Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

ay yanlış yazmısım hep :)) kafam dalgın..
bir şey soracagım sizin yada eşinizin cinsel problemlerı isteksizliği yada psıkolojık problemlerı var mı..depresyon cok etkılıyor cınsel hayatı cunku..

Cinsel isteksizliğim yok.Eskiden gece gündüz zaman sınırı yoktu.Şimdi sıfır.Depresyon olabilir ancak görüyorum ki eşimin kafası daha karışık.Bi boşanıcaz yürümüyor diyor,bi geleceğimiz için birikim yaptığını söylüyor.Bi aşamıyorum sana zarar veriyorum mutsuzsun diyor, bi ben senin istediğin kişi değilim diyor, sonra sarılıp öpüyor..

Eşim geldi kızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinize teşekkürler.

eşinizin cinsel yönden bir problemi olabilir. bunu sizinle paylaşmaktan utanıp böyle bir bahane öne sürüyor olabilir. umarım düzelirsiniz...

denemeye değer, güzel fikirler.Teşekkür ederim. Valla işim çok zor farkındayım ama her şeyi denemeye hazırım.
Her şey düzelsin istiyorum.

ya başka şartlarda biri olsa sizinle dalga geçiyo heralde diye düşünücem..
işinden dolayı psikolojik sorunları var sanırım...
ilişkiye girmeyip sizi cezalandırıcak kadar tepkili birisi niye sürekli öpsün sarılsın ,
çok saçma davranışlar...
acaba boşanmayı da sizi denemek için mi ortaya atıyo...boşanınca psikoloğa gidicem
başkasıyla da sonra sorun yaşamıyım fln demesi çok lakayt geldi, dalga geçer gibi:44:
boşanmayı düşünmüyorum,kafandan senaryo yazıyosun,psikoloğa gitmeni beklicem diyin bence:18:

bizler evlerimizde çatışma haberlerini izlerken geriliyoruz.
moralimiz bozuluyor,üzülüyoruz,kızıyoruz.
eşiniz hergün bunları yaşıyor malesef.
sinirlerinin bozulması gayet normal.
siz ilişkinize ve eşinize ne kadar değer verdiğinizi gerek küçük notlarla,
gerek mesajlarla gerekse hediyelerle belirtmeye devam edin...
onu ne kadar istediğinizi,sevdiğinizi anlatın.
size ilişkinizden ümidini kestiğini belirten konuşmalarında tamam ayrılalım demek
yerine ben seni seviyorum sensiz yaşamak istemiyorum gibi şeyler söyleseniz belki
işe yarar.belki zor olucak ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.

bence normal davranın ve dua edin eşinizin kalbini RABBİM size yeniden çevirsin yuvanız yıkılmaz inşllh bir POLİS EŞİ OLMAK NEKADAR ZORDUR EŞİNİZE BUNU SÖYLEYİN BU KUTSAL MESLEĞİ YAPTIĞINDAN DOLAYI KENDİSİYLE GURUR DUYDUĞUNUZU VE SİZİNDE KENDİSİNE DESTEK OLABİLİYORSA ÇOK BAHTİYAR OLDUĞUNUZU SÖYLEYİN RABBİM SİZİN VE BÜTÜN POLİSLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Eşinizin işi ile ilgili olarak psikolojisi bozulmış olabilir. eşin sana boşanalım dediğinde seviyorsan neden kabul ediyorsun. O boşanalım dediğinde asla senden vazgeçmem sensiz olamam ben falan de. Belki o ağzını aramak için boşanalım diyor.
Cinselliğe gelincede o istemesede sen iste. İstekli gözük. Ondan bekleme. Sen istediğini söyle.

Eşinizin cinsel problemi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de ortaya bahaneler atıyor.
Doğuda görev yapıyor olabilir, sinirleri bozuk olabilir, psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir bunları anlarım.. Ama siz de bu girdabın içinde ona yardım edemiyor, ayrıca saçma sapan çocukça ithamlarla karşı karşıya kalıyorsunuz.. Gün gelir o kendini toplar sizde bu günlerin kırıntıları kalır...
Net konuşun ve yardım almasını şart koyun.. aksi takdirde bir gün dahi bu psikolojik baskıya sabretmeyin.
O sizi göndermeden, siz çekip gidin. görsün hanyayı konyayı...
Unutmadan! bir süre sonra bu duruma alışıp, normalin bu olduğu yanılgısına düşersiniz hayatınız böyle sürer gider...
Benim gibi...

