- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
İyi niyetli diyelimAyy siz ciddi misiniz...
Ben kaçırdımAyy siz ciddi misiniz...
Keşke o boşansa da siz öyle evlenseniz
Evlilik bitsede resmen bitmesini bekleseniz ileride mağduriyet yaşamamanız için söylüyorum
Çocuk yapmayın nikah olmadan bari onu prosedürüne uygun olarak yerine getirin lütfen
Bitmiş evlilik üzerinden size kuma gibi çirkin sözler söyleyemeyeceğim öyle değil sanırım olay ama 32 yıllık eşini kapının önüne koyup malını düşünerek hareket eden adam 2 senedir birlikte yaşadığı kadına neler yapmaz
Lütfen buna göre hareket edin
Saf da olurİyi niyetli diyelim
Tesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettim
Ben bir şey demek istemiyorumSaf da olursazan demiyorum
O öyle diyebilir ama biz birlikte yaşamak diyoruzbirlikte yaşamak?
eşiymiş imam nikahlı.
ne yapar kısmına gelince 2 imam nikahlı daha alır. 4 e tamamlar eşlerini. nihayetinde eşiymiş bu hanım kızımızda.
Dindar bile olsa eşim diye hitap ettiğiniz kişi sizin esiniz değil işiniz olur sadece. Erkeklerden bahsediyoruz. Nefsi için dini bile yakar. Dini nikah çoğu erkeğe artık kılıf. Böylelikle sözde gunahada girmiyor. Ailesi ile tanistirmasida birşey değiştirmez. Erkek ailelerinde çok var böyle. Benim tanıdığım bir arkadaşımda aynı durum vardı .Gerçi evlendiler sonra ama boşanınca da uzun süre nikah yapmadı. Sizin eşiniz değil o kanunen . Dinen olabilir. Dini nikah o dönemde cahiliye adetleri nedeniyle getirildi. Kadına güvence vermek için. Ancak şuanda güvenceyi baz alıp dininize bağlıysaniz inanmayın ve resti çekin. Çünkü hiçbir güvenceniz yok.İmam nikahlı esim
Ciddi soruyorum kaç ya- şın-da-sın ???Tesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettim
Uyuyorum artık size emanetBen bir şey demek istemiyorum
İmam nikahı diye bir şey yok hukuk sistemimizde. Sizin yüzünüzden ayrılmış olma ihtimalleri var mı acaba?İmam nikahlı esim
O öyle diyebilir ama biz birlikte yaşamak diyoruz
Hepsi 4e tamamlamıyor ama çoğu kadın mağdur oluyor neticede
Boşuna sorma cevap vermeyecek...Ciddi soruyorum kaç ya- şın-da-sın ???
Bilinçli olarak açtığını düşünüyorum bu konuyu.Tesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettim
Bizle dalga geçmiyorsın değil mi bak oturdum yazdım sana uzun uzunTesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettim
22 yasındayım oda 50Boşuna sorma cevap vermeyecek...
Sadece istedigi yorumu yapana cevap verdi
Kurnaz bir erkek tarafından kandırılan mağdur bir kadın olma ihtimali de var...Bilinçli olarak açtığını düşünüyorum bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?