Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

bence esin sevgini ispatlamanı istiyor cnm ona cok guzl bı sprız hazırla yerlere balonlar koy rafyayala duvaradan sevgi sözcukleri salladır cok sık gıyın ve eve geldiginde cok sasırsın ona romantık bısıler yap ıspatla sevdigini heryere kuuck kucuk notlar koy ne bılım guzl bı sofra ve sonunda guzlce konus onla onu ne kdr sevdigini hep sevecegı omrun boyunca ondn baskasınıyla mutlu olamayacgını fıln sonra devamı gelir eminim cinsel muhabbetinizde duzelir ... eger bu işe yaramıyorsa o zmn gercektende baska sorun var demektir bence... ama ilk once on ne kdr cok sevdigini ispatla mutlu et eşinii :)

Tabii başta zor olur ama alışırım,kendimi sürekli buna hazırlıyorum..Şu anda işim yok Allah'ın dağıda.... Ama dönünce hemen bulurum, zaten yüksek lisans yapacağım kısmetse,kariyer odaklıyım artık..

şimdi de kalkıp giderim ama resmi boşanmayı bekliyorum..o zaman arkamda bir şey kalmaz,uzamaz.. her şeyi sıfırlarım..

soranlar olmuş 5yıldır evliyim.

ya cnm neden zıtlasmıssınız pıre yuznden yorgan yakmak gibi bişi esin bunları süphe ederken sen enden umursamaz davrandınki bak olacagı bu olur onun kuskularını dındırmezsen kafasında buyur yapma bosanma bence onun gonlunu al bi saplantı yuzunden bıtmesin ilişkiniz

şunu okuyana kadar dedim ki bu adam kesin birşeyler karıştırıyor bu kadarda saçmalık olmaz,,
öyle de olmuş, ve çok üzüldüm çok sinirlendim
çok istiyorum bi gün birini elime versinler ya geberteyim anca atarım sinirimi

canımm Allah sabır versin gerçekten
ne yazayım bilemedim ki başka
erkeklerden nefret edyorum böyle şeyleri okudukça
o kadar karektersiz ve miğde bulandırıcı olabiliyorlar ki
hoş kadınlarda öle..

inşallah bundan sonra çok mutlu olursun ama bence tazminat davası da aç sen onun peşinden doğuya gitmişsin hiç değilse bunu tazmin et yani bence.

Canım avukat arkadaşıyla konuştu maddi olarak anlaştık.. Gerçi parasında değilim.. Nafaka isteme dedi,zaten istemem dedim. memurlar en fazla 150-200 tl veriyormuş dedi,ben sen hayatını yoluna koyana kadar 500tl gönderirim,kiranı öderim dedi.. ki ben gider gitmez iş bulup istemeyeceğim..biriktirdiğimiz altının fazlasını bana verdi.. o konuda sorun yok..

Hayatımı mahvetmiş beyefendi şimdi düzene koymama yardım edecekmiş!! İstemem kalsın..

Ben en sorunsuz şekilde bitsin istiyorum..

bence yazmış olmak için yazma, biraz daha oku…

ne piresi ne yorganı,ne güzel giyinmeleri siz konuyu tamamen okumadınız galiba adam aldatmış kadını kaç kişiyle piresi mi kalmış bu işin

( yorumum bu konu için )oh ne ala beyimiz aldatsın, ona her şey mübahtır mantığı mı gütmek lazım ? allah aşkına ne kadar aşık olunursa olunsun, sevgiden ölüp bitilse de bağrıma taş basıp çeker giderim, kesinlikle bunun tutar yanı olamaz.hangi kadın bunu kendine yedirebilirki, hangi kadın erkeğinin başkalarıyla olan ilişkisine tahammül edebilirki ? gerçekten seven bir kadın bunu yapamaz işte, dedim ya sevgisinden geberse de yine de olması gerekeni yapmalı ve sineye çekmemeli.yoksa bu şekilde davranılmaya layık bir kadın haline dönüşür.

Son düzenleme:
ewet haklısın okudum sımdı yazılanları ılk sayfaları okumustum son sayfaları okuyunca farkına vardım sende yazmak için yazma gibi ne tersliyorsun hemn...

