- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
nasıl anladın
kendi hatasını kapatmak için bahaneler üretmiş
şimdi ne diyor pişmanmı
hakkında hayırlı olsun
Bu onun yetersizliği olup da sana yıkmaya çalışma olabilir mi? Artık cinsellik olarak aranızda bir şey kalmaması bana bu çağrışımı yaptırdı. Yani bir erkek bu noktaya geliyorsa fizyolojik bir ihtiyacında altında daha derin sebeplere bakmak lazım.
% 99 boşanıyorum yazmışsın..
hakkında hayırlısı olsun..bazen erkeklerden nefret edesim geliyor!
Yoook canım öyle bir durum...Nedeni aramıyorum umurumda değil! bir ara biraz düzeldik çünkü,sonra gerçekler yüzümde patladı! Böyle bir durumu sindirmek diye bir şey yok..
İyi ki çocuk olmamış Allah büyük işte..
% 99 boşanıyorum yazmışsın..
hakkında hayırlısı olsun..bazen erkeklerden nefret edesim geliyor!
ve ben de... burada gördüklerimden sonra asla "benim kocam yapmaz" demiyorum asla..
Of offf
boyle sitede asina oldugum isimler kotu seyler yasayinca o kadar uzuluyorum ki(
Aslinda konu guncellendiginde gormustum aklimdan da gecmisti ama yazamamistim
Cunku bir erkek durup dururken cinselligi bitirirse,
esine karsi olur olmadik kiskanclik krizleri yasatiyorsa, guvenmiyorsa
aslinda kendisi bir seyler karistiriyordur ve esini de kendisi gibi saniyordur(
Neyse ki atlatmissin biraz ...
Hala ayni evdesiniz degil mi?
Keske bu surecte de ayri kalsaniz, o zaman daha da saglikli dusunup karar verebilirsin...
Gitmedim Cudana, aynı evdeyiz...Garip,bir çok saçma sapan nedeni var.. içgüdüsel olarak gidemedim,yani resmi olarak boşanma gerçekleşir ancak öyle giderim dedim... başına bir şey gelse vicdan azabı çekerim.. kv ve kp beni çok sever ben de onları,melek gibiler.. Kadın içine doğmuş gibi arıyıp,iyi ki sen ordasın,iyi ki oğlumun yanındasın,senin sayende rahat uyuyoruz gibi konuşuyor içim acıyor.. Kendime de kızıyorum hay vicdanıma .... diye saydırıyorum!!
Ayrı olsak belki özlerim içim yumuşar..Böyle çok daha doğru sağlıklı karar verdiğimi düşünüyorum. Gözlerimde ki perde kalktı parçalar yerine oturdu..Duygusal krizleri de atlattım artık mantıklı olmaya çabalıyorum,bir bu kaldı bana
Düşünsene bir daha nasıl güvenirim.. Sırtımı dayadığım dağ gibiydi,everest gibiydi yıkılmaz,ulaşılmazdı,sağlamdı.. Meğer boşluktaymışım... Hepsi yalanmış,her şey....
Hangi birini affedeyim düşün düşün bitmiyor..
Tamam canım şimdi detaylı baktım da konuna
Erkekler işte böyle sonunun nere varacağını hesap etmeden bir halta yelteniyor. Sonra arap saçı..değer mi gerçekten?? Anlamak zor bunları
Madem evli olduğunu söylüyor karşısındaki insanlar da biliyor bunu bu maceranın adı ne? Peki cinsellik olayını nasıl yapıyormuş, görüştüğü birileri mi varmış?
Gitmedim Cudana, aynı evdeyiz...Garip,bir çok saçma sapan nedeni var.. içgüdüsel olarak gidemedim,yani resmi olarak boşanma gerçekleşir ancak öyle giderim dedim... başına bir şey gelse vicdan azabı çekerim.. kv ve kp beni çok sever ben de onları,melek gibiler.. Kadın içine doğmuş gibi arıyıp,iyi ki sen ordasın,iyi ki oğlumun yanındasın,senin sayende rahat uyuyoruz gibi konuşuyor içim acıyor.. Kendime de kızıyorum hay vicdanıma .... diye saydırıyorum!!
Ayrı olsak belki özlerim içim yumuşar..Böyle çok daha doğru sağlıklı karar verdiğimi düşünüyorum. Gözlerimde ki perde kalktı parçalar yerine oturdu..Duygusal krizleri de atlattım artık mantıklı olmaya çabalıyorum,bir bu kaldı bana
Düşünsene bir daha nasıl güvenirim.. Sırtımı dayadığım dağ gibiydi,everest gibiydi yıkılmaz,ulaşılmazdı,sağlamdı.. Meğer boşluktaymışım... Hepsi yalanmış,her şey....
Hangi birini affedeyim düşün düşün bitmiyor..
Hiç biriyle yüz yüze gelmemiş ama gelmesine gerek yok telde her şeyi fazla fazla yapmışlar!! Benim için aynı şey.. fark yok! O o...pular evli olduğunu biliyorlar ama ölüyorlar aşklarından..hepsi ikinci olmayı kabul etmiş ama 3.4.5. falan olmuşlar..
Neyse ben eminim, onlarda ağlayarak uyumanın bitmeyen dayanılmaz baş ağrıları ile uyanmanın ne demek olduğunu iyice yaşayacaklar.. Tabi ben benim adama bakarım!! O o...pular umurumda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?