konu sahibi arkadaşım sorun sizde değil. boşuna kendinizde suç aramayın. eşinizin çocukluktan gelen bir ilgi eksikliği sorunu var. ailesi tarafından çok şımartılmış demişsiniz, böyle çocuklar genelde büyüdüklerinde de hep gözönünde olmayı hep ilgi görmeyi bekler. nasıl ki tamamen ilgisiz kalan çocuk ilgiye takıntılı olursa fazla ilgi gören de çocuk da buna takıntılı hale gelebilir. her iki durumun aşırısında yine aynı sonuç ortaya çıkar gibi : doymak bilmeyen ilgi isteği...

bu yüzden kendinizle uğraşmayın. eşinize yardım etmek ve evliliğinizi düzeltmek istiyorsanız eşinizi bir psikologa gitmeye ikna edin. eğer tek başına gitmek istemezse aile terapistine beraber gidin. sizin beraber gitmeniz ona güç verecektir. gitmek istemezse de zorlayın bence. kendi isteğiniz konusunda ısrar edin çünkü burda sallantıda olan ilişkiniz. kurtulması için eşinizin iyileşmesi gerekir, bunu da ancak uzman biri yapabilir çünkü eşinizin bu isteğinin kökleri derinlerde ve tek başına çözmesi aşması çok zor...

Olayın saçma ve karmaşını güzel anlatmışsınız :)
Beni denemeye çalışıyor olabilir,eşimin böyle garip huyları da var aslında..evlenmeden önce sevgimi aşkımı denerdi..Ama bu bir denemeyse fazla uzadı.benim psikolojim bozuldu.

Sadece eşimin değil ikimizinde psikolojisi iyice bozuldu.Boşanalım dediğinde kabul etmiyorum aslında.İstemediğimi ısrarla belirtiyorum sonra,seni mutlu edecekse giderim diyorum.İstemeye istemeye kabul ettiğimi söylüyorum.Çok uzun süre direndim.Bazen benimde sabrım taşıyor,öfkeyle karar vermem,çünkü içimdeki o acıyı ben hissediyorum,düşününce kalbim sıkışıyor.
Dün bu konuları hiç konuşmadık,ben zorlamadan zaten konuşmuyor.Biraz zamana bıraktım,hayırlısı bakalım ne olacak.

canım, anladığım kadarıyla eşinde zaten bir güvensizlik var. senden çok özgüven eksikliği bu. daha önce de sevgini deniyormuş. ama evlenmişsiniz ve bunun eşine ispat olması gerek. sevmesen niye evlenesin? niye peşinen doğuya gidesin?

çok zor görevi. biz sadece tahmin edebiliyoruz o ise yaşıyor. kime yansıtacak? senden alıyor hırsını işte. sabır güzelim. eşini seviyorsun, onun da seni sevdiğini biliyorsun. erkeklerde kötü psikoloji, güvensizlik cinsel isteği köreltir. belki bu durumu erkeklik gurur yapıyor. ona onu her şekilde sevdiğini tekrar et. nasıl ki biz kadınlar bazen aşırı alıngan oluruz ve sürekli ilgi bekleriz, o da şu an böyle bir süreçte sanırım. ama sen bir kadınsın. neler duymak istediğini tahmin etmen daha kolay.

sabır güzelim. bu günleri atlatınca emin ol eşinde de güvensilik kalmayacak.

Haklısınız,bu konuda ısrarcı olacağım.Biraz zaman geçsin çok gerildik,sakinleşelim diye bekliyorum.yıllık izinde bir psikologa gitmeye ikna etmeliyim.Gerçekten çok teşekkür ederim o kadar bunalmıştım ki farklı fikirler görüşler çok iyi geldi.

Umarım dediğiniz gibi olur.Eğer düzelecekse kesinlikle sabırla beklerim.Şu an daha sakin düşünüyorum ve biraz görevindeki yoğunluğun azalmasını bekliyorum.Hayırlısı olsun artık.

Cinsel isteksizliğini çözemedim henüz.İzinde Ailemizin yanına gittiğimizde çok mutlu çok rahat çok huzurlu oluyor.Her gün geziyoruz ,arkadaşlar, çevre çok rahatlatıyor,dinlendiriyor. ama baş başa kaldığımızda bahane buluyor.konuyu değiştiriyor.

