- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi danceofdeath
-
sadece şu var.O zamanlar internet üzerinden biliyorduk birbirimizi.bende ona hiç ilgi göstermedim.Bu biraz kasıtlıydı.Ama diyor ki bir kadın severse ilk o anda belli eder sen bana hiç ilgi göstermedin sorularıma cevap vermedin çünkü aklın ondaydı diyor.Oysa ben o kişiyle görüşmeyi bırakmıştım zaten.Hiç sevgilim bile olmamış biri için şu yaşadığıma bakın,hayatta neler var.
Yazarken bile inanamıyorum.O kadar saçma ki! ben başka bir erkeği düşünmem diyorum.benim için dünyada senden başka erkek yok diyorum anlamıyor.Çok kızıyorum bu duruma yani gerçekten eski sevgilim olsa bahsettiği kişi anlıcam da sevgilim bile değil!Ben asla saymıyorum,zihnimde o kadar yok.
4 yıllık olayı ki dediğine göre olayda yok temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sürmesine bir anlam veremedim.
madem bu kadar rahatsızdı hiç evlenmeseydi.
boşanalım diyip ertelemeside garip.
neden uzatıyor ki madem bosanmak istiyor.
işi gücü yok düşünecek birşey bulamıyor kafasına takıyor desem öyle de değil.
işi stresli bir iş.
acaba psikolojisi iş dolayısıyla bozukta orda kimseye birşey diyemiyor gelip sana mı patlıyor.
bahane bulamadığı içinde eski olayı mı öne sürüyor.
bir erkek buna flört döneminde takılsa, anlarım.. çok takıntılı der geçerim
ama evlenmişsiniz, 4 sene olmuş, hala nasıl bundan bahseder aklım almıyor
başka sorunlarınız yok mu? tek sorun bu mu evinizdeki?
sanırım eşinizin işi çok zor ve stresli olduğu için sinirleri bozulmuş olabilir. sonuçta çatışma filan diyorsunuz yani kim böyle ağır stres altındayken aşk meşk düşünebilirki. belki başına birşey gelmesinden ve sizi yarı yolda bırakma korkusuyla bilinçaltı olarak sizi kendinden soğutmaya çalışıyordur. tabi bu benim naçizane fikrim. yalnış bir yorum yapmak da istemem.
Benimde aklım almıyor.ona göre bu tek sorun bütün hayatımızı etkiliyormuş. onunla ilgilenmediğimi söylüyor.sevseymişim en baştan belli edermişim.İnanmıyor bana. Huzur istiyormuş..vs..vs.İşi zor evde sorunlar kaldıramıyorum diyor.Bende kar kalksın yollar açılsın dilekçemizi veririz dedim yine sadece sustu.Sürekli ben tamam ayrılalım diyorum ama hiç istemiyorum.bunca soruna rağmen hiç soğumadım.Bu kadar severken hiçbir şey yapamıyorum ya,deliriyorum.
Evet, özellikle çocuk konusunda böyle düşünüyor.Babasız kalan bir çocuk ve eş geride bırakamaz.Bunu tam söylemedi ama ima etmişti o yüzden asla çocuk konusunda ısrarcı olmadım.Doğru bir yorum yaptınız.
Psikolog için ikna etmeye çalışıcam.Belki bende de sorun var,sürekli suçluyorum.bi kere de iğneyi kendine batır diyor.Kafam çok karışık allak bullak.Sizlerinde canınızı sıkıyorum.ama çok doldum paylaşmaya ihtiyacım vardı.Teşekkür ederim. İlgisiz olmadığımı nasıl anlatabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
evet aslında buda başka bir açıdan bakınca mantıklı geliyor.
doğu göreviniz ne zaman bitiyor.
daha güvenli bir şehire geçince düşünceleri de değişir mi acaba.
2013 te batıya dönücez. Ama düzelir mi bilmiyorum ve o zamana kadar nasıl durucam bilemiyorum.Her gün ağlıyorum.Ailelelirimiz torun diyor ben evliliğimi kurtarma derdindeyim.Dert biter mi?
Bir de bana dokunmayarak beni cezalandırdığını söyledi.Çok ağır ama durumun ciddiyetini gösteriyor. Aşamıyorum diyor.
İnşaallah bir aile tarapisti bulabilirsiniz ve ikna edebilirsiniz.
İlgisiz olmadığınızı anlatmaya çalışmayın eşinize, geri teper..
Bu konuda sonkez olarak karşılıklı konuşun; dediğim gibi ilgi isteme şekli ne bunu sorun ona.
Neyin eksik olduğunu somut duygulara anlatmaya zorlayın onu..Sonrasında bu konu üzerinde hiç durmayın.
Siz durdukça, önemsedikçe o bunu abartacaktır..
Normal ilgisinizi gösterin gerisini boşverin, bu sizinde özgüveninizi yitirmenize belkide bunalmanıza neden olur çünkü.
psikolojik destek almalı bence
buna ikna olur mu dersiniz?
Sevdiği yemekler olan bir sofra hazırlayın bir gün.
Mumlar filan.
Ve o sofrada, durumunuza üzüldüğünüzü ve artık olmayan cinselliğinize bile üzüldüğünüzü , aslında onu her anlamda istediğinizi açıklayın.
Eğer bunu yapamazsanız, hediye filan alın,onun sevdiği şeyleri yapın.
Durup dururken sarılın, öpün...
Ne bileyim ben bekarım ama fikir yürütmem gerekirse, şehvetli davranın :))))
:)) Bunlar zaten denendi..benim öpmeme gerek kalmadan o beni öpüyor. Çok garip değil mi? sevdiği yemekleri yapıyorum.bu akşam da sarma yaptım,bayılır.1saat kadar sonra gelecek birazdan mutfağa geçicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?