ay ben anlamiyorim citir citir 20 lik kizlar bu 50 kusur yasinda cok afedersiniz kicinin kili bile agarmis erkeklerde ne buluyolaroo adam sübyancı yani birde..
Para pul sanirim...ay ben anlamiyorim citir citir 20 lik kizlar bu 50 kusur yasinda cok afedersiniz kicinin kili bile agarmis erkeklerde ne buluyolar
Tabi kız deli misin?
ay ben anlamiyorim citir citir 20 lik kizlar bu 50 kusur yasinda cok afedersiniz kicinin kili bile agarmis erkeklerde ne buluyolar
Medeni kanun diye bir sey duydunuz mu ? Teee 1926 da kabul ettik hani ?İmam nikahlı esim
Ben 31 yaşındayım babam 50yaşinda.Canim sen iyi misin?.Yemin ederim canım sıkıldı gece gece.Ne demek hayatının baharında 50yasindaki adam.Yaptigin yanlıştan dön.Adam senle resmi nikah kiymayacak hala anlamadın mı?.Çünkü karısını birakmaz.Sen o kart horoz için sadece eğlendiği ,gençlik hevesi yaşadığı bir kadınsın.Bu yanlışindan dön ne olur.Cok üzüldüm cok22 yasındayım oda 50
Tövbe Estağfirullah
Oğluyla evlenecekti yanlışlıkla babasına mı kaydı acaba?
başlarım öyle duyguya ya neyse kızım var kınamayacağım kinamayağım :)))tamamen duygusal sanırım:)
Hep de öyle olur zaten, hep kağıt üzerindedir.Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
Polis ne yapsın ki bu durumda yaşı 22 kızın.karşılıklı da rıza varbenim teklifim kazen in ip den adres bulup polise şikayette bulunması.
bakalım maskeler düşsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?