Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

bir erkek buna flört döneminde takılsa, anlarım.. çok takıntılı der geçerim

ama evlenmişsiniz, 4 sene olmuş, hala nasıl bundan bahseder aklım almıyor

başka sorunlarınız yok mu? tek sorun bu mu evinizdeki?

İnanın söyledikleriniz hepsini bende söyledim.Bir tarafı benden nefret ediyormuş,bir tarafı benden kopamıyormuş.Bu kavgalara rağmen bu sorunlara rağmen hala bana sarılır öper, uyurken beni hiç bırakmaz.gece uykusunda öper.Çok garip çözemiyorum.Bu yüzden bende ne yapacağımı bilemiyorum

sanırım eşinizin işi çok zor ve stresli olduğu için sinirleri bozulmuş olabilir. sonuçta çatışma filan diyorsunuz yani kim böyle ağır stres altındayken aşk meşk düşünebilirki. belki başına birşey gelmesinden ve sizi yarı yolda bırakma korkusuyla bilinçaltı olarak sizi kendinden soğutmaya çalışıyordur. tabi bu benim naçizane fikrim. yalnış bir yorum yapmak da istemem.

Benimde aklım almıyor.ona göre bu tek sorun bütün hayatımızı etkiliyormuş. onunla ilgilenmediğimi söylüyor.sevseymişim en baştan belli edermişim.İnanmıyor bana. Huzur istiyormuş..vs..vs.İşi zor evde sorunlar kaldıramıyorum diyor.Bende kar kalksın yollar açılsın dilekçemizi veririz dedim yine sadece sustu.Sürekli ben tamam ayrılalım diyorum ama hiç istemiyorum.bunca soruna rağmen hiç soğumadım.Bu kadar severken hiçbir şey yapamıyorum ya,deliriyorum.

Evet, özellikle çocuk konusunda böyle düşünüyor.Babasız kalan bir çocuk ve eş geride bırakamaz.Bunu tam söylemedi ama ima etmişti o yüzden asla çocuk konusunda ısrarcı olmadım.Doğru bir yorum yaptınız.

evet aslında buda başka bir açıdan bakınca mantıklı geliyor.
doğu göreviniz ne zaman bitiyor.
daha güvenli bir şehire geçince düşünceleri de değişir mi acaba.

Dilerim daha huzurlu mutlu yaşayabileceğiniz bir şehre taşınırsınız ve evliliğinizin tadını çıkarırsınız. Bunlar geçici dönemler. Madem başka sorununuz yok bu sıkıntılı dönemde kendisine destek olun güler yüzünüzü eksik etmeyin. Sonuçta burada ne aldatan kocalar hürmet görüyor okuyorsunuzdur. Ağır stres altında ekmek parası kazanan eşinize destek olun derim. Umarım herşey yoluna girer.

İnşaallah bir aile tarapisti bulabilirsiniz ve ikna edebilirsiniz.

İlgisiz olmadığınızı anlatmaya çalışmayın eşinize, geri teper..
Bu konuda sonkez olarak karşılıklı konuşun; dediğim gibi ilgi isteme şekli ne bunu sorun ona.
Neyin eksik olduğunu somut duygulara anlatmaya zorlayın onu..Sonrasında bu konu üzerinde hiç durmayın.

Siz durdukça, önemsedikçe o bunu abartacaktır..
Normal ilgisinizi gösterin gerisini boşverin, bu sizinde özgüveninizi yitirmenize belkide bunalmanıza neden olur çünkü.

evet aslında buda başka bir açıdan bakınca mantıklı geliyor.
doğu göreviniz ne zaman bitiyor.
daha güvenli bir şehire geçince düşünceleri de değişir mi acaba.

2013 te batıya dönücez. Ama düzelir mi bilmiyorum ve o zamana kadar nasıl durucam bilemiyorum.Her gün ağlıyorum.Ailelelirimiz torun diyor ben evliliğimi kurtarma derdindeyim.Dert biter mi?

Bir de bana dokunmayarak beni cezalandırdığını söyledi.Çok ağır ama durumun ciddiyetini gösteriyor. Aşamıyorum diyor.

psikolojik destek almalı bence

buna ikna olur mu dersiniz?

