Eşim Instagram dan kadın foto begenmis

Gerçekten çokk gerizekalılar bu erkekler ya bilmem kaç bin beğenisi olan kadını beğensen ne olacak seni fark mı edicek madem bakıcan sessiz sessiz bak :70: kabak gibi beğenip her fotosunu yakalanıyorsun birde 🤣
Bi de engellemesi 🤣🤣🤣 şimdi bu kadını engelledin ya kadın yas tutuyordur, üzüntüsünden yemeden icmeden kesilmiştir. La ilahe illallah ya.

Kimin neyi beğendiğini nerden biliyorsunuz? Ben eşimin neyi beğendiğini ve hatta kimleri takip edip konustuğunu bilmiyorum mesela.. Bunları nasıl ve neden takip ediyorsunuz? Buna mesai mi harcıyorsunuz?

Yani tamam ben ekstra geniş bi kadınım, güzel kadın görünce eşime gösteririm mesela. Ama güzel kadınlar her yerde zaten. Bunları görecek ve görsün de. Her gördüğüne yürüyecek mi? Ya da yürümeye niyeti varsa ben yasak koyarak mı durduracagım? İçinden geliyorsa eğer, ben bunu durduramam. Durdurmaya gücüm de yok, niyetim de.

Kadının sayfasını görene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama bakınca ıyy yani. Hani yüksek takipçili normal taraftar sayfası olsa neyse de kadın bildiğin takipçi kazanıp para kazanmak için tiktok saçmalığı yapanlar gibi 🤮 fotoğrafların altındaki yorumlar iğrenççç! Hani kadının takipçi zihniyeti ve profili belli. Ben kadın fotosu beğenmesinden çok böyle zihniyette bi kadını beğenmesinden rahatsız olurdum eşim bu zihniyette bir insan mı diye 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi
Eşiniz aldatma felan yapar,yapmayacaksa bu güvensiz tavır neden?demekki içten içe bir güven probleminiz var,birde şöyle birşey var ünlüler,fenomenler vs o platformdan para kazanıyor evli barklı bir kadın iki foto attı diye eşiniz tahrik olacak vaauuvvv diyecek kadar yobaz değildir heralde,ben cidden şunu anlamıyorum seksi bir kadın görmek istersen tahrik olmak için vs video vs izlersin bu amaca yönelik,kadın dekolte giymiş ohaaa flnda demez kimse yaaa,bence eşini aşırı sıkan yada ota çoka problem çıkartan kadınlar kendilerini inanılmaz yıpratıyor,adam sizi aldatmak istese zaten aldatır sizin kıskançlık krizleriniz kimseye engel olmaz kimse sizden korkmuyor o yüzden yapana kadar güvenin yapınca boşanın,hiç gerek yok bu kadar ciddiye alıp bu kadar yıpranmaya sizede yazık.

Kıskandığı kadın :27: ama harbiden kadın gs ile ilgili videolar çekiyormuş bu saçma fanatiklikleri biz anlıyamıyoruz ama bu erkekler izlerken zevkten 4 köşe oluyor

KotuGalatasaraylı olduğu twerk yapan g*tünü beğendim karıcım. :super:

Fanatik olması red flag, basit kadınlara ilgi duyuyor olması red flag. Nereden buluyorsunuz bu adamları bilmiyorum.

Sinir krizi geçirince işe yaradı mı çok mu aşık oldu size mesela yoksa illet gibi mi gördü karşımda biri kriz geçirse deli gözüyle bakarım

Leyla kocaoglu diye biri
kocanın zevkine tüküreyim bunun için mi kavga etti seninle cidden. bir kadına kombinezonun bu kadar yakışmadığını hiç görmemiştim. bir de buna para veriyorlar ha?

ayrıca fotolarında göğüsleri bir küçük bir büyük. bu vücutlar bu kadına ait değil.

Screenshot_20260223_200906_Brave.webp

hangisi seninki

Ama bu kadın güzel değil. Kendini kime satacak oğullarıyla fotoğrafları var… giyimi de normal. Buna varana kadar sizin görmediğiniz kimbilir kimlere bakıyordur eşiniz… konu sahibi sizi normal görmedim. Merak ettim baktım kadına ve çok şaşırdım nasıl da abartmışsınız.

Back
X