AhahahValla bende bu mesajı okuyana kadar Elif nihat ne alaka diyordum meğersem nickiymiş yeni farkettim
Benden baska birine gitmiyo ki adam hergece veya arada bir evine gitse metres olayım annesi bana gelinim diyo adam 7 24 benim yanımda
Ya da metresi oldugum adam olabilirBaşlık yanlış. "Sevgilim ya da daha amiyane dostum karısından boşanmadı, boşanır mı? "olabilirdi
Ayy siz ciddi misiniz...Keşke o boşansa da siz öyle evlenseniz
Evlilik bitsede resmen bitmesini bekleseniz ileride mağduriyet yaşamamanız için söylüyorum
Çocuk yapmayın nikah olmadan bari onu prosedürüne uygun olarak yerine getirin lütfen
Bitmiş evlilik üzerinden size kuma gibi çirkin sözler söyleyemeyeceğim öyle değil sanırım olay ama 32 yıllık eşini kapının önüne koyup malını düşünerek hareket eden adam 2 senedir birlikte yaşadığı kadına neler yapmaz
Lütfen buna göre hareket edin
Çok cahilsin keşke ölsenBosanıcak ama elbelt birgun ben ona bana nikahta kıy demiyorum benim için farketmiyo ama kadınla bosanması lazım ondan bi hak talep eden yok
esim derken? Allah iyligini versin. sevgilim de bari.
Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
Tesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettimKeşke o boşansa da siz öyle evlenseniz
Evlilik bitsede resmen bitmesini bekleseniz ileride mağduriyet yaşamamanız için söylüyorum
Çocuk yapmayın nikah olmadan bari onu prosedürüne uygun olarak yerine getirin lütfen
Bitmiş evlilik üzerinden size kuma gibi çirkin sözler söyleyemeyeceğim öyle değil sanırım olay ama 32 yıllık eşini kapının önüne koyup malını düşünerek hareket eden adam 2 senedir birlikte yaşadığı kadına neler yapmaz
Lütfen buna göre hareket edin
İmam nikahlı eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?