Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı


  • Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
nikah duyurma demektir ve bugünkü resmi nikah zaten bu duyurma işini yerine getirdiğinden imamın bir kaç dua okumasına ihtiyaç yoktur.
Genel olarak fikirlerimiz aynı bu başlıkta. İnsanların dini kullanarak birden fazla evlilik yapması yanlışların en büyüğü. Ama “ o bir kaç duanın okunmasına ihtiyaç yoktur” kısmında sizinle hemfikir değilim.
 
Kendini üzme, ya boşansin gelsin yada gitsin. Bunu şimdi de kafaya takcan yarın da bir sene sonra da. Olan senin geçen zsmanina ve boşa harcanan yıllara olur.
 
Konuyu okumaya tahammül edemedim. Nerde yaşıyorsunuz Allah aşkına?! Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşıyorsanız evli olan bir adamın ikinci eşi olmaz. Metres denilir. Ve umarım eşi “sevgilinizin” bütün mal varlığını alır!
 
Bir de çocuk olursa diye düşündüm şimdi
Adamın karısının nüfusuna aldırırsınız artık çocuğu
sanırım artık kendi nüfusuna aldırabiliyor kendi soyadı ile. Ya da babalık davası ile soyadını alıp kadın annesi olarak yazılabiliyorda. Ama adamı gömerler bence o zamana . Uğraşmazlar çıkar kemik incelet DNA testi falan uzun iş.
 

dikkat ederseniz imamın okumasına gerek yoktur dedim. kişiler isterlerse tabii ki istedikleri duayı okuyabilirler.
 
Bu arada 32 yıllık detayda babam yaşındaki adama metres olmuş oluyorsunuz.
Aoooovv o adamın benim gibi bir kızı olacaktı senin saçını başını yolup süpürge niyetine kullanacaktı.
Şuan tekrar okudukça dişlerim gıcırdıyor vallahi!!
 



Sözde “EŞİN” sana söylediği herşeyi yapmış ya hani.. Ailesiyle tanıştırmış falan..

Boşancam diyorsa onu da kesin yapar.
Böyle devam bravo, kadın diye sana denir zaten.
 
Amaann yormayın kendinizi. Vallahi değmez. Konu sahibi o kadar tepkiye rağmen hala eşim diyip duruyorsa ben bu konuda gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum birde ne cevap veriyor ne bir şey yani.
 
Gerçekten halâ,güya EŞİNİZİN, NİKAHLI EŞİNİ boşayacağını mı düşünüyorsunuz ? Peki 32 yıllık karısını bi kerede silen adam size neler yapar düşündünüz mü hiç ?
 
Bir de önemli olan imam nikahıysa adam sizden ayrılırsa çocukta varsa onun için nafaka falan istemeyin olur mu
Kendi soyadınızı verin çocuğa
Yada mirastan pay diye ortaya çıkmayın
Mehir alabilirsen otur mehirinle yaşa

İşinize gelimce imam nikahı gerçek nikah işinize gelince babalık davası olmuyor öyle
 
Yavrum ne işin var gencecik yasında elin buruşuguyla. 22 yasındasın mis gbi gezecek eylenecek yaştasın. Bulsana kendi yasında birini.
Nedir bu şeyma modası ya.. 50 yaş nedir arkadaş.
 
Yok canım, önemli olan resmî nikahtır.
Senin imam nikahın sevişme için bulunmuş bir kılıf.
Eşinin haber var mı ?. Madem dini nikah geçerliliği var senin için. Dini nikah geçerliliği için koşullar uygun mu??. Aynı evde mi yaşıyorsunuz kadınla. Hadis çok açık eve başka eş alabilirsiniz. Ancak hepsine eşit oranda davranacaksaniz. Bu açıkça zaten şu demek imkansız. Peygamber efendimiz ironi yapar bu durumda. Kitapta da alenen böyle bir hüküme rastlamadım yanlissam düzeltin. Esin onayı bilgisi helalligi var mı? Yani aynı anda iki -3-4 kadınla olman mantıken ruhen imkansız. Aynı evde durup hem senle hem onlami ilgileniyor. ?? Hem senin maddiyatini eşit hem onunkini mı karşılıyor. Ruhen de mi eşit durum . Değil. !!!! Senin nikahın geçerliliği nedir o zaman. ??. Dini bilmeden dindar olup durmayin lütfen. Tasvip etmiyorum arkadaşlar bu durumu yanlış anlasilmasin. Yaşı küçük ve anladığı konuştuğu dil bu olduğu için dogru bildiği yanlışlarını sorgulatmak istedim.
 
Bir erkek açıkça gel sex yapalım metresim ol diyemiyor,imam nikahlı eşimsin herşey mübah diyor.sen de bunu yemişsin,geçmiş olsun.senden hevesi kaçınca başkasına imam nikahı...o adam ömür boyu o kadını boşamayacak...sadece sex amaçlı hayatınızda
 
Yorumlar karıştı sanırım, konu sahibi ben değilim. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…