- 11 Ağustos 2023
- 10
- -5
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimcvermekistemeyen
-
Bu çok sıkıntılı bir durum dini hassasiyetiniz varsa ayrıntıları biliyor olmalisiniz
Aynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.Bu çok sıkıntılı bir durum dini hassasiyetiniz varsa ayrıntıları biliyor olmalisiniz
Boş ol demiştirNasıl düşürdü ya bir dahakine daha dikkatli olsunajskxjdk tamam linçlemeyin de gerçekten anlamadım nasıl düşürdü?
Ay o işler de karışık yaAynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
Ben de hiç görmedim Zerre. Ama filmde görmüştüm bir kere.Ay o işler de karışık yaacayip ince konular
İstem dışı çocuk nasıl oluyor ya anlatır mısınız? Yapım aşamasını değil heeÇoçuk tamamiyle istem dışı evlilikse severekti zaten yeni aklım başıma geliyor bu kadar erken yapmazdım evliliği oyuncak gibi görüyor herşeyi ve salak gibi bende arıyorum arada
Ya benim aklıma direkt boş ol demiş olabileceği geldi. O hülle konusu da biraz fakrlı galiba ben de tam bilmiyorum ama.Ben de hiç görmedim Zerre. Ama filmde görmüştüm bir kere.
Yani imam nikahım düştü diye konu açan biri hassas olmalı bu konuda.
Başkası olsa şu durumda kocam evi terk etti, iki aylık da hamileyim, evliliğin de oluru yok ne edeyim diye konu açardı.
Ama konu imam nikahının düşmesine odaklı olunca ben de bildiğimi yazdım.
İstem dışı çocuk nasıl oluyor ya anlatır mısınız? Yapım aşamasını değil heekorunuyor muydunuz mesela?
3 kere boş ol dediyse düşer nikahNasıl düşürdü ya bir dahakine daha dikkatli olsunajskxjdk tamam linçlemeyin de gerçekten anlamadım nasıl düşürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?