- Konu Sahibi siyahibiri
Senden kurs alıcam ben. Keşke yakınımda olsaydınÇobanın gönlü olursa tekeden süt bile sağar bacım. Adamın gönlü yok belli ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden kurs alıcam ben. Keşke yakınımda olsaydınÇobanın gönlü olursa tekeden süt bile sağar bacım. Adamın gönlü yok belli ki
Evet bazıları kaldıramıyorDogum anini goren bazi erkekler soguyabiliyor diye biliyorum
Cok mantikli bu da ama iliski sirasindada gelmez mi sut kokusuBebek emziriyorsan süt kokusu falan mı alıyor acaba. Bir de yanlış anlamazsan adet doneminde bazılarında ağır bir koku olabiliyor. Açık açık sorsan soyleyebilirsin bana alinmam çaresini bulmaya çalışırım diye
Ne demek, sonradan baktım ama karıstırmısımBiraz güldüm affedin![]()
Ama ilişki oluyor onun dışında sevgi göstermiyor demiş. Böyle bir durum olsa en çok cinselliği etkilemez miydi?Biraz değişik bir soru ama, dogumdan hemen sonra vs. O görüntüyü gördü mü? Sormamın sebebi, bizim bir arkadaş vardı. Adam çok evhamlıydı doğum sonrası o görüntüyü görmüş ve pansumanlarını adam yapmıştı.
Sonrasında bu tramvaya sebep olmuş adam, eşine yaklaşamıyordu. Ne denedilerse olmadı, son çare ayrıldılarBundan başka pek sorun olmayıp, birden boşanma kararı alınca kadıncağız anlatmıştı.
Sadece adetken uzak durmuyor ilişkiye ne zaman gönlü olsa o zaman geliyorBebek emziriyorsan süt kokusu falan mı alıyor acaba. Bir de yanlış anlamazsan adet doneminde bazılarında ağır bir koku olabiliyor. Açık açık sorsan soyleyebilirsin bana alinmam çaresini bulmaya çalışırım diye
Yani göğsümle bile haşir neşir oluyor öyle bi şey olduğunu düşünmüyorum ama sadece ilişki sırasında yakınlık oluyor yatamıyorum diyip arkasını dönüyor ben yakınlaşsam arkanı dön diyip iki dk sarılıp dönüyor veya kendi dönüp sen sarıl falan diyor ona da oram Buram agrıyor diyince ben dönüp yatıyorumCok mantikli bu da ama iliski sirasindada gelmez mi sut kokusu
doğumu gördü mü pekiYani göğsümle bile haşir neşir oluyor öyle bi şey olduğunu düşünmüyorum ama sadece ilişki sırasında yakınlık oluyor yatamıyorum diyip arkasını dönüyor ben yakınlaşsam arkanı dön diyip iki dk sarılıp dönüyor veya kendi dönüp sen sarıl falan diyor ona da oram Buram agrıyor diyince ben dönüp yatıyorum
Hayır görmedi sadece bi kere dikişlerimi gördü. Ama ondan değildir diye düşünüyorum yoksa ilişki de olmazdı.doğumu gördü mü peki
Koca uzunca bi dikiş oluyo görünce etkilenebilir belki birileriÇok çok özür diliyerek soruyorum ama, bekarım sonuçta bilemedim, doğumdan sonra vajinada en kötü dikiş olur vs diye hayal ediyorum, cinsellikten soğutacak kadar ne gibi bir deforme yaşanabilir ki vajinada?
Zencilere ilgi duyan üye siz miydiniz?
Biraz değişik bir soru ama, dogumdan hemen sonra vs. O görüntüyü gördü mü? Sormamın sebebi, bizim bir arkadaş vardı. Adam çok evhamlıydı doğum sonrası o görüntüyü görmüş ve pansumanlarını adam yapmıştı.
Sonrasında bu tramvaya sebep olmuş adam, eşine yaklaşamıyordu. Ne denedilerse olmadı, son çare ayrıldılarBundan başka pek sorun olmayıp, birden boşanma kararı alınca kadıncağız anlatmıştı.
Çocuk sahibi olmak evlilikte bazı dengeleri değiştirebiliyor..mesela size eşi sevgilisi olarak görürken şimdi birde anne olarak görüyor...bunlara alışması için biraz zaman verin...tutum sürdürüyorsa bir danışmana baş vurun derimKonuşmaktan başka çare yok.
Cinselliğin haricinde bana sarılıp dokunmamanın özel bir sebebi mi var, ben kendimi kırılmış hissediyorum böyle yaptığın için.
Eşimizle iletişim kurmayacaksak, rahat konuşmayacaksak kiminle konuşacağız değil mi?
sogumusKocamla adetken hiç görüşmüyoruz beraber olduğumuzda çok farklıyız ama normalde öpüp koklaşma hiç yok yaklaşınca daralıyorum bunalıyorum diyor.
Çocuk sahibi olmak evlilikte bazı dengeleri değiştirebiliyor..mesela size eşi sevgilisi olarak görürken şimdi birde anne olarak görüyor...bunlara alışması için biraz zaman verin...tutum sürdürüyorsa bir danışmana baş vurun derim
İnsanın içi almıyor öyle olunca adetim bitiriyor bittiğini bildiği gün dibimde bitiyor ihtiyacı kesilince yok sanki sadece onun ihtiyaçları var. Eskiden elimi tutardı gezerdik öperdi severdi şimdi elini tutsm kaçacak yer arıyor sanki ayıp fln diye kulp uyduruyor. Dün ilişki mevzunu açtım yakınlaşınca şimdi küstü yanıma bile gelmiyor konuşmuyor.Adam cinsellik ile ilgili durumdan geri durmuyor ki.
Kadına sadece ihtiyaçlarını gören kimse yükü yüklemiş, şimdiden konuşulup bir an evvel çözülmesi gereken bir durum.
İnsanın içi almıyor öyle olunca adetim bitiriyor bittiğini bildiği gün dibimde bitiyor ihtiyacı kesilince yok sanki sadece onun ihtiyaçları var. Eskiden elimi tutardı gezerdik öperdi severdi şimdi elini tutsm kaçacak yer arıyor sanki ayıp fln diye kulp uyduruyor. Dün ilişki mevzunu açtım yakınlaşınca şimdi küstü yanıma bile gelmiyor konuşmuyor.