Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Yine iş sevişmeye gelince dini kullanır olmuş insanlarımız. 4e kadar yolu var madem imam nikahlısınız, 2 daha alsın adam. Sizinle sevişir, ilk kadın parayı yer, başkasından çocuk yapar, biride evde işleri görür. İyi güzel bence.

Biraz cehaletten kurtulun ya. Cahiliye dönemi geride kaldı, kendinize gelin. Resmi nikah yokken eşim eşim diye bahsedemezsiniz, gülerler.

Kadının yerinde olsam boşanmam bende hayatımı yaşarım. Sen kimsinde eşim diyorsun o başkasının eşi imam nikahıyla,koynuna almakla karısı olmuyorsun. Evli adamla niye birlikte oluyorsun başka adam mi kalmadi madem oluyorsun bosan gel deyip bekleyemedin mi başka kadının gururunu hiçe saydın. Iyi yapiyo 32 yıl kahrini çek elin karısı gelip sefa sürsün yok ya. Hiçte boşamam başkasını bende koynuma alırım adamda ölünce parasını çatır çatır yerim. Biraz akıllı kadında boşamaz ama gurur kırmak ne demekmiş gösteririm kısasa kisas

Benden baska birine gitmiyo ki adam hergece veya arada bir evine gitse metres olayım annesi bana gelinim diyo adam 7 24 benim yanımda

Ay annesi de mi var? Adamda yok yok. Karısı var, annesi var, dostu var, 32 yıllık evli olsuğuna göre 30 lu yaşlarda kızı da vardır. Charlie nin melekleri

Keşke o boşansa da siz öyle evlenseniz
Evlilik bitsede resmen bitmesini bekleseniz ileride mağduriyet yaşamamanız için söylüyorum
Çocuk yapmayın nikah olmadan bari onu prosedürüne uygun olarak yerine getirin lütfen
Bitmiş evlilik üzerinden size kuma gibi çirkin sözler söyleyemeyeceğim öyle değil sanırım olay ama 32 yıllık eşini kapının önüne koyup malını düşünerek hareket eden adam 2 senedir birlikte yaşadığı kadına neler yapmaz
Lütfen buna göre hareket edin

Onemli olan imam nikahyimis
Pehhhh

Iki.gun sonra soyle guzel bir hatun bulup ona da imam nikahi kiyarsa kizmayin o zaman.

Eh o da karisi olacak o zaman 2 dakikalik imam nikahiyla.

Ayy siz ciddi misiniz...

Konuyu sinirlerimizi zıplatmak için mi açtınız? İmam nikahiymis... Kumasiniz işte... Annesi gelinim demismis... 32 yıllık karısı demişsiniz farkında mısınız? O kadar yıllık karısının üzerine metres getiren size neler yapmaz... Hiç de empati yapamayacağım. Bunu siz secmissiniz. Daha pek çok şey söylerdim de değmez. Bu konuyu görünce ellerim titredi bir an. İnsanlar ne kadar arsizlasmis. Bir de mağdur gibi yazıyorsunuz.

nerde saçma sapan fake kokan konu varsa yorum bombası yaşanıyo ciddi ciddi bi şey danışmak isteyen insanların konuları 3-4 sayfayı geçmiyo ondan sonra siteye neden fakeler dadandı oluyor.

Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki

Bekle, bekle az daha bekle belki bosar „esini“de sende „metreslikten“ kurtulursun.

Su dini nikahi da pis emellerine alet edenler yok mu ifrit oluyorum vesselam.

Tesekkür ederim hepinize yapılan yorumlar birazda olsa beni aydınlattı ben olayı farklı sanıyodum esim benden olgun ve akkıllı sanırım ben biraz cahil kalmıssım cabuk inanan biriyim ama herkes bilsin ben bu lafların hiç birini hakettiğimi aanmıyorum veya hakkettim

Boşanmak isteseydi 1,5 senedir boşanırdı diye düşünüyorum. Hatta bu evli (!) olduğunuz süre. Öncesinde sizinle tanıştığı zaman da yaklaşık 6 ay desek, 2 sene ediyor.
Kadının “dilekçe hazır” demesi mahkemeye gidlmediği sürece bir anlam ifade etmiyor.

Eşiniz (!) sizi oyalıyor bence. Kağıt üzerinde evli olsaydı o evliliği bitirmek için çaba gösterirdi. Çok uzun zaman olmuş, ortada hiç bir şey yok. Ben hayır olarak oy kullanıyorum.

Geçerli olan resmî nikahtır.Ayrıca imamlar artık evlilik cüzdanını görmeden dini nikah kıymıyorlar diye biliyordum.Kendinize yazık ediyorsunuz.Her kadın resmi nikahlı olmalıdır ki herhangi bi boşanma aldatma terketme olaylarında hak talep edebilsin.Eşim demişsiniz ama eşiniz değil o kişi sevgiliniz.Kendinizi nasıl bu kadar değersizleştirebilmişsiniz.Bence boşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…