- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
Kocamla adetken hiç görüşmüyoruz beraber olduğumuzda çok farklıyız ama normalde öpüp koklaşma hiç yok yaklaşınca daralıyorum bunalıyorum diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyken de böyle değildi köşe başı bulsa sıkıştırırdı devamlı gelir öper sarılırdı bebekten beri böyleBence içi almiyor. Sevgiliyken de boyle miydi?
Evliyken de böyle değildi köşe başı bulsa sıkıştırırdı devamlı gelir öper sarılırdı bebekten beri böyle
Bana olan sevgisi bebeğe geçmiş gibi onu seviyor öpüyor aşkım bi tanem diyor canım sıkılıyor bu sefer çocuğu da kıskanma artık diyor eskisi gibi olmayacak tabi diyorSoğumuş demek ki, hani cinsellik olmuyor deseniz belki bebekten dolayidir duzene girer derdim ama cinsellik "ihtiyacini" karsilayip sevgi gostermiyorsa içi almiyor gibi geldi bana.
Neden eskisi gibi olmayacakmış? Eş olmak başka anne baba olmak başka. Ne demek eskisi gibi olmayacak. Ben gerçekten anlayamadım. Çocugumuzun olması neden eşimle sarılmamıza öpüşmemize etki etsin kiBana olan sevgisi bebeğe geçmiş gibi onu seviyor öpüyor aşkım bi tanem diyor canım sıkılıyor bu sefer çocuğu da kıskanma artık diyor eskisi gibi olmayacak tabi diyor
Biraz güldüm affedinZencilere ilgi duyan üye siz miydiniz?
Biraz değişik bir soru ama, dogumdan hemen sonra vs. O görüntüyü gördü mü? Sormamın sebebi, bizim bir arkadaş vardı. Adam çok evhamlıydı doğum sonrası o görüntüyü görmüş ve pansumanlarını adam yapmıştı.
Sonrasında bu tramvaya sebep olmuş adam, eşine yaklaşamıyordu. Ne denedilerse olmadı, son çare ayrıldılarBundan başka pek sorun olmayıp, birden boşanma kararı alınca kadıncağız anlatmıştı.
doguma girdi mi? psikolojikmen sogudu mu acabaEvliyken de böyle değildi köşe başı bulsa sıkıştırırdı devamlı gelir öper sarılırdı bebekten beri böyle
OlabilirBiraz değişik bir soru ama, dogumdan hemen sonra vs. O görüntüyü gördü mü? Sormamın sebebi, bizim bir arkadaş vardı. Adam çok evhamlıydı doğum sonrası o görüntüyü görmüş ve pansumanlarını adam yapmıştı.
Sonrasında bu tramvaya sebep olmuş adam, eşine yaklaşamıyordu. Ne denedilerse olmadı, son çare ayrıldılarBundan başka pek sorun olmayıp, birden boşanma kararı alınca kadıncağız anlatmıştı.
Dogum anini goren bazi erkekler soguyabiliyor diye biliyorumÇok çok özür diliyerek soruyorum ama, bekarım sonuçta bilemedim, doğumdan sonra vajinada en kötü dikiş olur vs diye hayal ediyorum, cinsellikten soğutacak kadar ne gibi bir deforme yaşanabilir ki vajinada?
Benim normal olmadığı için bilemiyorum ama, ameliyatlı iken kendimiz ayağa kalkana kadar en azından 2-3 gün banyo bile yapılsa tam hakim olamıyoruz.Çok çok özür diliyerek soruyorum ama, bekarım sonuçta bilemedim, doğumdan sonra vajinada en kötü dikiş olur vs diye hayal ediyorum, cinsellikten soğutacak kadar ne gibi bir deforme yaşanabilir ki vajinada?