Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

nasıl anladın
kendi hatasını kapatmak için bahaneler üretmiş
şimdi ne diyor pişmanmı
hakkında hayırlı olsun

Bu haltı yiyenler gibi pişman..o gün hepsini bitirdi de neye yarar.. Benim için şu anda hala devam ediyor,bitirmiş olmasının hiç bir anlamı yok... düzelticem demeler bilemem ne.. neyi düzeltiyor ortada evlilik yok ki düzeltsin...en son boşanma konusunda anlaştık şimdi vicdan azabında...sen hakkını helal etmessen ben bittim diyor,mümkün değil helal etmem dedim.

Nasıl anladım.. o güne dönmek çok zor.. Uyuyordu telini de banyoda bırakmış makinenin üzerinde.. Hiç huyum değildir ama şeytan dürttü işte ekrana dokundum tel kilidi tuş kilidi yok.. 2msj alındı yazıyor,açmamla başımdan aşağı kaynar sular döküldü ( kız akşam msnde buluşalım aşkım gibi bişeyler yazmış.. sonra gelen kutusunu açtım ama kalbimin atışlarını dışarıdan duyuyorum ellerim titriyor.. bir sürü kadın p...ler g...ler n....ler daha kimler kimler!!! Adam kendine yalandan hayat kurmuş tek doğrusu evli olduğunu söylemiş.. çok dürüst ya!!!

msjları görmek bana fazla fazla fazla fazla yettiği için msn kayıtlarına bakmadım,istemedim...

Hayırlısı olacak inşallah.

Of offf
boyle sitede asina oldugum isimler kotu seyler yasayinca o kadar uzuluyorum ki (

Aslinda konu guncellendiginde gormustum aklimdan da gecmisti ama yazamamistim

Cunku bir erkek durup dururken cinselligi bitirirse,
esine karsi olur olmadik kiskanclik krizleri yasatiyorsa, guvenmiyorsa
aslinda kendisi bir seyler karistiriyordur ve esini de kendisi gibi saniyordur(

Neyse ki atlatmissin biraz ...

Hala ayni evdesiniz degil mi?
Keske bu surecte de ayri kalsaniz, o zaman daha da saglikli dusunup karar verebilirsin...

Yoook canım öyle bir durum...Nedeni aramıyorum umurumda değil! bir ara biraz düzeldik çünkü,sonra gerçekler yüzümde patladı! Böyle bir durumu sindirmek diye bir şey yok..

İyi ki çocuk olmamış Allah büyük işte..

% 99 boşanıyorum yazmışsın..

hakkında hayırlısı olsun..bazen erkeklerden nefret edesim geliyor!

Tamam canım şimdi detaylı baktım da konuna…
Erkekler işte böyle sonunun nere varacağını hesap etmeden bir halta yelteniyor. Sonra arap saçı..değer mi gerçekten?? Anlamak zor bunları…
Madem evli olduğunu söylüyor karşısındaki insanlar da biliyor bunu bu maceranın adı ne? Peki cinsellik olayını nasıl yapıyormuş, görüştüğü birileri mi varmış?

ve ben de... burada gördüklerimden sonra asla "benim kocam yapmaz" demiyorum asla..

aynen..benim kacam mükemmeldir beni aldatmaz demiyorum kesinlikle..hatta öyle şeyler öğrendim ki buradan eşimin beni aldattığını bile kısa sürede anlayabilecek duruma geldim..gözüm açıldı ya.

ve konu sahibi adına çok üzüldüm..yorumlardan görüğüm kadarıyla mantıklı ve ne istediğini bilen biri.

Güven, başarılı bir evliliğin olmazsa olmazlarındandır.Bir evliliği bir binayla kıyaslayabilirsiniz. İkisi de ufak yapı taşlarından meydana gelir; fakat önemsiz gözüken her bir taşın aslında hayati önemi vardır.
ama güven inşası daha çok bir merdivene tırmanmak gibidir. Sizi destekleyecek bir yapı bulunmaz. Bir kez kayarsın kendini zeminde bulursun.

en büyük şansı çocuk yok..
o olsa daha büyük dert.. bir kendin için bir onun için karar vereceksin.. bireysel karar vermenin rahatlığını yaşa bence...kaç yıllık evlisin?

inşallah bundan sonra çok mutlu olursun ama bence tazminat davası da aç sen onun peşinden doğuya gitmişsin hiç değilse bunu tazmin et yani bence.

Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah bu sıkıntılı süreçten en kısa zamanda kurtulursun.

Gitmedim Cudana, aynı evdeyiz...Garip,bir çok saçma sapan nedeni var.. içgüdüsel olarak gidemedim,yani resmi olarak boşanma gerçekleşir ancak öyle giderim dedim... başına bir şey gelse vicdan azabı çekerim.. kv ve kp beni çok sever ben de onları,melek gibiler.. Kadın içine doğmuş gibi arıyıp,iyi ki sen ordasın,iyi ki oğlumun yanındasın,senin sayende rahat uyuyoruz gibi konuşuyor içim acıyor.. Kendime de kızıyorum hay vicdanıma .... diye saydırıyorum!!

Ayrı olsak belki özlerim içim yumuşar..Böyle çok daha doğru sağlıklı karar verdiğimi düşünüyorum. Gözlerimde ki perde kalktı parçalar yerine oturdu..Duygusal krizleri de atlattım artık mantıklı olmaya çabalıyorum,bir bu kaldı bana

Düşünsene bir daha nasıl güvenirim.. Sırtımı dayadığım dağ gibiydi,everest gibiydi yıkılmaz,ulaşılmazdı,sağlamdı.. Meğer boşluktaymışım... Hepsi yalanmış,her şey....

Hangi birini affedeyim düşün düşün bitmiyor..

çok zor. eşinden ayrılıncada çok zorlanırsın sen bu psikolojiyle. ama acı gerçekle yüzleş. ya affet daha çoka aldatsın, yada gururunuda al git. boşanma davası açar açmaz evden ayrılabiliyorsun resmi boşanmayı beklemene gerek yok.

Allah bu saatten sonra yardımcın olsun çook zor bir durum. doğru karar vermişsin umarım bundan sonra çok mutlu olursun

okurken eridim sanki Rabbim yardımcın olsun iyiki çocuk yok cocuk oldumu ayrılmak neredeyse ımkansızlasıyor heleki senin gibi vicdanlı olunca

Hiç biriyle yüz yüze gelmemiş ama gelmesine gerek yok telde her şeyi fazla fazla yapmışlar!! Benim için aynı şey.. fark yok! O o...pular evli olduğunu biliyorlar ama ölüyorlar aşklarından..hepsi ikinci olmayı kabul etmiş ama 3.4.5. falan olmuşlar..

Neyse ben eminim, onlarda ağlayarak uyumanın bitmeyen dayanılmaz baş ağrıları ile uyanmanın ne demek olduğunu iyice yaşayacaklar.. Tabi ben benim adama bakarım!! O o...pular umurumda değil..

Anlaşılan Bu hayatta kimseye güvenemeyeceğiz..

Hakkınızda hayırlısı olsun.. allah sabır dayanma gücü versin..

Sozun bittigi yerdeyim danceofdeath

Kadinlar boyle iste
O vicdan azicik boyle ahlak yoksunu adamlarda olsa kimse bunlari yasamazdi (

Doğru ne denir ki aynı tabi…niyeti bozmuş sonuçta..
Sen bunların üstesinden gelebilecek mantıktasın ve güçtesin tanıdığım kadarıyla..sadece zamana ihtiyacın var iyileşmek için…Her şeyin hakkında hayırlısının olmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…