- Konu Sahibi danceofdeath
-
çok zor. eşinden ayrılıncada çok zorlanırsın sen bu psikolojiyle. ama acı gerçekle yüzleş. ya affet daha çoka aldatsın, yada gururunuda al git. boşanma davası açar açmaz evden ayrılabiliyorsun resmi boşanmayı beklemene gerek yok.
Beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. kendi konum ama açıkçası girmeyi pek istemiyordum malum tatsız konular..
Her neyse çok şeyler oldu, şimdi kısaca özet geçeyim müsait ve kafa olarak hazır olduğumda isterseniz uzun uzun anlatırım. Şu an daha fazla yazamam
Bütün o saçmalıklarının,sözde hazmedemediği iftiralarının kendi pisliğini örtmek için kılıf olduğunu gördüm maalesef..
Aslında baya süre iyiydik şöyle, çöplerin üzerine 2cm toprak attık diyelim ve ilk yağmurda kokusu çıktı işte..
meğer altında daha neler neler varmış..
yalanlardan bir hayat kurmuş telde mesajlar msnler..sevgililer...neler neler.
Günlerce,haftalarca uzun uzun kavga ettik,bağrıştık,konuştuk..en doğrusu için uğraştım hep..Affedenler oluyor ya belki bende
affederim dedim ama olmuyor.. unutmuyorum ve asla affetmiyorum. midem almıyor...
kısaca bu koşullarda %99 boşanıyorum... hayırlısı....
doğudayız malum..az bir zaman sonra tayinci,buradan gidiyoruz ve
buradan taşınırken anlaşmalı boşanıp o yoluna ben yoluma,öyle karar verdik.
sitede online görünebilirim çünkü sürekli açık ama pc başında olmayacağım.
o nedenle niye cevap vermiyor bize diye düşünmeyin arkadaşlar.
inşallah bundan sonra çok mutlu olursun ama bence tazminat davası da aç sen onun peşinden doğuya gitmişsin hiç değilse bunu tazmin et yani bence.
ya cnm neden zıtlasmıssınız pıre yuznden yorgan yakmak gibi bişi esin bunları süphe ederken sen enden umursamaz davrandınki bak olacagı bu olur onun kuskularını dındırmezsen kafasında buyur yapma bosanma bence onun gonlunu al bi saplantı yuzunden bıtmesin ilişkiniz
ya cnm neden zıtlasmıssınız pıre yuznden yorgan yakmak gibi bişi esin bunları süphe ederken sen enden umursamaz davrandınki bak olacagı bu olur onun kuskularını dındırmezsen kafasında buyur yapma bosanma bence onun gonlunu al bi saplantı yuzunden bıtmesin ilişkiniz
bence yazmış olmak için yazma, biraz daha oku
ewet haklısın okudum sımdı yazılanları ılk sayfaları okumustum son sayfaları okuyunca farkına vardım sende yazmak için yazma gibi ne tersliyorsun hemn...
ewet haklısın okudum sımdı yazılanları ılk sayfaları okumustum son sayfaları okuyunca farkına vardım sende yazmak için yazma gibi ne tersliyorsun hemn...
Tabii başta zor olur ama alışırım,kendimi sürekli buna hazırlıyorum..Şu anda işim yok Allah'ın dağıda.... Ama dönünce hemen bulurum, zaten yüksek lisans yapacağım kısmetse,kariyer odaklıyım artık..
şimdi de kalkıp giderim ama resmi boşanmayı bekliyorum..o zaman arkamda bir şey kalmaz,uzamaz.. her şeyi sıfırlarım..
soranlar olmuş 5yıldır evliyim.
neden tersleyim canım? sadece yazdıkların alakasız kalıp hatta sırıtıyordu tavsiyeler.
Tabii başta zor olur ama alışırım,kendimi sürekli buna hazırlıyorum..Şu anda işim yok Allah'ın dağıda.... Ama dönünce hemen bulurum, zaten yüksek lisans yapacağım kısmetse,kariyer odaklıyım artık..
şimdi de kalkıp giderim ama resmi boşanmayı bekliyorum..o zaman arkamda bir şey kalmaz,uzamaz.. her şeyi sıfırlarım..
soranlar olmuş 5yıldır evliyim.
bence esin sevgini ispatlamanı istiyor cnm ona cok guzl bı sprız hazırla yerlere balonlar koy rafyayala duvaradan sevgi sözcukleri salladır cok sık gıyın ve eve geldiginde cok sasırsın ona romantık bısıler yap ıspatla sevdigini heryere kuuck kucuk notlar koy ne bılım guzl bı sofra ve sonunda guzlce konus onla onu ne kdr sevdigini hep sevecegı omrun boyunca ondn baskasınıyla mutlu olamayacgını fıln sonra devamı gelir eminim cinsel muhabbetinizde duzelir ... eger bu işe yaramıyorsa o zmn gercektende baska sorun var demektir bence... ama ilk once on ne kdr cok sevdigini ispatla mutlu et eşinii :)
Canım avukat arkadaşıyla konuştu maddi olarak anlaştık.. Gerçi parasında değilim.. Nafaka isteme dedi,zaten istemem dedim. memurlar en fazla 150-200 tl veriyormuş dedi,ben sen hayatını yoluna koyana kadar 500tl gönderirim,kiranı öderim dedi.. ki ben gider gitmez iş bulup istemeyeceğim..biriktirdiğimiz altının fazlasını bana verdi.. o konuda sorun yok..
Hayatımı mahvetmiş beyefendi şimdi düzene koymama yardım edecekmiş!! İstemem kalsın..
Ben en sorunsuz şekilde bitsin istiyorum..
İyi niyetin için sağol da ben sevgimi de aşkımı da fazla fazla ispatladım..bir zahmet o ispatlasın o beni mutlu etsin diyeceğim de geçti artık..inatlaşma yok sadece kendimden eminim,içim de nokta kadar huzursuzluk yok,üzerime düşeni fazlasıyla yaptım..
Pire derken..Kaç tane kadınla aldatıldığımı bilmiyorum,benim saydığım en az 5... Pire derken??yaşadığım psikolojik şiddette bonusu.. Ben burada 10000 yaşadığımın 1 tanesini anlatıyorum canım..
Ki kararımı verdim de burada yazdım.. %99 dememin sebebi de resmen boşanmadık diye 1eksik yazdım..
başta da dedim bu tip konuları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum..erkeklere lanet okuyasım geliyor.
ama senin gib güçlü kadınları görünce de helal olsun diyorum içimden..
sen inandıktan sonra y.lisansını da yaparsın işini de bulursun..
Teşekkür ederim.. Ailem de yanımda.. Tabi bilmiyorlar yüz yüze söyleyeceğim ama babam evlenirken rahat ol bu kapı sana her zaman açık dedi.. Ben güçlü olmayım da kim güçlü olsun.
İlk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım çok şükür.
Teşekkür ederim.. Ailem de yanımda.. Tabi bilmiyorlar yüz yüze söyleyeceğim ama babam evlenirken rahat ol bu kapı sana her zaman açık dedi.. Ben güçlü olmayım da kim güçlü olsun.
İlk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?