- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
İmam nikahı ile eş olunmaz.İmam nikahlı esim
Aslında var ahlak polisleri ama kimi kime bastircak. Kendini mı bastircakPolis ne yapsın ki bu durumda yaşı 22 kızın.karşılıklı da rıza var
Zinaya polis baskını yok artık diye biliyorum ama
Senin bu kurnaz sevgili sana mümkün değil resmi nikah kıymaz.....22 yasındayım oda 50
Yoo o da ayni halt. Evli adamla ne tur iliskisi olursa olsun berbat kotu cok cirkin.İmam nikahı ile eş olunmaz.
Delikanlı gibi çıkıp "birlikte yaşıyoruz deseniz çok daha iyi görünecekken imam nikahı diye birşeyin arkasına saklanmanız ne kötü, sizin için ne aşağılayıcı...
Deden yaşındaki adamla22 yasındayım oda 50
He valla, imam nikahı diyince masum olmuyor, 3 boşola bakar. Diğer taraf bak 32 senefir bitmiyor.boşanır mı boşanamaz mı bilememde şuan gayri resmi bir ilişki yaşıyorsun
ve haklı senmişsin gibi davranıyorsun evli biriyle ilişki yaşayan benim gözümde yeri bellidir
imam felan bilmem ben
Önceden teknokoji de yoktu ama şimdi kullanıyorsunuz .O zaman bir zahmet o çağdaki imkanlarla yaşayın .Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
İmam nikahlı esim
Dinimizde imam nikahı vardır ama tabi ki günümüzdeki birşeylere alet edilmiş şekliyle değil.
başkasıyla evliyken imam nikahı kıyan imam suçludur. ayrıca dinimizde imam nikahı diye nikah türü yoktur ve sen şu an bir hiçsin yani birlikte yaşasan daha mantıklı.. eşim eşim diye dolanmazsınız sağda solda..
istediği kadar zıt gitmesin kanunen mal varlığının yarısı zaten kanuni hakkı yani öyle ya da böyle alacak..
Dinimizde imam nikahı vardır ama tabi ki şu sn birşeylere alet edilmiş şekliyle değil.
Para para varlığı bir dert yokluğu yaraay ben anlamiyorim citir citir 20 lik kizlar bu 50 kusur yasinda cok afedersiniz kicinin kili bile agarmis erkeklerde ne buluyolar
Dinimizde imam nikahı vardır ama tabi ki şu sn birşeylere alet edilmiş şekliyle değil.
Yok canım, önemli olan resmî nikahtır.Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?