Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
kadın olarak biraz saygınız olsun yav kendinize .bu arada adamı sevdiğinizi hiç sanmıyorum ya size göre parası fazladır ya da başka bir katakülli vardır işin içinde

Kanunen resmî nikah kıyılmadan ahlaklı, imanlı müslüman bir imam dini nikâhı kıymaz. Umarım haberiniz vardır, aksini yapanın imanından şüphe et. O nikahın geçersiz yani eşin falan değil. Hâlâ 32 yıllık kadının eşi beyefendi.

Bu durumda birde çocuğunuz olmaz inşallah.

Bu yazdığınızı unutmayın.
Çünkü üstünüze birisini daha getirip o kadına da imam nikahı kıyıp bu da benim gelinim bu da benim eşim derse, bu dediğiniz lafla avunursunuz artık.

Bu durumda sız esı degıl metresı oluyorsunuz. Aılesıyle tanıstırdı benı demıssınız, zahmet olmus dıyorum

Evli adamdan es olmaz .o sizin eşiniz falan değil kendinizi kandırmayın.imam nikahlı eşim demeniz hiçbir yasal mercide eşiniz olduğunu göstermez. Bastan bunu kabul ettiğiniz için adamın bosanmamasini falan da takmayın.ister boşanır ister boşanmaz siz eşim dersiniz o başka birşey.sizi eşi olarak görseydi çoktan boşanıp gerçekten eşiniz olurdu. Nasıl böyle hatalara düşüyorsunuz anlamıyorum.

umarım profildeki doğum tarihiniz doğru değildir. doğru ise yazık sana çocuğum diyeceğim. kendine çok büyük bir kötülük yapmışssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…