Haklısınız, biraz boş verip zamana bırakmak lazım belki.İlgi beklentisini sormaya çalıştım ama bu kadının içinden gelir diyor.yani "öz" de sorun yoksa zaten ilgi olur diyor.

Çok çözümsüz görünüyor değil mi? Umutsuzluğum yüzünden sanırım.Gelişmelerden haber veririm sizlere.Hepinize çok teşekkür ederim.

Sevdiği yemekler olan bir sofra hazırlayın bir gün.
Mumlar filan.
Ve o sofrada, durumunuza üzüldüğünüzü ve artık olmayan cinselliğinize bile üzüldüğünüzü , aslında onu her anlamda istediğinizi açıklayın.
Eğer bunu yapamazsanız, hediye filan alın,onun sevdiği şeyleri yapın.
Durup dururken sarılın, öpün...
Ne bileyim ben bekarım ama fikir yürütmem gerekirse, şehvetli davranın :))))

psikolojik destek almalı bence

buna ikna olur mu dersiniz?

umarım ikna olur. Bir kere boşanırsak kesin tedavi olurum başkalarına da acı çektirmeyim dedi.Yani bizden umudunu kesmiş,bizden geçti artık diyor.Ama ben boşanmadan psikolog teklifimi yapıcam.Umarım işe yarar.

:)) Bunlar zaten denendi..benim öpmeme gerek kalmadan o beni öpüyor. Çok garip değil mi? sevdiği yemekleri yapıyorum.bu akşam da sarma yaptım,bayılır.1saat kadar sonra gelecek birazdan mutfağa geçicem.

:)) Bunlar zaten denendi..benim öpmeme gerek kalmadan o beni öpüyor. Çok garip değil mi? sevdiği yemekleri yapıyorum.bu akşam da sarma yaptım,bayılır.1saat kadar sonra gelecek birazdan mutfağa geçicem.

Of yaaa... E napacağız o zaman ?
Sormadınız mı , "hayatım biz niye cinsellik yaşamıyoruz?" diye ?

sizi tedirgin etmek istemem ama hayatında başka biri olabılırrr....çunkı benım eşimde ılk dönemlerde bana sarılır uyur öperr ama hatalarımı yuzume vurur ayrılıcam derdıııı...senınkı mantıklı bişi bulamadığı için kendıne kılıf arıyor gıbı anladığım kadarıyla sende çok ılgılısınnnn..bunlar bahane olup başka bırıne verılmış sözler olabılırrr uzgunum ama bunu değerlendırrr..

doğuda olduğunuzu okumamıştım diğer ardkşların dediği gibi işi görevi yüzünden de olabılır bu yaşadıklarııı ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN

acaba sızde sızde cınsel ısteksızlık mı vardı ona karsı oda o yuzden mı sogudu oda...
yanı anlattıgınıza gore gayet ilgili bi eşsiniz ne istiyor anlamadım acaba bahane mı aryor ne yapmıssınızkı bu kadar adam boyle trıplerde şaşırmıs o kendını

ay yanlış yazmısım hep :)) kafam dalgın..
bir şey soracagım sizin yada eşinizin cinsel problemlerı isteksizliği yada psıkolojık problemlerı var mı..depresyon cok etkılıyor cınsel hayatı cunku..

Acaba böyle ufak ufak notlar falan mı yazsan??? Bir yerlere sıkıştırsan.
Bazen uzun uzun mektuplar yazıp ceketinin cebine sıkıştırsan. Buldukça
okusa. Sonra mesela ilgisini çektiğini bildiğin şeylerle ona süprizler yapsan.
Mesela futbol takımının efsane oyuncusunun, efsane gölü onun için önemlidir.
Onu bulsan arşivlerden çerçeveletip versen ya da bir parça vardır ilk kez
birlikte dinlediğiniz onu dinletsen telefonda. Özel anların aklında olduğunu
vurgulamış, ona önem verdiğini göstermiş olursun. Baktın hala gelişme
yok, al karşına '' Ben uğraştım kocacım ama sorun benim ilgi göstermemem
değil bence, bir uzmana gitmeye ne dersin?? '' de. Eğer ilişkinizi kurtarmak
istiyorsa kabul eder.

Ama ben de yukarıda bır yerde bahseden arkadaşlar gibi mesleki stresten
kaynaklanan şeyler olabileceğini de düşündüm.

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…