Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .

birlikte yaşamak?
eşiymiş imam nikahlı.
ne yapar kısmına gelince 2 imam nikahlı daha alır. 4 e tamamlar eşlerini. nihayetinde eşiymiş bu hanım kızımızda.

kaç yaşındasın?

birlikte yaşamak?
eşiymiş imam nikahlı.
ne yapar kısmına gelince 2 imam nikahlı daha alır. 4 e tamamlar eşlerini. nihayetinde eşiymiş bu hanım kızımızda.
O öyle diyebilir ama biz birlikte yaşamak diyoruz
Hepsi 4e tamamlamıyor ama çoğu kadın mağdur oluyor neticede

İmam nikahlı esim
Dindar bile olsa eşim diye hitap ettiğiniz kişi sizin esiniz değil işiniz olur sadece. Erkeklerden bahsediyoruz. Nefsi için dini bile yakar. Dini nikah çoğu erkeğe artık kılıf. Böylelikle sözde gunahada girmiyor. Ailesi ile tanistirmasida birşey değiştirmez. Erkek ailelerinde çok var böyle. Benim tanıdığım bir arkadaşımda aynı durum vardı .Gerçi evlendiler sonra ama boşanınca da uzun süre nikah yapmadı. Sizin eşiniz değil o kanunen . Dinen olabilir. Dini nikah o dönemde cahiliye adetleri nedeniyle getirildi. Kadına güvence vermek için. Ancak şuanda güvenceyi baz alıp dininize bağlıysaniz inanmayın ve resti çekin. Çünkü hiçbir güvenceniz yok.

Ciddi soruyorum kaç ya- şın-da-sın ???

İmam nikahlı esim
İmam nikahı diye bir şey yok hukuk sistemimizde. Sizin yüzünüzden ayrılmış olma ihtimalleri var mı acaba?
Daha karısından boşanmadan başka kadın bulan adamı boşamayıp donuna kadar alsa hakkıdır o kadının.
İnşallah sürüne sürüne boşanır. Siz de nikahsız yaşamaya devam edersiniz. Bir de afra tafra yapıyor. Te alllaaaaahım ya

Bilinçli olarak açtığını düşünüyorum bu konuyu.

Bizle dalga geçmiyorsın değil mi bak oturdum yazdım sana uzun uzun
32 diye de belirttim ama yaşlarınız kaç sizin ya
Trollememiş ol lütfen

önemli olan dini nikah olsaydi suan ne zaman bosanacak diye dusunmezdiniz 3 tane bos ol demeye bakardi
adam kadini boşamayi dusunmuyor mal falan hikaye kadin her turlu malin ortagi zaten sizde anca adama ortak olabilmissiniz :)))

Pardonda yaş 20 yaziyo 32 yıllık evlilerdi diye deli saçması konu açıyorsunuz hangisine inanalım, yazık yazık boyle kadınlardan tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…