Eşinizin görevi zor, doğuda üstelik. Tahminlerimizin ötesinde yaşıyor olmalı bir şeyleri, yüzlerce vatan haini arasında. Sanki sadece size karşı değil de herkese karşı güvensiz bir yapısı var gibi...İnsanların meslekleri karakterlerini etkiliyor. Eşiniz de muhtemelen diğer askerler gibi, katı ve dediğim dedik yapıda olmalı...
Onun özel ilgiye ihtiyacı var. Ben öğretmenim bir köyde mesela, akşam eve geldiğimde sevgilim bana öyle davransın ki köyün imkansızlıklarını, çocukların halini, beynimin yorgunluğunu unutayım istiyorum. İstiyorum ki ona sinirle bir şey söylediğimde o da karşılık vermek yerine alttan alsın, gerginliğimi anlasın. Ben ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bunu istiyorum. Eşiniz aynı evin içinde çok farklı şeyler bekliyordur eminim. Eşini yolcu etmek, kahvaltı hazırlamak zaten her evde olan şeyler bence.
- Ufak sürprizler, geldiğinde bir masaj, yorgunluk kahvesi, özel bir yemek, cebine atılan aşk dolu bir paragraf, ne bileyim basit ama o an gülümsetecek şeyler günü kurtarabilir.
-Ayrıca "ne beklediği" de sorulmalı. Mutlaka güzel bir anda ya da film izlerken alakasız bir zamanda sorulabilir tam olarak ne istediği. Bu tarz bir konuşmanın içinde ya da kavga ederken "ne bekliyorsun benden" diye sormak pek işe yaramayacaktır.
-"Yerine koyma"nın da beklentileri öğrenmek için iyi bir yol olduğunu düşünürüm. "Sen ben olsan nasıl davranırdın? Ne yapardın benim yapmadığım, bilemediğim, anlayamadığım?" gibi...

Evli değilim ama ilginizi çekerse önerilerim bunlar...

Artık sorunlardan çok çözüme odaklanmaya çalışıyorum o nedenle her türlü öneri dikkatimi çekiyor emin olun.Elimden geldiğince eşime destek olmaya çalışıyorum.Görevi gerçekten zor.dışarıdaki yoğunluk ve tehlike yetmezmiş gibi rutin mesai sorunları da var. Çok sıkıntılı.Kendisi de söylüyor,işte sorun evde sorun diye.Biraz zaman belki ikimizi de iyi gelir.Dua ediyorum düzelsin diye ama sihirli değnek de beklemiyorum.Sabır,sabır,sabır. Allah kimsenin yuvasında böyle sorunlar yaşatmasın,hiç sorun yaşatmasın.

eşinizin şu dönem psikolojısı bozuk, iyi gitmeyen bir cinsel hayat onu ıyıce strese sokuyor.
sızı hem sevıyor ılgı beklıyor hem de hazmedemedıgı seyler var ama bu tamamen su donem ruh saglıgının ıyı olmadıgı ıcın öne sürdüğü bahaneler...
acaba kendısının cınsel sorunları mı var yoksa sızın onu arzulamadıgınızı düşünerek geri mi çekılıyor.

Ben de merak ettim:26:Umarım herşey yoluna girmiştir arkadaşım..

konu eski ama... şimdi ne oldu..???

Beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. kendi konum ama açıkçası girmeyi pek istemiyordum malum tatsız konular..
Her neyse çok şeyler oldu, şimdi kısaca özet geçeyim müsait ve kafa olarak hazır olduğumda isterseniz uzun uzun anlatırım. Şu an daha fazla yazamam

Bütün o saçmalıklarının,sözde hazmedemediği iftiralarının kendi pisliğini örtmek için kılıf olduğunu gördüm maalesef..
Aslında baya süre iyiydik şöyle, çöplerin üzerine 2cm toprak attık diyelim ve ilk yağmurda kokusu çıktı işte..
meğer altında daha neler neler varmış..
yalanlardan bir hayat kurmuş telde mesajlar msnler..sevgililer...neler neler.

Günlerce,haftalarca uzun uzun kavga ettik,bağrıştık,konuştuk..en doğrusu için uğraştım hep..Affedenler oluyor ya belki bende
affederim dedim ama olmuyor.. unutmuyorum ve asla affetmiyorum. midem almıyor...
kısaca bu koşullarda %99 boşanıyorum... hayırlısı....

doğudayız malum..az bir zaman sonra tayinci,buradan gidiyoruz ve
buradan taşınırken anlaşmalı boşanıp o yoluna ben yoluma,öyle karar verdik.

sitede online görünebilirim çünkü sürekli açık ama pc başında olmayacağım.
o nedenle niye cevap vermiyor bize diye düşünmeyin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…