Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Eskiden mağarada yaşıyordu insanlar eskiden yokmuş böyle mi kandırıyorsun kendini. O senin eşin değil imam nikahı sadece Bi dua. Şuan adam seninle metres hayatı yaşıyor. Ben eşinin yerinde olsam donuna kadar alırım adamın. Sizin gibilere kalmasın diye. Bir de utanmadan savunuyorsunuz.

22 yasındayım oda 50
Hadi kız iyisin. Dünyada adam kalmamıştı. Sonuncuyu sen kapmışsın. Başka bir açıklaması olamaz herhalde.
Zeka seviyesi, akıl fikir, kişilik, senin ailenle ilgili falan bir durum yok yani. Sonuçta soyun devamı için mecburen bu tek kalan erkek amcamızlan karısı da varken birlikte yaşıyorsun.

Tee allahım beyefendi onu kadın olarak görme diyormuş 32 yıl sonra aklıma geldi zaar insallah donuna kadar almadan boşanmaz cici kocanızdan hayırı işaretledim tabiki boşanmayacak sizin kocanız değil siz onun metresisiniz.

Ahahah çok yaşayın hiç güleceğim yoktu, 2 sayfa okusanız yeterdi konunun fake olabileceğini anlamanız için yahu tatlı rüyalar
Neyseki sevindim üzülmüştüm halcezine gerçi 32 yıllık yazarken de düşünmemişim
Yatıyorum buralar size emanet fazla şaaaapmasınlar benim gibi heyecan olmasın arkadaşlarda

ha birde imam nikahi git evli adamlara karı ol icinide boyle ferahlat diye var olmamış
dinin gereksinimlerini kendinize göre çekip çekip sündürmeyin artik olurmu
şimdi siz ve fikirdaslariniz yazmadan sunuda aciklayayim peygamber a.s de imam nikahliymis 3 5 kadinliymis demeyin ozaman mecburmus erkekler savasta ölmus kadinlar dul kalmasin zina olmasin vs vs diye yapilmis
boyle caninizin istedigiyle sevismeye bahane olsun diye yapilmamis yani sevgiler bizden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…