Eşim ilişki harici dokunmuyor

İnsanın içi almıyor öyle olunca adetim bitiriyor bittiğini bildiği gün dibimde bitiyor ihtiyacı kesilince yok sanki sadece onun ihtiyaçları var. Eskiden elimi tutardı gezerdik öperdi severdi şimdi elini tutsm kaçacak yer arıyor sanki ayıp fln diye kulp uyduruyor. Dün ilişki mevzunu açtım yakınlaşınca şimdi küstü yanıma bile gelmiyor konuşmuyor.
Sıcak deyip bunalma bahanesi ile 10 gün kaçın kendisinden anlar.

Öncelikle durumun çocukla alakası yok. 2 çocuğum var. O hamileliğin etkisini atamamışken o kilolu kendimi toplayamamış hallerimden bile eşim yanıma gelip çocuğu sever beni öpmeden gitmezdi. Üzerinden zaman geçti hala öyle.

Konuşmanız gerek diyecektim ki konuşmuşsunuz üstüne küsmüş. Resmen size kötü hissettirip hatasını örtmeye çalışıyor. Bu yaşadığınız evlilik değil yani siz o her istediğinde hazır kıta olamazsınız ya da sizin de cinsellik istediğiniz zamanlar olabilir illa adamın mı yanaşması gerekecek. Çk kırıcı ve sinir bozucu.

Kabul ederse eşiniz çift terapisi iyi gelebilir. En azından temeşdeki sebebi anlarsınız.

Merhaba, son durum nedir eşiniz size hala aynı mı davranıyor? Benim eşimde böyle cinsellikte sıkıntı yok ama günlük hayatta dokundurmaz öpmez. Elim koluna değsin hemen dokunma stresliyim, iş yapıyorum, işten geldim, uykudan yeni kalktım falan çeşit çeşit bahane sıralıyor. Uyumadan önce sarılmama bile izin vermiyor arkanı dön ben sarılayım diyor. Gece zaten hiç birbirimize temas bile etmeden uyuyoruz. Anca kavga edersek kendi gelip sarılıyor ama illa sarılması için kavga çıkarmam gerekiyor. Çok sıkıldım çok bunaldım yani bu ne ya valla madem öpmeyi dokunmayı sevmiyorlar evlenmeselerdi. Burcu oğlak bu arada burcunun tüm özelliklerini taşıyor

Ay dogumda karisini gorup soguyan adam baska kadinlarin bebeklerini hazir aldigi mi saniyorlar acaba gercekten ilginc

Buarada konu sahibi en son subat 2022 de girmis siteye

Kocamla adetken hiç görüşmüyoruz beraber olduğumuzda çok farklıyız ama normalde öpüp koklaşma hiç yok yaklaşınca daralıyorum bunalıyorum diyor.
Ay tövbe bismillah, beni çok mutsuz ederdi bu durum. Size yetiyor mu peki sadece iliski esnasinda dokunması? Oturup konuştunuz mu hic bu konuyu?

Merhaba, son durum nedir eşiniz size hala aynı mı davranıyor? Benim eşimde böyle cinsellikte sıkıntı yok ama günlük hayatta dokundurmaz öpmez. Elim koluna değsin hemen dokunma stresliyim, iş yapıyorum, işten geldim, uykudan yeni kalktım falan çeşit çeşit bahane sıralıyor. Uyumadan önce sarılmama bile izin vermiyor arkanı dön ben sarılayım diyor. Gece zaten hiç birbirimize temas bile etmeden uyuyoruz. Anca kavga edersek kendi gelip sarılıyor ama illa sarılması için kavga çıkarmam gerekiyor. Çok sıkıldım çok bunaldım yani bu ne ya valla madem öpmeyi dokunmayı sevmiyorlar evlenmeselerdi. Burcu oğlak bu arada burcunun tüm özelliklerini taşıyor
Ne kötü bir durum, resmen sevgisiz ilgisiz baci kardes gibi ayni evde. Bir insan ne kadar dayanabilirki bu duruma? Kirilmayin ama bence esiniz sizden tiksiniyor. Kendimden yola cikarak soyluyorum. Bende birine karsi boyle olmustum. Ayrilamiyordum arada cok sey oldugu icin ama tiksiniyordum da ve bana dokunmasini istemiyordum.

Buneyaaaa elin kızının başını yakmak başka bir şey değil. Çok zorrrrrr.

Back
X