çok güldüm cevabınıza Allah iyiliğinizi versin

Son düzenleme:
ewet haklısın okudum sımdı yazılanları ılk sayfaları okumustum son sayfaları okuyunca farkına vardım sende yazmak için yazma gibi ne tersliyorsun hemn...

neden tersleyim canım? sadece yazdıkların alakasız kalıp hatta sırıtıyordu tavsiyeler.

ben davayı açar açmaz 1 hafta içinde ev buldum ve gittim. hatta eski eşim acele etme hem maddi anlamda hemde sevmediğin bir yer bulma rahat bak dedi. tabi kim takar onu. Allah doğru yolun yardımcısı. şu anda kafam rahat huzurluyum. ne hali varsada görsün. Aldatma falanda yok bu arada ama anlaşamıyorduk. Allah korusun benzetmek gbide olmasın ama öyle bişey olsa dakika bile durmazdım gibi geliyor. midem kaldırmazdı yani. sabrını tebrik ettim

neden tersleyim canım? sadece yazdıkların alakasız kalıp hatta sırıtıyordu tavsiyeler.

cnm ben ilk 2 sayfayı okudum hep aynıydı bende ole devm ettım snra farkına vardım ne bilim ... evet farkındayım sırıttıgının ...cok uzuldum hatta sok gecirdim diger sayfaları okuyunca

başta da dedim bu tip konuları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum..erkeklere lanet okuyasım geliyor.

ama senin gib güçlü kadınları görünce de helal olsun diyorum içimden..

sen inandıktan sonra y.lisansını da yaparsın işini de bulursun..

İyi niyetin için sağol da ben sevgimi de aşkımı da fazla fazla ispatladım..bir zahmet o ispatlasın o beni mutlu etsin diyeceğim de geçti artık..inatlaşma yok sadece kendimden eminim,içim de nokta kadar huzursuzluk yok,üzerime düşeni fazlasıyla yaptım..

Pire derken..Kaç tane kadınla aldatıldığımı bilmiyorum,benim saydığım en az 5... Pire derken??yaşadığım psikolojik şiddette bonusu.. Ben burada 10000 yaşadığımın 1 tanesini anlatıyorum canım..

Ki kararımı verdim de burada yazdım.. %99 dememin sebebi de resmen boşanmadık diye 1eksik yazdım..

tabii bana düşmez sen en iyisini bilirsin ama ben yerinde olsam hem nafaka hem de tazminat talep ederdim açıkçası. nafakayı maaşın 1/4 ' i civarında hakimler takdir ediyorlarmış 150-200 etmez o da bir özel harekatçının maaşı. bunca seneye bunca strese kolayca sıyrılamasın bence sonuçta bir erkeğin canını en çok yakan şey parasıdır tabii tamamen kişisel fikrim senin en doğru kararı vermiş olduğuna inanıyorum çok da mutlu olacağına inanıyorum.

ailelerin haberi yok sanırım henüz senin ailen yönünden bir sorun yaşanmaz değil mi ?

Son düzenleme:

cnm haklısın gercektende cok guclu bır kadaınsın helal olsun eminim kendi hayatını kurarsın ve hereyın en guzlini nasip etsin sana rabbım bu sıkıntılarını acılarını hep unuttursun...( kusura bakma ilk 2 sayfayı okumustum ondn yazdım dayanamayıp sonra diger sayfaları okudum ne kdr sacmaladıgımın farkına vardim )

Teşekkür ederim.. Ailem de yanımda.. Tabi bilmiyorlar yüz yüze söyleyeceğim ama babam evlenirken rahat ol bu kapı sana her zaman açık dedi.. Ben güçlü olmayım da kim güçlü olsun.

İlk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım çok şükür.

Bu çok önemli işte. Özellikle babalar kızların arkasında olduğu sürece bizler çok daha sağlıklı karar verebiliyoruz..yeni bir hayata başlamak için elinde ne kadar çok artın var..

kolay değil tabii bir evliliği btirmek..ama babanı çok takdir ettim.sana güven vermiş..hani gelinlikle çıkılan eve kefenle dönülür gibi saçma mantıkta olan bir baba değil...çok şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…