Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Kendi aileniz ne diyor bu duruma?
Yani evli ve 50 yaşında olan biriyle ilişkinize ona göre yorum yapacağım onaylıyorlar mı

Kaç kaç kaç yaş var aranizda. Kızım adam tükendi tamam biliyoruz da; sen niye ihracatına kalkışıyorsunki?; adam yaratmak için. Göm onu sen saçmalama. Ağır oldu galiba . Biri konuşsun bu hanım kızla ben bayilmaya gidiyorum

Şu adamlara padişah hayatı yaşatıyorsunuz ya ne diyim yaaaa bu arada adamın karısı boşamıyor ya ohhh canıma deysin !!!evli adamla olana az bile şimdi bekle öyle kendinden 30 yaş büyük adam seni alsın diye paralı sanırım beyfendi

Itır kız sen misin doğru söyle ahsjsjje. Kızım bak yapma böyle şeyler. Seni de boşar o acur. Ama bak bir erkek doğurursan işler değişir. Koskoca ılıcalı hanedanına bir pipili verirsen senden kıymetlisi olmaz. Kız o Şeyma da çirkindi sen sıkma canını çirkin falan derlerse sana. O da çirkindi kız. Paraylan yaptı o sıfatı hep. Hadi öpüyorum canım seni.

22 yasındayım oda 50
Ben 31 yaşındayım babam 50yaşinda.Canim sen iyi misin?.Yemin ederim canım sıkıldı gece gece.Ne demek hayatının baharında 50yasindaki adam.Yaptigin yanlıştan dön.Adam senle resmi nikah kiymayacak hala anlamadın mı?.Çünkü karısını birakmaz.Sen o kart horoz için sadece eğlendiği ,gençlik hevesi yaşadığı bir kadınsın.Bu yanlışindan dön ne olur.Cok üzüldüm cok

Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
Hep de öyle olur zaten, hep kağıt üzerindedir.

Eşiyim tribine girmişsiniz ama o nikahın toplum ve kanunlar nezdinde bir geçerliliği yok. 1400 yıl öncesi geleneklere bu kadar sıkı sıkıya bağlıysanız dört eşe de razısınızdır siz. Ne de olsa dinen caiz. Razı değilseniz bunda bir çelişki vardır. Demek ki imam nikahı kıymanızdaki tek amaç “biz işimizi görelim, kimse bize ilişmesin” çakallığı.

Dini uçkuruna alet eden insanlar, leşsiniz.

Dalga geçmiyorsun sen demi ??. Bak çok ciddi konuscam ! Ailen bu durumdan haberdar mı . Kandırılıyorsun. Türkiye' bin neresinde olursan ol farketmez evliliği bilmiyorsun . Şuan herşey sana güllük gulustanlik. Baban varmı ya da aranız nasıl bilmiyorum ama anladığım kadarıyla korunmaya ve şefkate ihtiyacın olduğundan böyle bir hata içindesiniz. Evet doğru duydunuz hata içindesiniz. Eğer bu kadar yazılandan sonra inanmıyorsan kesinlikle burda yazıları ona anlatma ve bir once yardım alabileceğiniz bir yere gidin. Bir psikolog özellikle . Çünkü durumun farkında bile değilsin!!!

Asla boşanmayacak.
Sizi kandırıyor.
O adam eşiniz değil.
Adam babanız yaşında.
Adam eşiniz değil.
Medeni Kanun’dan haberiniz yok galiba.
Adam eşiniz değil.
Böyle şeyleri meşrulaştırmayın.
Gururunuza böyle şeyleri nasıl yedirebiliyorsunuz?
Adam eşiniz değil.

En net cevabım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…