Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
22 yasındayım oda 50
Senin bu kurnaz sevgili sana mümkün değil resmi nikah kıymaz.....

Neden mi?

"Ben öldükten sonra benim çıtır hatun, benim paramı başka adamlarla mı yiyecek" diye düşünür....

Yaşın gerçekten 22 ise resmi nikahı unut sen, karısından boşansa bile sana nikah kıymazzzz

Yoo o da ayni halt. Evli adamla ne tur iliskisi olursa olsun berbat kotu cok cirkin.

boşanır mı boşanamaz mı bilememde şuan gayri resmi bir ilişki yaşıyorsun
ve haklı senmişsin gibi davranıyorsun evli biriyle ilişki yaşayan benim gözümde yeri bellidir
imam felan bilmem ben
He valla, imam nikahı diyince masum olmuyor, 3 boşola bakar. Diğer taraf bak 32 senefir bitmiyor.

30 küsür yıllık karısına metresi layık gören metresine neler yapmaz diyorum .. eşiniz değil o adam siZin ..siz o adamın metresisiniz ..
o adam başka bir kadının eşi önce bunu kabullenin . Sizi ailenin tanıması felan yaptığınız işi doğru kılmaz .. yazık

Durumun normal olmadığını bunun bir aile ilişkisi ve bağı olamiyacagini öncelikle kabul et. Hissettiğini sevgi ve aşk değil . Büyük ihtimal aranızda başka bir bağ var. Minnet gibi . Korunma veya şefkat ihtiyaç . Kesinlikle söylüyorum dinine bagliysaniz bu dinen bile caiz görülmez. Ben tarihçiyim . İslam tarihi için ayrı ders alırız. Lütfen fetvalar ile kesinlikle Kur'ân ' ı ve sahih olması muhtemel olmayan çelişkili hadisleri birbirjne karıştırmayın. O dönemde mecburi güvence için gelen bir nikah. Şuanda size güvence sağlamadığı için var olan bir resmi nikah varsa. Sizin yapacağınız kitabinizda ola oku ve nefsini tut aklıni kullan önce ve Allah'a iman yakarislarini doğru anlayıp resmi nikahı baz almanızdir. Sünnet olarak gene yaparsınız dini nikahınizi. Ne diyorum ben ya adam 50 yaşında arkadas ne nikahı . Yav anlatamıyorum bile. Bence sen şu konuyu düzenle nasıl tanistin?. Neden bu adamda israrin dini nikahtan dolayımi . Zorlami evlendin ne oldu hepsini yazar mısın lütfen. Fake olarak görülüyorsun.! Neden inanmak istiyorsun . Neden illa bu adam ??? Yoruldum

Önceden teknokoji de yoktu ama şimdi kullanıyorsunuz .O zaman bir zahmet o çağdaki imkanlarla yaşayın .
Ortada olan durumunuzu meşrulaştırmaya çalışmayın .Asıl olan resmî nikahtır .

İmam nikahlı esim

başkasıyla evliyken imam nikahı kıyan imam suçludur. ayrıca dinimizde imam nikahı diye nikah türü yoktur ve sen şu an bir hiçsin yani birlikte yaşasan daha mantıklı.. eşim eşim diye dolanmazsınız sağda solda..
istediği kadar zıt gitmesin kanunen mal varlığının yarısı zaten kanuni hakkı yani öyle ya da böyle alacak..

Dinimizde imam nikahı vardır ama tabi ki günümüzdeki birşeylere alet edilmiş şekliyle değil.

dinin bilgisiz cahil ellerde nasıl bir hal aldığına net örnektir bu. imam nikahı diye başkasının kocasına kocam eşim falan diyen ve olayı dini argümanlarla meşru kılmaya çalışan bir kadın var ve o kadar laf anlatılmasına rağmen hatasını anlamıyor.

Yok canım, önemli olan resmî nikahtır.
Senin imam nikahın sevişme için bulunmuş bir kılıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…