Eşim imam nikahını düşürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isimcvermekistemeyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
10
-5
1
26
Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım

Bu çok sıkıntılı bir durum dini hassasiyetiniz varsa ayrıntıları biliyor olmalisiniz
Aynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.

Aranızda ne geçti,adamın karakteri ne bilemeyiz ama burda gemileri yakmış gibi duruyor ah of demeden ailenize anlatın sizi sevmeyen adamın totosunda gezmeyin ne halt yiyorsa yesin.Soylemesi kolay biliyorum ,ama kendi hayatınızı kurun .

Ay o işler de karışık ya acayip ince konular
Ben de hiç görmedim Zerre. Ama filmde görmüştüm bir kere.
Yani imam nikahım düştü diye konu açan biri hassas olmalı bu konuda.
Başkası olsa şu durumda kocam evi terk etti, iki aylık da hamileyim, evliliğin de oluru yok ne edeyim diye konu açardı.
Ama konu imam nikahının düşmesine odaklı olunca ben de bildiğimi yazdım.

Çoçuk tamamiyle istem dışı evlilikse severekti zaten yeni aklım başıma geliyor bu kadar erken yapmazdım evliliği oyuncak gibi görüyor herşeyi ve salak gibi bende arıyorum arada
İstem dışı çocuk nasıl oluyor ya anlatır mısınız? Yapım aşamasını değil hee korunuyor muydunuz mesela?

Ya benim aklıma direkt boş ol demiş olabileceği geldi. O hülle konusu da biraz fakrlı galiba ben de tam bilmiyorum ama.

Nasıl düşürdü ya bir dahakine daha dikkatli olsunajskxjdk tamam linçlemeyin de gerçekten anlamadım nasıl düşürdü?
3 kere boş ol dediyse düşer nikah

yani İslami hassasiyeti olan insanlar nasıl evliliği nikahı bu kadar basite alıyorlar ben de onu anlasam?
e bu durumda artık adam sizin kocanız değil konu sahibi. boşanmanız lazım eğer dini yaşıyorsanız durum bu.

not: müslümanım. ama pek hayatımı islami bir çerçevere göre, önceleyerek yaşadığımı söyleyemem kimse de kimseye karışamaz tabii ki
yine de bazı şeyler ciddiyet ister diye düşünüyorum yahu. Nikah da ciddi bir konu yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…