten hiç evli olmamışsın" dedim.

Öyle işte.. Umarım hayırlısı olur

Sorununuzu çözebildiniz mi acaba çünkü bu konudan bende muzdaribim ve benim eşimde özel harekatçı ve bende doğudayım 43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…